- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #2.661
bugün ve yarın celestone olucam bebeğin akciğerinin gelişmesi için önümüzdeki hafta da stent takılıcak dua edin kızlar kızım bu müdahaleden dolayı erken doğmak için acele etmesin daha çok küçük(
canlarım merhaba kızım dün saat 15.13 dünyaya geldi çok şükür. 2980 gram 50 cm bi cimcime. şimdilik herşey yolunda çok şükür genel anestezi ile sezeryan olduğum için biraz sersemlik var sadece. hastaneye gidişimden anestezi olana kadar hep aklımda ve duamdaydiniz. bebekten fırsat bulup yazacagim yine hepinizi öp tük teyzeler
bugün ve yarın celestone olucam bebeğin akciğerinin gelişmesi için önümüzdeki hafta da stent takılıcak dua edin kızlar kızım bu müdahaleden dolayı erken doğmak için acele etmesin daha çok küçük(
dualama sırası bende.yapmak isteyen varsa sıramı vermek istiyorum. akşamları çok yorgun oluyorum layığıyla yapabileceğimi sanmıyorum.
Canım akşam ben yapayım o zaman, inşallah. Sıranı ben alayım sen yapamayacaksan.
bazı önemli nedenlerden dolayı 2 hafta nete girememiştim duaya da katılamamıştım. benim cepten nete girme gibi bir durumum da yok. geçen hafta da listeden çıkarılmışım, şimdi fark ettim. buraya girmekteki en büyük sebebim birbirimize ettiğimiz dualar. bugüne kadar dualarında adımı zikreden herkesten Allah razı olsun, hakkınızı helal edin
aslıcım Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim.
canlarım merhaba kızım dün saat 15.13 dünyaya geldi çok şükür. 2980 gram 50 cm bi cimcime. şimdilik herşey yolunda çok şükür genel anestezi ile sezeryan olduğum için biraz sersemlik var sadece. hastaneye gidişimden anestezi olana kadar hep aklımda ve duamdaydiniz. bebekten fırsat bulup yazacagim yine hepinizi öp tük teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?