- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
inşallah canım inşallah. en hayırlı zamanda. bana yine 2. de kromozom yapmadı devlet hastanesi. özelde 48 tl verip yaptırdık. sorun çıkmadı, hatta pıhtılaşmayıda özelde yaptırdım ve 2 düşük olduğu için ücret ödemedi. Ankara hrs hastanesi. ankara da olanlar bi uğrasın derim.Hem manavi olarak hemde maddi olarak cokk yipraniyor insan ama inaniyorumki yaramazlar gelip herseyi unutturacaklar insallahh
Tugba cok tesekkurler yazdigin icin umut oluypsum bize moral oluyosunn rabbim bizede nasip etsin ins.Merhaba benimde kan pıhtılaşması sorunum vardı.Hamileliğimde hergün igne kullandim çok şükür şuan 11 aylık bir oğlum var.
Ben aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesini ben de vuruldum canım biliyorum onu.aynen onun gibi tek kullanımlık kan sulandırıcı iğneler de.Ayy cnm massallah kac haftalik hammissin allahim saga salim kucagina almani nasip etsinn cokk seviniyorum boyle seyleri duyunca..benimde pihtilasmam var ve yumulama takibim yapildi catlatma ignesi fln vuruldum ve doktorum coraspirine basladi hamile kalir kalmazda hergun yine coraspirin ve ig rulmam gerekiyormus hayirlisiylaa
selamlar herkese... acılarınıza ortağım bende. şubat ayında 3 aylık bebeğimi kanama ve 10 gün sonra yoğun sancı ile kaybettim. ümidimi yitirmedim ağustosta tekrar hamile kaldım ve ikiz olduklarını öğrendim. herşey iyi giderken 13. haftada yine kanama geçirdim 20 gün yattım. 21. gün ikizlerimde kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı. hayri ermişe gittik ertesi gün . lazer amelayatı için anlaştık. ancak 17 saat sonra ameliyata bile giremeden bebeklerimin kalp atışlarının durduğu anlaşıldı çapa da. arka arkaya kan tahlilleri yapıldı ama pıhtılaşmaya bakıldımı bilmiyorum. ancak benim 2011 doğumlu, hamileliğinde en ufak sıkıntı yaşamadığım, gayet sağlıklı bi oğlum var. onda problem yaşamadım. sizce pıhtılaşmaya baktırmalı mıyım? zaten bir süre düşünmüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramayabilir.Canım benim hiç üzülme.Benim de 2 kaybım var,ilki kimyasaldı,2.si dış gebelikti.Sonra testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı..Şu an 3. gebelğim her gün 100 mg coraspin ve hibor3500 iğne vuruluyorum bebeğimin gelişimi şimdilik çok iyi maşallah.Allahım tamamına erdirsin ..Allahın izniyle o iğneler çok işe yarıyo canım dr.um her kontrolde ısrarla sakın o iğnelleri ihmal etme diyo.Zaten 2 hayalkırıklığından sonra kafaya takmıştım araştırmaları yaptırıcam inşallah çözümü olan bşey çıksın rabbim önlemimi alayım içim rahat olsun dedim hep böyle bişey çıktı sen de tekrar ii bi dr.a git tekrar hamile kalınca hemen iğnelere başlarsın canım
selamlar herkese... acılarınıza ortağım bende. şubat ayında 3 aylık bebeğimi kanama ve 10 gün sonra yoğun sancı ile kaybettim. ümidimi yitirmedim ağustosta tekrar hamile kaldım ve ikiz olduklarını öğrendim. herşey iyi giderken 13. haftada yine kanama geçirdim 20 gün yattım. 21. gün ikizlerimde kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı. hayri ermişe gittik ertesi gün . lazer amelayatı için anlaştık. ancak 17 saat sonra ameliyata bile giremeden bebeklerimin kalp atışlarının durduğu anlaşıldı çapa da. arka arkaya kan tahlilleri yapıldı ama pıhtılaşmaya bakıldımı bilmiyorum. ancak benim 2011 doğumlu, hamileliğinde en ufak sıkıntı yaşamadığım, gayet sağlıklı bi oğlum var. onda problem yaşamadım. sizce pıhtılaşmaya baktırmalı mıyım? zaten bir süre düşünmüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramayabilir.
