- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi
FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız[/ yaşadığım 4 kötü tecrübeye dayanarak söyleyeyim eğer beta hcg değeri artmıyosa yapılacak hiçbişey yok maalesef...yavaş yavaş düşüşünü izlemekten başka..tabi dilerimki seninki öyle olmaz.diğer gebeliğnde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmalısın zaten doktorunda söylicektir.
Cnm evden nasil dususe gectiginiBana acil cevap verebilir misiniz
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi
FAKTÖR II NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
yaşadığım 4 kötü tecrübeye dayanarak söyleyeyim eğer beta hcg değeri artmıyosa yapılacak hiçbişey yok maalesef...yavaş yavaş düşüşünü izlemekten başka..tabi dilerimki seninki öyle olmaz.diğer gebeliğnde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmalısın zaten doktorunda söylicektir.[/Q
Bana acil cevap verebilir misiniz
FAKTÖR II NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyızCnm oncelikle gecmis olsun diyorum ama evden beta nin dustugunu nasil anladigini merak ediyorum cnm kan testiyle emin olmalisin bende kan sulandirici igne ve coraspirin kullaniyorum pihtilasmam oldugu icin 5. Haftada basladik igneye eger degerlerinde normal artis oluyosa gec degil igne icinBana acil cevap verebilir misiniz
FAKTÖR II NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
Cnm evden nasil dususe gectigini
Cnm hayirli olsun diyorum oncelikle bendede kan pihtilasmasi var yazini okudun cevap attin fakat gitmedi evdeki idrar testinden dusuge gectigi anlasilmaz zaten cnm. Cook sevindim artisin olmasi hersey coook guzel olacakk inan buna bende clexane 4.000 lik kullaniyorum hergun gobekten ve coraspirin kullaniyorum kanimi sulandirsin diye..bebisin saglikliysa eger hicbi problem olmucaktir cnm hayirlisiyla rabbim saga salim kucagimiza alcagimiz gunkeride gistersin rabbim cumlemize suanda tetzesi 27 haftaligiz bir oglusum olacak kismetse..bu benim 4. Hamileligim cnm..rabbim kimseye yasatmasin..3. Den sonra arastirma yaptirdik bilmiyorduk daha once bu arastirmalar sonucunda sorunumun cikacagi malesef bazi doktorlar pek umursuz davraniyiidrar testi ile yapmıştım hergün aynı marka ile ama yanıltıcı oldu Kanda beta 266 çıktı artıs normal oldu yani
doktoruma gittim clexane 0.4 ml iğneye başladık bir de gyno ferro sanol kapsül verdi (demir + folik asit + B12 birarada) Ayrıca folik asit aldım kullanıyordum zaten yenisini aldım
haftaya perşembe günü gel keseye bakalım dedi eğer kese görünür de gelişim olursa iğneye devam edeceğiz dedi şimdilik bir kutu aldım 10 tane iğne varmış içinde Eger her şey iyi giderse doğuma kadar kullanacakmışım bekleyip göreceğiz inşallah gelişimi iyi olur
İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sana da Doktorlar pek önemsiyor zaten kendi cabalarimizla birseyler yapmaya calisiyoruz ben de dışarıdan yaptırdım testleri iyiki yaptırmışim belki bunu da kaybedecektimCnm hayirli olsun diyorum oncelikle bendede kan pihtilasmasi var yazini okudun cevap attin fakat gitmedi evdeki idrar testinden dusuge gectigi anlasilmaz zaten cnm. Cook sevindim artisin olmasi hersey coook guzel olacakk inan buna bende clexane 4.000 lik kullaniyorum hergun gobekten ve coraspirin kullaniyorum kanimi sulandirsin diye..bebisin saglikliysa eger hicbi problem olmucaktir cnm hayirlisiyla rabbim saga salim kucagimiza alcagimiz gunkeride gistersin rabbim cumlemize suanda tetzesi 27 haftaligiz bir oglusum olacak kismetse..bu benim 4. Hamileligim cnm..rabbim kimseye yasatmasin..3. Den sonra arastirma yaptirdik bilmiyorduk daha once bu arastirmalar sonucunda sorunumun cikacagi malesef bazi doktorlar pek umursuz davraniyi
peki gebelik belirtilerin devam ediyor mu canım. duyuyorum boş gebelik ama bilgim yok fazla. ama bhcg artıyor ondada biliyorum.kızlar merhaba
2 kez düşük yaptım bundan önce, sonra klasik kan pıhtılaşması çıktı, doktor cleaxan 0,4 ve folik asit başladı. sat 1 mayıs olacak şekilde şimdi 5h+4günlük gebeyim. karından usg ile kese göründü bugün ama doktor kese büyük 6+2 ile uyumlu içinde bebek yok , boş kese olabilir dedi. ama vajinal bakmadan dedi. bugün tekrar bhcg baktırdım 29000 çıktı. boş gebelik olsa bhcg yükselir miydi acaba? en son 1 hafta önce 4+1 iken 870 idi. napmaam lazın arkadaşlar? eve geldiğimden beri ağlıyorum.
