Mrb cnm çok geçmiş olsun öncelikle rabbim Yen'i bebişini kucagına almayı nasip etsin inşanlah. Bn iki düşük yaşadım herhangi bir test yapılmadı ama bn pıhtılaşmadan şüpheleniyorum. Kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum sence yeterli mi ve bunu Doğuma kadar kullanmalımıyım demi :)
Evt cnm özele gittim özeldeki doktorum verdi bana devlet hiçbirşey yapmadı maalesef limon suyunu bilmiyordum ama başlıycam o zamn iyi geliyorsaCanım doktoruna danışarak aldın değil mi? Benimki doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum yoksa ilaca karşıyım.. Doğal kan sulandırıcı olarak limonu önerebilirim sana..
Evt cnm özele gittim özeldeki doktorum verdi bana devlet hiçbirşey yapmadı maalesef limon suyunu bilmiyordum ama başlıycam o zamn iyi geliyorsa
TM cnm çok teşekkür ederim. Allah sağsalim kavuşmamızı nasip eder inşanlah bebişlerimize isteyen herkese nasip etsin inşanlahBende İbrahim saraçoğlundan dinledim sende bakabilirsin :)
Canim 34 haftalik hamilelikte daha once belli degilmiydi?
Benim yavrum o zor zamanlarını atlattı tutundu annesine ama son anda olmadı işteCanim benim de var 7 haftalikken dusuk oldu sonra kan pihtilasmasi cikti igne kullaniyorum ben her gun
Çok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ben aralık ayında kan pıntılaşması olduğu için 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Kanında pıhtılaşma olan anneler neler yapıyorsunuz?? Ben şuan her akşam yatmadan coraspin içiyorum ve iyi bir kan sulandırıcı olduğu için her gün yarım limonu suya sıkıp içiyorum...
Çok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Erkenden git doktoruna iğneye başla bence ertelemeBenim yavrum o zor zamanlarını atlattı tutundu annesine ama son anda olmadı iştebanada iğne verdi doktor hamile kalınca kullan dedi şimdi kan tahliline göre hamileyim ama doktora gitmedim. Gidince başla derse başlıcam
Kac haftalikken dusuk yaptin canim pekiBen birini ecopirin 2 sini de igne+ecopirin kullandığım halde düşürdüm 3 tane düşük yaptım yani rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah sağlıklı sıhhatli cnm
Çok geçmiş olsunKac haftalikken dusuk yaptin canim peki
Tsk ederim canimÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?