kan pıhtılaşması ve düşuk

bak bi çocuğun varmış ne guzel ama bi dahaki,gebeliğin,için mutlaka bu testi de yaptır bnce. Olabilir. Eğer çıkmazsada için rahat olur enazından

sizin gibiler bizede umut oluyo. İnşllh bizde guzel haberlerimizi paylaşırız burdan. Ben artk çok umutluyum. Peki sen ara verdşn,mi ve ne kdr surede tekrar gebe kaldın cnm
canım bizim sperm sayısı da az çıktı aşılama ile kaldım.ilk gebeliğim bebek istedikten 6 ay sonra oldu.2si de 6 ay sonra.3.sü(aşılama)4 ay sonra oldu

bence pıhtılaşmaya baktırmalısn.Belki sonradan nüksetmiş olabilir

çok sevindim cnm. Bizede umut oluyo senin gibiler. Peki sen ne kadar ara vermiştin yeni gebelik için
Benim ilk gebeligimdi canim hic dusugum olmadi.1.5 yil bebegim olmayinca tedaviye basladim.Ilk olarak devlet hastanesinde 2 kez asilama yapildi ikiside tutmadi.Bende ozele gittim tup bebek yapilacakti.Kan pihtilasmasina bakildi oyle anlasildi.Tup bebege gerek kalmadi kendiliginden oldu.

iyi çok,şukur kendiliğinden olmuş,çok şukur. Rabbim bağışlasın

bence kurtajı kabul etme çok mecbur olmadıkça. İlaçla duşursunler kendiliğinden duşmezse. Kurtaj insanı mahfeder. Banada olmalısın dendi bn kabul etmedim
Biliyorum canım ilki kürtajlar sonlandı zaten kalbi durdu. Ama şuan kese falanda yok ve. Değerler çok kötü. iğne derken dış gebelikte kullanılan iğnemi? Yoksa normal düşük için ayrı bi iğne mi var? İnşallah kendi düşer ama hiç belirti yok

iğne değil cnm hap veriyolar. Vajinadan olanıda var ağızdan olanıda. Onunla duşuk gerçekleşiyo. Benim biri bu,şekilde duştu biri de kendiliğinden

Kesinlikle test yaptır canım. Benim bi yakınımında sağlıklı çocuğu olmuştu hiç bi problemi yoktu Öncesinde. Sonra pıhtılaşma çıkmış ama neden ilkinde sorun olmadı bilmiyorum.

iğne değil cnm hap veriyolar. Vajinadan olanıda var ağızdan olanıda. Onunla duşuk gerçekleşiyo. Benim biri bu,şekilde duştu biri de kendiliğinden
Ne güzel işte ama niye bana bunu söylemiyor Dr.lar büyük de Değil daha kese yok. Sonlansa bende umutla yeni gebeliğimi bekliycem ama hala bi sonuç alamadım.

Kesinlikle test yaptır canım. Benim bi yakınımında sağlıklı çocuğu olmuştu hiç bi problemi yoktu Öncesinde. Sonra pıhtılaşma çıkmış ama neden ilkinde sorun olmadı bilmiyorum.
Hepinize teşekkürler Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç birimize bazen zor gelse de alışıyorum onlar acı çekmiyo şuan çok mutlular diyorum melekler benden daha iyi bakıyo diyorum 3 meleğim var diyorum oğlum yaşıyo diyorum iyiyim yani iyi oluyorum

Bu arada benim ilk düşüğümde sancıdan dolayı düştü bebeğim ama o zaman parça kalmamıştı. İkizlerimin kalpleri durunca sunni sancıyla doğum yaptım ama malesef içimde büyük bir parça kaldı ve mecburen kürtaja girdim. O nedir ya diri diri ölmek gibi. 120 ye kadar say bitmiş olcak dedi doktor ama 250yi geçtik bitmedi paramparça oldum resmen

Ne güzel işte ama niye bana bunu söylemiyor Dr.lar büyük de Değil daha kese yok. Sonlansa bende umutla yeni gebeliğimi bekliycem ama hala bi sonuç alamadım.
cnm ozelde para için kadın doğumda da doktorlar o alanda kendilerini ilerletmek için ve onlara gore daha kolay olduğu için kurtj derler. Sen kendin ilaçla duşurmek,istiyorum de ve ısrar et. Hem kese de kuçuk çok rahat atlatırsın. Bak ben ilk gebeliğimde bebeğimn kalbi durduğu için vajinadan ilaç alarak duşurdum hastanede. İkinci gebeliğimde de kendiliğinden duştu ve duşkten bi gun sonra doktr içerde parça kalmış kurtajla temizlemeliyim dedi. Bn kesinlikle istemiyorum deyince ağızdan hap verdi kalan parçalarda oyle duştu.. Kesinlikle kurtaj olmaa

ayy zaten korkuyorum kurtajdan sen dahada korkuttun hiç yaşamadım inşllh yaşamam da. Peki seni uyuşturmadan mı kurtaja aldılar

ayy zaten korkuyorum kurtajdan sen dahada korkuttun hiç yaşamadım inşllh yaşamam da. Peki seni uyuşturmadan mı kurtaja aldılar
Canım içinde parça kalması daha kötü o acıyla malesef o zaman düşünemiyoruz ama yeniden denemek için sağlıklı vücutlara ihtiyacımız var. Suni sancıyı ilk verdiklerinde bi yazı yazdırıp imzalattılar ama orda parça kalması durumunda lokal anestezi ile kürtajı kabul ediyorum yazmıştım benim bildiğim lokal anestezide belden aşağısı uyuşur. kürtajdan önce yanıma gelen hemşireye lokal anestezi olcak dimi diye sordum o da ilaç vercekler ama herşeyi duyarsın dedi aynen de bana sadece ağrı kesici iğne yaptılar. Seruma da bişeyler kattılar ama uyuşukluk hiç olmadı herşeyi hissettim ben.

Nasıl bi ilaç bu ya . Madem böyle bişey var niye o kadar kadını mahvediyolar. Benim içindr parça kalıp kürtaj olan çok bildiğim var. Niye bize bundan bahsetmiyolar

Nasıl bi ilaç bu ya . Madem böyle bişey var niye o kadar kadını mahvediyolar. Benim içindr parça kalıp kürtaj olan çok bildiğim var. Niye bize bundan bahsetmiyolar
valla bende ilk duşuğumde baya parça kalmıştı doktorum ilaç verdi bununla duşer dedi. On gun sonra gel,parça kalırsa o zamn kurtaja alırım dedi. Ongun sonra gittim bişey kalmamıştı şukur

cnm çok geçmiş olsun. Onemli olan sebbebin ne olfuğunun bilinmesi. İnşllh gerisi hallolur. Bende şimdi umut doluyum
Insallah cnm benim..tabiki de en onemlisi bencede sorunun ne oldugumun belli olmasi..iste nedir en basta ogrenseydik 1 kaybimiz varken herseyi adimlarimizi ona gore atardik tedavi gorurdukk fakat bazi dokdorlarimiz sagolsun 1 taneyi 2 taneyi ve hatta 3 taneyi (dusuk disgebelik kimyasal fln yani ) hhicbisey olarak goruyolar 3 den sonra gerek goruyolar arastirmaya buda benim sijirlerimi cok bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…