- Konu Sahibi melodysilk
-
- #2.241
şüpheli ilişkiden 12 gün sonra belli olur, tecrübeyle sabit :)
Güzel bir haber daha geliyor sanırım:)) Hadi hayırlısı. Canım benim şüpheli ilişki sonrası tam 10 gün sonra test yaptırdım ve pozitif çıkmıştı. Ama daha küçük bir değer olduğu için 14.gün tekrar kanda bakıldı ve o zaman çok net 300 lerde çıkmıştı. Adete iki üç gün kala çok daha net sonuçlar alabilirsin..
dün doktordaydım ürologda geçen hafta bahsetmiştim ya sancılandım diye o yüzden gittim. sağ böbrekte ve idrar yolunda genişleme varmış sanırım bebek baskı yapıyo ben de taş vardı ondan mı diye gitmişdim ama tomografi çekilemediği için anlaşılamıyo 20 gün sonra tekrar istedi genişleme devam ederse stent takılıyomuş sancıyı ve genişlemeyi önlemek için internetten yaptığım araştırmaya göre o çok ağrısız acısız gibi durmuyo yine çok şükür ama moral olarak biraz çökertti beni dua ediyorum bu müdahaleyi yaşamak zorunda kalmayayım diye sancı ya da ateşlenme olursa hemen istedi doktor hakkımızda hayırlısı inşallah...
kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...
canım bilgilerini aldım. pazartesiye kadar tablomuzu hazır edip emineye yollayacağım. artık bilgilerimiz ilk sayfada olacak.yaş 29
1 kayıp (8haftalık kalp atısı yok büyüme yavas)
mthfr 1298 homozigot mutasyon
gebelik öncesi sadece folbiol
gebelikte folbiol corasprin 100 ve iğne
beklemedeyim
canım çok geçmiş olsun. karkutmuş biraz seni bebişleri. umarım herşey yolundadır.Arkadaşlar maalesef kanamam başladı bu sabah itibariyle yatıyorum artık nolur dua edin bişey olmasın bebişlerime
ay elif inanmıyorum. yaaa çok güzel bir haber bu. seninle hamile kalamadığın için tedirgin olduğun günlerde yazıştıklarımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti. yok adetim gecikti. yok şu yok bu bak hepsi bitiyor artık. darısı hepimize inş. canım sağlıkla bebişini kokladığın günler gelsin inş.kızlar doktorum gün verdi.aslında önce 17 eylülü verdi.38.haftayı sonra ultrasonla baktı.şükür her şeyiiz yolunda.sonra doktorum eğer sancın olursa,sertleşme olursa karnında ya da ağrı olursa hemen ucup geleceksin dedi.bende ucup gelemem 2 saat yolum var deim o da gel haftaya alalım o zaman dedi riske atmayalım tansiyonun iyiyken dedi..tekrar preeklampsi geçirme riskim olduğu için ondan tedirgin oluyor.biz 12 eylülü istedik olur dedi.ilk kızımı da 12 eylül 2011de doğum yapmıştım.yani perşembe sezeryanla doğumum var.şafak 5
canım ağzına sağlık. bu duamıza katılamadım. kusura bakmayın. hakkınızı helal edin. inş. bu hafta okuyabildiğim kadar okurum.kızlar dualamamızı yaptım 2 rekat namaz kıldım yasin-i şerif, amme, tebareke, Meryem suresi, kenzul- arş suresi ve 3 er tane fatiha-ihlas-felak ve nas- kafirun surelerini okudum tam duayı toplarken ezan okundu rabbim ezanların yuzusuyu hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah. sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah, hamilelik için bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı olan tez zamanda hamile kalmalarını nasip eylesin inşallah, rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah evlerimizin yuvalarımızın huzurla dolmasını nasip eylesin inşallah rabbim hayırlısıyla hepimizi hidayete erdirsin inşallah amin...
canım allah senden razı olsun. allah gönlüne göre herşeyin en iyisini versin inş.allah kabul etsin cnm dun bende kuran okudum hepımızın isimlrine tek tek bağışladım rabbim yardımcımız olsun inşallah:)
canım hangi genlerinde problem var. belki bilgilerini paylaşırsan daha faydalı oluruz. kaç hamilelik geçirdin. kaç düşüğün var. bunları paylaşırsan daha .ok yardımcı olabiliriz.Selam kizlar
Benimde pihtilasma sorunum ve 3kaybim var
Bu ay tekrar hamile kalmak icin tedaviya basladim,ama vok korkuyorum
En son dusukte innohep 0.7 kullandim ama faydsi olmadi.