Cokk gecmis olsun cnm bence zaten calismalara baslamadan once testlerini tahlillerini yaptir oyle devam et cnm biraz zorlu bi surecden geciyoruz hepimizde ama sonumuz guzel olsun ins.selamlar herkese... acılarınıza ortağım bende. şubat ayında 3 aylık bebeğimi kanama ve 10 gün sonra yoğun sancı ile kaybettim. ümidimi yitirmedim ağustosta tekrar hamile kaldım ve ikiz olduklarını öğrendim. herşey iyi giderken 13. haftada yine kanama geçirdim 20 gün yattım. 21. gün ikizlerimde kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı. hayri ermişe gittik ertesi gün . lazer amelayatı için anlaştık. ancak 17 saat sonra ameliyata bile giremeden bebeklerimin kalp atışlarının durduğu anlaşıldı çapa da. arka arkaya kan tahlilleri yapıldı ama pıhtılaşmaya bakıldımı bilmiyorum. ancak benim 2011 doğumlu, hamileliğinde en ufak sıkıntı yaşamadığım, gayet sağlıklı bi oğlum var. onda problem yaşamadım. sizce pıhtılaşmaya baktırmalı mıyım? zaten bir süre düşünmüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramayabilir.
bence kurtajı kabul etme çok mecbur olmadıkça. İlaçla duşursunler kendiliğinden duşmezse. Kurtaj insanı mahfeder. Banada olmalısın dendi bn kabul etmedimgeçmiş olsun canım. benimde 2. kaybım şuan ya kendi düşecek ya kürataj olucam. çok zor. bendede pıhtılaşma çıktı. Allah yaşatmasın aynı acıyı birdaha
cnm çok geçmiş olsun. Onemli olan sebbebin ne olfuğunun bilinmesi. İnşllh gerisi hallolur. Bende şimdi umut doluyumBir senede ilki dıs gebelik ikinci kalp atisi durdu ve 3. De kimyasal olarak 3 gebelik yasadik ve sonucunda tahliller testler genetik testler fln yaptirdik ve kan pihtilasmam cikti
çok tşkkur ederim. Bnce onemli olan sebebin bulunması. Umarım gerisi hallolur. Bu arada ben korunmayı duşunmuyorum. İlkinde beş ay ara verdim de,ne oldu sanki. Tedaviyle inşllh hallolur.canım geçmiş olsun öncelikle bende 2.kaybımı 10 gün önce yaşadım biz ilk kayıpta tahlilleri verdik trombofili paneli diye bir test bu kanda pıhtılaşma eğilimi olup olmadığını tespit ediyorlar benim iki genimde pıhtılaşmaya eğilim çıktı korunmayı bıraktığın ay coraspin ve folic asite başlıyorsun hamilelik oluştuğunda da iğne veriyor dr lar günlük vuruyorsun canım ben ikinci hamileliğimde coraspin + hibor 7500 kullandım (iğnenin dozunu dr ayarlıyor 2500-5000-7500-10000 e kadar gidiyor) ama sende pıhtılaşma çıkması bebeği %100 bundan kaybettiğin anlamına gelmiyor mesela benim ikinci kaybımda bebekte ense kalınlığı vardı genetiğe gönderdik sonuçlar henüz çıkmadı bu arada kürtajlardan sonra 2 adet görün der dr ların çoğu kendiliğinden düşüklerde korunmaya gerek yok diye biliyorum bu pıhtılaşma testleri özel de yaklaşık 1000 tl ye maloluyor biz eşimle genetik testlerimizi de yaptırmıştık hayırlısı arkadaşım hakkında inşallah tekrarını yaşamazsın.
çok sevindim cnm. Bizede umut oluyo senin gibiler. Peki sen ne kadar ara vermiştin yeni gebelik içinMerhaba benimde kan pıhtılaşması sorunum vardı.Hamileliğimde hergün igne kullandim çok şükür şuan 11 aylık bir oğlum var.
kendi duştu,şukur. Dktr kurtaj dedi ama ben reddettim. Kendi duşunce insan çok çabuk toparlanıyo. Bence sizleerde hemn kurtajı,kabul etmeyinsen kürtaj mı oldun canım (zeynep) , kendimi düştü ?
rabbim tez zamnda nasib etsin cnm. Hiç gebe kalmışmıydın senBen yurt disindayim testlerim 1500 tl yi buldu rahim filmi fln derken 2000 i gecti cnm ve bu ay yumurtlama igneleri fln yaptirdim ve catlatma ignesi hayirlisi neyse o olsun diyorum bekliyor bakalimm ne olacak :)
sizin gibiler bizede umut oluyo. İnşllh bizde guzel haberlerimizi paylaşırız burdan. Ben artk çok umutluyum. Peki sen ara verdşn,mi ve ne kdr surede tekrar gebe kaldın cnmCanım benim hiç üzülme.Benim de 2 kaybım var,ilki kimyasaldı,2.si dış gebelikti.Sonra testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı..Şu an 3. gebelğim her gün 100 mg coraspin ve hibor3500 iğne vuruluyorum bebeğimin gelişimi şimdilik çok iyi maşallah.Allahım tamamına erdirsin ..Allahın izniyle o iğneler çok işe yarıyo canım dr.um her kontrolde ısrarla sakın o iğnelleri ihmal etme diyo.Zaten 2 hayalkırıklığından sonra kafaya takmıştım araştırmaları yaptırıcam inşallah çözümü olan bşey çıksın rabbim önlemimi alayım içim rahat olsun dedim hep böyle bişey çıktı sen de tekrar ii bi dr.a git tekrar hamile kalınca hemen iğnelere başlarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?