• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kizlar birileri bana yardim etsin:KK61:
38.haftada bebegimin kalbi durdu karnimda,ölü dogum yaptim icim yaniyor..bende mthfr 677 ve mthrf 1298 heterozigot..hibor 3500 igne kullandim 38.haftaya kadar.riskli gebelik uzmanina gidiyordum bebek.buyudukce dozu yukseltmek gerekmiyormu dedim,gerek yok her sey yolunda dedi.baska bi profa gittim hibor 5000e gec hemen Allah korumus bugune kadar dedi dogru.duzgun aciklama.yapmadi,bende gecsemmi gecmesemmi diye.dusunurken bebegimin hareketlerini hissedemedim,hemen gittim ama kalbi.durmustu yavrumun:KK61:
Dogumu yaptiran prof boynuna kordon dolanmis bebek bogulmus dedi,ama ben orda soktan ve sinir krizi gecirmekten bakmadim kordona falan,simdi icim icimi yiyor doz az geldi de ondan mi kaybettim diye..benimle ayni mutasyona sahip olan var mi,siz kaclik igne kullandiniz hamileyken,bebeginiz saglikli dogdumu yardim edin:KK61:
Oglum benim 2.tup bebegimdi,dunya basima yikildi
Basin sag olsun. Cok uzuldum. Mutasyonlarimiz ayni seninle. Benim 37. Haftada kordon iki tur atil dolandigi icin erkenden aldi dr um bebegimi cok sukur. Ve iyi ki almisiz dedi. Suan bir bucuk yasinda kizim ck sukur. Darisi basina. Wats app kullaniyorsan seninle ordan gorusmek isterim. Hangi sehirdesin. Yazarsan arkadaslar dr tavsiye edebilirler.

Basin sag olsun. Cok uzuldum. Mutasyonlarimiz ayni seninle. Benim 37. Haftada kordon iki tur atil dolandigi icin erkenden aldi dr um bebegimi cok sukur. Ve iyi ki almisiz dedi. Suan bir bucuk yasinda kizim ck sukur. Darisi basina. Wats app kullaniyorsan seninle ordan gorusmek isterim. Hangi sehirdesin. Yazarsan arkadaslar dr tavsiye edebilirler.
Sagol canim Allah razi olsun.iyiki almis doktorun bebegini.ben iki ayri doktora gidiyordum,ayni gun birinden cikip digerine gittim,ikiside kordon dolanmis falan dememisti.4gun sonra oglumun kalbi durdu,prof kordon dolanmis dedi..kalbi durmustu.1gun icinde olup bitti hersey,neye ugradigimi sasirdim.2saat icinde oluyormus boyle seyler,ben ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimde cok gecti malesef..ozelden yazarim canim.

• Beğen
Reactions: eoe
Cok sagol canim,cok sevindim bebegine kavusmana,darisi bana insallah.factor v de falan mutasyon olunca bebekler erken haftada kaybediliyormus,benimki gibi sadece mthfrlerde mutasyon olunca bebek buyuyunce beslenemiyormus.aslinda benim oglumda son haftalara dogru az kilo almaya basladi,ne bileyim hani doz az geldide ondan kaybettiysem kendimi hic affetmiycem.gerci kordon dolanmis dedi doktor ama ben yine de suphedeyim.insallah dogal yoldan hamile kalirimda tekrar sag saglim bir bebegim daha olur..

merhaba bende 3 düşükten sonra bebeğini kucağına alan biri olarak yaşadığın duruma çok çok üzüldüm.. benimde mhtrf 677 heterezigot gibi bi durumum vardı ben 3.hamileliğimde günde 1 kez 0,4 lük kullanmıştım yine kalbi durmuştu 4.gebelikte günde 2 kez 0,4 lük yani toplamda 0,8 lik kullanarak 40.hafta sonuna kadar normal doğumu bekledim ve 40 hafta bitmek üzereyken doktorum kordonun bebeğin boynunun yanından geçtiğini ve daha fazla beklemek istemediğini bormalde böyle riskli gebeleri 38.haftada sezeryanla doğurttuğu konusunda uyarınca bizde korkup sezeryan doğuma karar verdik ve bbeğimi kucağımıza aldık çok şükür..hiç inanamadım o doğduğunda bile kaybedicem diye bi korku vardı yeni yeni geçiyor 6,5 aylık oldu kuzum...allahım sanada nasip etsin inşallah hayırlısı ile umudunu hiç kaybetme..

merhaba bende 3 düşükten sonra bebeğini kucağına alan biri olarak yaşadığın duruma çok çok üzüldüm.. benimde mhtrf 677 heterezigot gibi bi durumum vardı ben 3.hamileliğimde günde 1 kez 0,4 lük kullanmıştım yine kalbi durmuştu 4.gebelikte günde 2 kez 0,4 lük yani toplamda 0,8 lik kullanarak 40.hafta sonuna kadar normal doğumu bekledim ve 40 hafta bitmek üzereyken doktorum kordonun bebeğin boynunun yanından geçtiğini ve daha fazla beklemek istemediğini bormalde böyle riskli gebeleri 38.haftada sezeryanla doğurttuğu konusunda uyarınca bizde korkup sezeryan doğuma karar verdik ve bbeğimi kucağımıza aldık çok şükür..hiç inanamadım o doğduğunda bile kaybedicem diye bi korku vardı yeni yeni geçiyor 6,5 aylık oldu kuzum...allahım sanada nasip etsin inşallah hayırlısı ile umudunu hiç kaybetme..
Cok sagol canim Allah razi olsun..cok sevindim bebegine sag saglim kavusmana,darisi bana olsun insallah en kisa zamanda.