Simdi hemotoji dr um claxane 0.6 kullamami soyledi siz neler kullaniyorsunuz,
Düsugu olup bebegine kavusanlar bize umut olun,Rabbim hrseyin hayirlisini verin
zaten bizim cok oturmamz da iyi degil.arada yurumek lazim.otururken de mumkun oldugunca ayagini yukarida tutarak oturmaya calis.belki cop ovasi ise yarar bununla ilgili.ilk zamanlar cok onemli her hareketine dikkat et.yururken bile yavas yuru.mslum zor buluyoruz herseye dokkatbetneliyiz.sirle ilgili zararli oldugunu dusunmuyorum ama ben simdiye kadar o bolge icin baskasina pek.guvenemiyorum.hizli yapar,bastirarak yapar,hasdas olmaz diye korktugum icin yani.yoksa normalde giderdim.ve su saatten sonra mecbur gitcem karnim.buyudu.en sonuncu zor oldu cunku.
agziniza yureginize saglik ikinizin de.allah kabul etsin ortak duamizi.
kızlar doktorum gün verdi.aslında önce 17 eylülü verdi.38.haftayı sonra ultrasonla baktı.şükür her şeyiiz yolunda.sonra doktorum eğer sancın olursa,sertleşme olursa karnında ya da ağrı olursa hemen ucup geleceksin dedi.bende ucup gelemem 2 saat yolum var deim o da gel haftaya alalım o zaman dedi riske atmayalım tansiyonun iyiyken dedi..tekrar preeklampsi geçirme riskim olduğu için ondan tedirgin oluyor.biz 12 eylülü istedik olur dedi.ilk kızımı da 12 eylül 2011de doğum yapmıştım.yani perşembe sezeryanla doğumum var.şafak 5
doğru söylüyorsun emine bende işte tereddütte kalıyorum nasıl davranacağımı bilemiyorum şuan son adettarihime göre 4 5 haftalıkoluyor gebelik perşembe karından kese görmek için çağırdı doktor dün battı benim ama göğüslerim geçen hafta daha çok ağrıyordu bu hafta gündüzleri ağrısı azalıyor sanki şuan mesela baya azaldı sadece yanlarına dokununca ağrıyor korkuyorum böyle olunca kötü bişey olmasından.acaba bu haftalarda sizin nasıldı sürekli bir ağrımı yoksa ara ara azalıyormuydu ağrısı çok korkuyorum ya
canım hangi genlerinde problem var. belki bilgilerini paylaşırsan daha faydalı oluruz. kaç hamilelik geçirdin. kaç düşüğün var. bunları paylaşırsan daha .ok yardımcı olabiliriz.
ay elif inanmıyorum. yaaa çok güzel bir haber bu. seninle hamile kalamadığın için tedirgin olduğun günlerde yazıştıklarımızı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçti. yok adetim gecikti. yok şu yok bu bak hepsi bitiyor artık. darısı hepimize inş. canım sağlıkla bebişini kokladığın günler gelsin inş.
elifçim ben de sana msj atacaktım tevafuk oldu. dualarımız da gönlümüz de seninle. ezgi sare hayırla ve sağlıkla gelir, annesini de hiç üzmez inşallah
kızlar doktorum gün verdi.aslında önce 17 eylülü verdi.38.haftayı sonra ultrasonla baktı.şükür her şeyiiz yolunda.sonra doktorum eğer sancın olursa,sertleşme olursa karnında ya da ağrı olursa hemen ucup geleceksin dedi.bende ucup gelemem 2 saat yolum var deim o da gel haftaya alalım o zaman dedi riske atmayalım tansiyonun iyiyken dedi..tekrar preeklampsi geçirme riskim olduğu için ondan tedirgin oluyor.biz 12 eylülü istedik olur dedi.ilk kızımı da 12 eylül 2011de doğum yapmıştım.yani perşembe sezeryanla doğumum var.şafak 5
vildancım biraz geç cevap yazabildim kusura bakma canım. iyiyim çok şükür. biraz annem babam işsiz kaldığım için üzüldüklerinden ona daha çok üzülüyorum. onun dışında bir sıkıntım yok şükür. eylül 19'da ankaradayım inş. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. gerçi ilkinde yaşadığım hayal kırıklığı üzerine ümidimi biraz yitirdim ama hayırlısı. sen ne yaptın. korunmayı bıraktın mı. yeni gelişmelerden haberdar et.Emine gözün aydın canım. Benim içime de kız doğmuştu :)) Ezgiye arkadaş geliyo hadi bakalım..
