- 9 Haziran 2015
- 18
- 17
- 3
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Canım hemen hemen aynı doza denk geliyor, folic plus içinde 0,4mg var folbiol , ek kalsiyum ile d vitamini var,sende sağ ol canım. 1 gün folbiol alıyorum bir gün folik plus. ama bendeki folbiol 1 tanesi 5 mg canımkafama takıldı şimdi.
araştırma hastanesi ya da özel hrs hastanesi (24 tl)kızlar benim 1 kimyasal var ,
trombofili paneli
bu testleri ankara da nerede yaptırabilirim.. bir de şu an kimyasal gebelk geçiriyorum bu testleri yaptırmam sıkıntı olur mu sonucu etkiler mi. yoksa adetin bitmesini mi beklemeliyim bu tetleri yapmak için
tşk ederim canım hrs 200 tl dedi bana.. bir de ararstırma hastaneleri düşük olması gerek şartı arıyomuş en az 2 .. bilginz var mıaraştırma hastanesi ya da özel hrs hastanesi (24 tl)
evet canım yapmıyor 2-3 düşük olmadan. hrs 2 düşük varsa 24 tl devlet karşılıyormuş. ama yoksa 200 tl doğru.tşk ederim canım hrs 200 tl dedi bana.. bir de ararstırma hastaneleri düşük olması gerek şartı arıyomuş en az 2 .. bilginz var mı
hmm tmm cnm teşekkrlerevet canım yapmıyor 2-3 düşük olmadan. hrs 2 düşük varsa 24 tl devlet karşılıyormuş. ama yoksa 200 tl doğru.
evet. devlet düşük nedenini araştırmak için en az 2 düşük yapmanı istiyor. ben de 3 ekimde düşük yaptım. nedeninin araştırılması için hrs'ye gittim. Sizlere fikir vermesi için fiyatlarını da yazayım. Daha 2 hafta oldu ödemeleri yapalı. Yalnızca tahliller yaklaşık olarak 500 lira tuttu. Ama ben tüm tahlilleri istedim. Hemoglobin, tiroid, rahim ağzı kanseri, pıhtılaşma ve genetik test. eksiği yoktur fazlası olabilir.tşk ederim canım hrs 200 tl dedi bana.. bir de ararstırma hastaneleri düşük olması gerek şartı arıyomuş en az 2 .. bilginz var mı
Cnm bnde d vit hap ve ampul kullaniyorum. D vitaminin mi dusuk senin. Bi de pihtilasma var sanirjm . 0.6 doz a neye gore karar verdi dr un. Mutasyonlarin neydi pihtilasmadakızlar merhaba uzun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum
2 hafta önce tedaviye başlamak için doktora gittim kontrolde 2.5 cm lik çikolata kistim olduğunu ama bunun hamileliğe engel olmadığını söyledi
b 12 ve d vitamini iğneleri verdi clexane 6000 verdi 1 gün bebe asprini bir günde iğne vurucam
henüz başladım inş bu ay yeniden hamile kalırım.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Gecmis olsun cnm. Bnm de bu konuda kafam cok karisik iki perinatologa gidiorum biri pihtilasma ustunde duruo biri d vitamin. Gebelikten once de coraspin asla kullanma dedi bi de. Bnm pihtilasma c677t heterezigot, 1298ac heterezigot ve pai serpine homozigot 4/g 4/gslm kızlar bnde trombofoli paneli testi yaptrdm özel hastanede 400 tl verdk evet fakülte yaş ve düşük sayısı istiyo ki kimyasal gebelikleri saymıyola pek düşükten ..
benmde size şu sorum var özel hastnde yaptrdmm doktrm evet var pıhtılaşma hamile kaldğın gbi gel dedi iğneye başlıcaz dedi bnd bebe asprinini duymuştum sordm hayr gerek yok dedi devlet hastanesindeki doktrm da pıhtılaşma var evet ama çok yüksek değil değerlerin dedi kafam çok karışık sizin değereleriniz ne kadr nasıl acaba?
Evet benimki ilk düşük olduğu için devlet karşılamadı. Hatta bunu bildiğimize dair kağıt imzaladık.kızlar benim hrs 24 tl dediğim ya da 48 tam hatırlamıyorum. pıhtılaşma ve eşimin ve benim kromozom testleri. ama ben 2 düşük yaptım o yüzden böyle fiyat. devlet karşılıyor dediler. yani niye fark var diye düşünmeyin.
mrb cnm orda yaşamadım hiç ama arkadaşlarm duyumlarım var ve şu zamanda orada düzgün tedavi imkanu bulcağını hiç sanmıyorum malesefArkadaslar ya iki kurtajim var kan pihtilasmasi . Simdi iki prof. perinatologa gidiorum izmirde yasiyorum. Su an takipteyim testler arastirilma fln. Esim dogu gorevi sebebiyle hakkariye gitti bir ay once . Subatta da bnm gitme durumum olabilir yanina ama kafam karisik 2yil dogu gorevi. Ve gebelik durumunda bnm burdaki dr larima duzenli gitmm gerek sanirim takibe . Subat da gitsem mi bilemiorum . Orda perinatolog olur mu ki
Ya evet cnm su donemde ozellikle . Esim de subatta yaninda olmami istio. E gebelik olursa bu sefer bn zorda kalcm. Yaza kadar beklicz ya da ne bileyim kafam cok karisik ya. Orda dedigin gibi burdaki dr lari imkanlari bulmam zorr.mrb cnm orda yaşamadım hiç ama arkadaşlarm duyumlarım var ve şu zamanda orada düzgün tedavi imkanu bulcağını hiç sanmıyorum malesef
canım gebeliğin başı önemli. iğnelere başlayınca zaten herşey yoluna giriyor. aynı endişeleri taşıyordum bende senle ama gayet iyiyiz. operatöre gidiyorum ben. 2-3 defa gittim perinatolağa. zaten kan akışı izleniyor ve şimdiye kadar sorun olmadı. bende 2 homozigot ve 2 kürtaj var.Arkadaslar ya iki kurtajim var kan pihtilasmasi . Simdi iki prof. perinatologa gidiorum izmirde yasiyorum. Su an takipteyim testler arastirilma fln. Esim dogu gorevi sebebiyle hakkariye gitti bir ay once . Subatta da bnm gitme durumum olabilir yanina ama kafam karisik 2yil dogu gorevi. Ve gebelik durumunda bnm burdaki dr larima duzenli gitmm gerek sanirim takibe . Subat da gitsem mi bilemiorum . Orda perinatolog olur mu ki
aynı değil ama benzer canım. iğne kullanman gerek.Herkese Merhaba Uzun zamandır iyi bir okuyucunuzum. yorumlarınız bana herzaman yol gösterdi. hepinize bu konuda çok teşekkür ederim. benimde 2 düşüğüm var. nedenin araştırmak için test yaptırdım ve Faktör V Leiden (G1691A) - G/A (Heterozigot Mutasyon ) sonucu çıktı. benimle aynı sonucu paylaşan var mı merak ediyorum. doktorum şimdilik coraspin başlattı ve sanırım bende iğne vurulacağım hamilelikte.
canım bu hastalık sonradan olabiliyor evet ama genelde genetik.Kızlar lütfen cvp yazın dün kürtaj oldum bebegim 11+2 günlüktü bir hafta önce ölmüş çok istiyordum 2yıl bekledim ablamda böyle olmuştu kan pıhtılaşma varmış iğneyle ikizlerini doğurdu bende testlerimi yaptıracağım 10 gün sonraya randevu aldım acaba bu ırsimidir cvp yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?