lütfen yardım edin
peki gebelik belirtilerin devam ediyor mu canım. duyuyorum boş gebelik ama bilgim yok fazla. ama bhcg artıyor ondada biliyorum.
sizin adınıza sevindim.inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Evet, bulantılarım devam ediyor, bhcg en son 29000 çıktı yani o ikili artışa uyuyor, ;((
Haftaya Salı başka bi doktora gideceğim
Çok korkuyorum ama sadece Hayırlısı diyebiliyorum
ay canım ya ben seni merak etmiştim, çok çok sevindim hadi hayırlısı inşallah. demekki biraz sabır göstermemiz gerekiyor. seni çok iyi anlıyorum canım benimde 2 kaybım var bende iğneye hemen başladım. 4. iğnemi oldum ama bzi daha çok miniğiz. kesemizi salı inşallaaaaahhhh görücez. sonrada sen gibi darısı bize kalp atışlarınıda duyarız. birdaha yaşamayız inşallah bu sıkıntıları. çok çok zor.burayı daha sonra okuya arkadaşlar için yazıyorum:)) benim gibi nolmuş naptı acaba diye benim hakkımda bi merek uyandı ise arkadaşlar, bugün farklı bi doktora gittim ve bebeği gördü, hatta kalbi de atıyor. şuan inanaılmaz mutluyum. 2 gündür çok üzüldüm. her şeyin hayırlısı diyorum. benim durumumda olan birisi varsa kesinlikle 2. bir görüş almalarını tavsiye ediyorum
daha çok uzun bir yolum var. 5hafta+6.günümdeyim. clexan 0,4 ve folbiol kullanıyorum. daha önce 1 kez kalbi atan bebeğim 8. haftasında kalbi durduğu için kürtaj oldum. çok zor bu yaşananlar. ama her şeye rağmen hayırlısını diliyorum tabi hepimiz için
geçmiş olsun çok.sizin adınıza sevindim.inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
benim ne yazık ki hcg değerim %25 artıyor,ilk hafta ikiye katlıyordu.7+4 günlüğüm ama kese 5+2 ve boş gebelik...yarın sonlandıracağız.
sizin adınıza sevindim.inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
benim ne yazık ki hcg değerim %25 artıyor,ilk hafta ikiye katlıyordu.7+4 günlüğüm ama kese 5+2 ve boş gebelik...yarın sonlandıracağız.
ay canım ya ben seni merak etmiştim, çok çok sevindim hadi hayırlısı inşallah. demekki biraz sabır göstermemiz gerekiyor. seni çok iyi anlıyorum canım benimde 2 kaybım var bende iğneye hemen başladım. 4. iğnemi oldum ama bzi daha çok miniğiz. kesemizi salı inşallaaaaahhhh görücez. sonrada sen gibi darısı bize kalp atışlarınıda duyarız. birdaha yaşamayız inşallah bu sıkıntıları. çok çok zor.
sende sağ ol canım. 1 gün folbiol alıyorum bir gün folik plus. ama bendeki folbiol 1 tanesi 5 mg canımCanım çok Sağol ! Inşallah seninde her şey yolundadir! Dua ediyorum hepimiz için! Pozitif düşünmeye çalış, biliyorumki geçmiş deneyimler artıkça iyi düşünmek çok zor ama hiç bi şey imkansız değil.. Ben inanıyorum güzel olacak
Bu arada folbiol de alıyosun dimi yüksek doz ,ben günlük 2,5mg alıyorum
Güzel haberlerini bekliyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?