Serapcım nasılsın canım izinlimisin hala haftaya geliyorum ben başlayınca görüşürüz.
Bugün Elifle görüşebiliriz. Doktor randevusu vardı. Ayarlayabilirsek görüşücez kızlar.
Şenaycımm umarım bu kontrolünde herşey güzel olur, gönlüne göre verir Rabbim.
canım senin de durumun bana çok yakın. faktör v leiden kan pıhtılaşmasına neden olan genlerin en tehlikelilerinden. malesef senin de bu genin heterezigot. sorunun bana yakın olduğu için ben de kendi geçmişimden bahsedeyim canım. ben 0,4 celaxan+coraspin+bemiks+folbiol kullandım düştü. bunun üzerine iğne dozu clexane 0,6'ya çıkarıldı düştü. sonra doktorumu değiştirdim. şu anda başka türlü bir tedavi uyguluyorum ama bir sonuç aldın mı diye sorarsan henüz hayır. ben şu an metionin ve folikasitten fakir diyet+coraspin bunun yanında haftada iki kez becozime c ve haftada bir kez folbiol kullanıyorum. doktorum protein c activite değerim henüz düzelmediği için hamile kalmama izin vermedi. şu an halen vücutta var olan pıhtılaşma ile mücadele ediyormuş bu değer ve o yüzden bende düşük çıkıyor. bu değerin düşük olmasının da hem bana hem de bebeğe riski olduğunu söylüyor. factör v leiden geninde problem olduğu için muhtemelen senin de bu değerin düşük çıkabilir. çünkü araştırdığıma göre bu gende bozukluk olanların protein c activitesi düşüyormuş. sana şunu yap diyemem çünkü dokrolar bile ortak bir tedavi uygulamıyorlar bizim durumumuzda. ama önceden 0,7 kullanırken düşmüşse neden 0,6 clexane demişler onu anlamadım. bu gibi durumlarda genelde iğne dozu artırılıyor. o yüzden belki günde iki tane 0,4'lük kullanmanm gerekiyordur. ya da benim gibi başka tedavi yöntemlerini araştırman gerekebilir. allah kolaylık versin. zor bir süreç. umarım bir daha hiçbirimiz düşük yaşamayız.Yazarim tabi canim, faktor v leiden G1691A heterezigot ve MTHFR A1298c homozigot'
3 hamilelik gecirdim,3unde de dusuk yasadim,
fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük) |
corasprin+clexane 0,4 |
clexan 0.4 |
3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04 |
10. haftaya kadar coraspin, clexane 0,4, balık yağı, elevit, kalsiyum, haftada 3 kez folbiol ve benexol, sonra clexane 2ye çıktı, 11. haftada lekelenmeden sonra coraspirini bıraktım, 24. haftada balık yağı ve benexol bıraktı.29. haftada demir hapına başladı. |
iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak |
coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro |
folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne |
folbiol+coraspin + innohep 10.000 / 0,45 igne |
elevit,coraspirin,clexane 0,4 |
cleaxane 0.4 |
heparin içerikli iğne,bebe aspirini,multivitaminlere devam. |
Coraspin 100 mg, clexan 0.4, magnorm, gyno ferro sanol, omega 3 |
clexaen 0,4*2,ecopirin,folbiol,progestan hap ve progestan iğne |
aspirin, folbiol, 0,4 clexane iğne,günde bir tane progestan |
0.6 clexane igne /prolton depont ignesi |
0,4 clexane iğne, günde 3 defa progestan |
coraspin, folicdoce, 0,4 clexane iğne |
coraspin,folbiol |
coraspin100 mg,folbiol,benexol, 0,6 clexane iğne |
coraspisin,Euthyrox, 50,Bemiks, 0,4 clexane |
matofin, decavit, ekopirin, aspirin, folbiol, 0,4 clexane iğne |
diğer ilaçlara ilaveten 0,6 clexane iğne |
iğne kullanacak |
folbiol ve coraspin, 0.4 clexane |
cleaxen0,4 ve folik asit |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?