Gebeliğe Hazırlık Kan Pıhtılaşması ve Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Musned

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
7
0
1
44
Akadaşlar yeni düşük yaptım. Ve şimdi doktora gidiyorum. Genetik testimde kan pıhtılaşması çıktı ve hamile kalırsam ğünlük igne yapıcam. Arnızda bu durumları yaşayan oldumu? Süreç nasıl ilerledi bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Benimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yine acaba iğnenin dozu mu az geldi ne yapmam lazım bilmiyorum bende

Benimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yine acaba iğnenin dozu mu az geldi ne yapmam lazım bilmiyorum bende
Geçmiş olsun canım bende korkuyorum senin gibi inşallah Allah nasip ederde alırız kucağımıza 40 yaşındaýım yaşımda var ya ondan tedirginim görümcemde çıktı onunda 3 tane düşuk yapti sonra özele gitti iğne yaptı kendine şükur birşey olmadı mesajıma cevap verdiğin için teşekkurler özellikle erkek çocuklarında oluyor sorun canım benim kızım var birde oğlum kızda birşey olmadı oğlanda hap kullandım tansiyon dedi doktorlar bilemedilerkan pıhtılaşmasındanmış

Merhaba çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı evlatlar nasib etsin. Benim de mthfr c677 homozigot son gebeliğim 10 haftalıkken kalbi durdu 0.4 oksapar coraspin 100 mg kullandım kanamam hiç bitmedi. Benimki dozu fazla geldimi acaba diyorum

Benimde kanamayla gidiyordu kalp atışını görmeden gelişmeden bu sefer umutluydum hergün iğne oldum ama olmadı yine kürtaj oldum artık gözüm korktu insan hep aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor yaşım 28 2 yıllık evliyim çocuğum yok

Çok geçmiş olsun. İnşallah Rabbim bir dahaki hamile kaldığınızda sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Coraspin 0.4 oksapar ve progestan kullanıyordum hergün kanamam hiç olmadı son günlerde bulantım geçmeye başlamıştı bende seviniyordum 3 aylık oluyo demek ki geçecek diye meğerse kaybetmişim bebeğimi .bende diyorum iğnenin dozumu az geldi acaba diyorum 82 kiloydum 76 düştüm hamilelikte bulantıdan bikaç yerde kiloya göre doz ayarlandığını okudum o yüzden acaba diyorum

Ben 73 kiloyum keseyi gördükten sonra kanama, lekelenme devam etti önce duphaston sonra progestan kullandım haftada 1 kez proluton vuruldum. Kromozom testlerimizde sorun yok ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

Ben 73 kiloyum keseyi gördükten sonra kanama, lekelenme devam etti önce duphaston sonra progestan kullandım haftada 1 kez proluton vuruldum. Kromozom testlerimizde sorun yok ben de ne yapacağımı bilmiyorum.
Bende bilmiyorum canım Allah yardımcımız olsun

Amin canım teşekkurler Allahım hepimizin yardımcisı olsun inşallaj

Çok geçmiş olsun. İnşallah Rabbim bir dahaki hamile kaldığınızda sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkurler canım amin inşallah korkuyorum aynı seyleri yaşarım diye Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar cok uzgunum 10 haftalik hamileydim bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum coraspin ve progestan fitil kullaniyordum doktorum coraspinin yeterli gelmedigini ve bidahaki hamileligimde doguma kadar igne kullanacagimi soyledi ve genetik bolumunde kan pihtilasmasi testi yaptirmami istedi sizinde tecrubelerinizi merak ediyorum nasil bir yol izlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…