Kan pıhtılaşması yeni hamilelik

Bende 3 düşük yaşadım son gebeliği 21 hafta sürdü kan pıhtılaşması var bende de coraspirin kullanmıştım 3. Gebelikte ama yeterli olmadı sanıyorum... 5-6 ay dinlenme verdi doktorum. 3. Denemede hamile kaldım hemen iğneye başladık aynı zamanda coraspirinde içiyorum... şuan 13+5 haftalığım... rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım doktoruna danışarak aldın değil mi? Benimki doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum yoksa ilaca karşıyım.. Doğal kan sulandırıcı olarak limonu önerebilirim sana..
Geçmiş olsun canım inş kavusursun bebeğime sağsalim. Hangi faktörde pıhtılaşma vardı? Homozigot mu cıktın? Bende de cıktı doktor bir sey vermedi ondan soruyorum.

Geçmiş olsun, hangi faktörde pıhtılaşma vardı? Rabbim sağsalim kavustursun bütün anneleri ve bebekleri.

Canim benim de var 7 haftalikken dusuk oldu sonra kan pihtilasmasi cikti igne kullaniyorum ben her gun
Cnm merhaba iğneyi hamile kalmadan önce mi kullandın. Bende de çıktı corasprin e başladım. Ongun sonra kan vericegim. İğne verebilirmiş ona göre

Canim benim de var 7 haftalikken dusuk oldu sonra kan pihtilasmasi cikti igne kullaniyorum ben her gun
Canım çok geçmiş olsun şu an hamile misin hamile kalmadan önceden mi başladın iğnelere bende üç düşük yaptım ilk ikisinde çocuk hiç gelişmedi ikinci düşüğümde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim üçüncünü isteyerek iğne kullanarak oluyor diye yaptık ama yıne kaybettik iğneleri kendin mi yapıyorsun canım benim bi akşamına yapınca kolun şişmişti iğne dağılmadı kesin ondan bılıyorum çünkü kan tahlili yaptırdım başka hiç bişey çıkmadı 7 yıl oluyo tekrar düşünemedim bu şekilde araştıyorum sadece cesaret esipte tekrar düşünemedim Rabbim herkese acil şifalar

Canım şuan benimde durumumda aynı iki ay sonra test yapılck test sonucu ne olursa olsn yinede kan pıhtılaşması tedavisi yapackmş doktorum sen hamile kalmadan önce mi başladın aspirine başka neler yaptn aspirin dediğin coraspin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…