• Beğen
Alinti yapamadim bebegini kaybeden arkadasim cok gecmis olsun allah sabir versin en kisa zamanda saglikla kucagini doldursun insallah mthfr 1298 homozigotum 0.4 clexanle gunde 1 defa bebegimi kucagima aldim ama 2 perinataloga gittim ikiside mthfr icin folbiol onemli doguma kadar devam dedi sen nasil kullandin bilmiorum ama igne kadar onuda onemsediler bende fikir olsun diye belirtmek istedim ayni zamanda kan sulandirci besinlerde tuketebilrsin o donemde bende igne dozunda cok tedirgindim limon kivi tuketimiyle o donemi destekleyebilrisin aklinda olsun sorularini herzaman sorabilrsin topigimiz cok hareketli olmasada okudukca yardimci olmaya calsiriz burda bende cok moral bulmustum olmayacak gibi geldigi doguma kadarda kaybedicez korkusunu hep yasadik ama cogumuz cok sukur kucagimiza aldik seninde olacak insallah, senaycim gecmis olsun hepinize allah korusun yavrunu cok dikkat etmemiz gerekio bizde cok hareketlendik tutunup kalkmalar basladi dustu duscek derken kendini vuruo bazen uzuluo insan kazasiz belasiz buyuturuz insallah hepimiz

basın sag olsun arkadasım ben 39 haftalıkken kaybettım sımdı clexsan 06 kullanıym benımkıde heterezıgot nasıp kısmet rabbım ömurlu evlat versın acılarımızı dındırsın sımdı hamıleyım ama gel bana sor :KK17:ama tavekul şart NASİBI VARSA GELIR CIN DEN YEMEN DEN NASIBI YOKSA DÜŞERMİŞ CENENDEN cennett kusun oldu raabıım herkezın evladını kucagına aldırsın sen saglıgına dıkkat et yıne anne olursun canım zor bılıyorm

konu sahibinden helallik istiyorum evvela.birbirinden güzel esma-ül hüsnaları hergün birini okuyacak şekilde bzmle zikretmek isterseniz sizleri de rabbimizi daha çok zikretmek için aramıza bekleriz.Allah dualarımızı kabul etsn.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri boynu bükük bırakmasın..inanıyorum ki ne kadar çok yakarış o kadar çok kabul bulunan dua

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hanimlar-gonuller-bir-olsun.778582/page-248

• Beğen
eoe .!.:
Kayip arkadaslarim:) hepinizin bayrami mubarek olsun.
Allah yogun annelerimize kolaylik versin.
Anne olmak isteyen, yuregi yanan, kotu tecrube yasayan tum hanimlarin yuzunu guldursun.
Aminn herkese hayırlı bayramlarrr.

• Beğen
28 temmuz kimyasal gecirdim 2 kurtaj 2 kimyasalim var son 3 unu erken ogrenip igne corasprin başladım ama olmadı son kimyadalimdan sonra adette goremedim suan dr adet söktürücü verdi ve adetini gordukten sonra klomen ve gebelik Öncesi igne başlayacağız dedi mthrf 677 hetetezigotum.Bir oğlum var 2. Bebegi istiyorumoglumda bu durumumu bilmiyordum hicbir sıkıntı yasamadan kucağıma aldım şükürler olsun. Benim gibi gebelik Öncesi igne tedavisi deneyen var mı?

Alinti yapamadim bebegini kaybeden arkadasim cok gecmis olsun allah sabir versin en kisa zamanda saglikla kucagini doldursun insallah mthfr 1298 homozigotum 0.4 clexanle gunde 1 defa bebegimi kucagima aldim ama 2 perinataloga gittim ikiside mthfr icin folbiol onemli doguma kadar devam dedi sen nasil kullandin bilmiorum ama igne kadar onuda onemsediler bende fikir olsun diye belirtmek istedim ayni zamanda kan sulandirci besinlerde tuketebilrsin o donemde bende igne dozunda cok tedirgindim limon kivi tuketimiyle o donemi destekleyebilrisin aklinda olsun sorularini herzaman sorabilrsin topigimiz cok hareketli olmasada okudukca yardimci olmaya calsiriz burda bende cok moral bulmustum olmayacak gibi geldigi doguma kadarda kaybedicez korkusunu hep yasadik ama cogumuz cok sukur kucagimiza aldik seninde olacak insallah, senaycim gecmis olsun hepinize allah korusun yavrunu cok dikkat etmemiz gerekio bizde cok hareketlendik tutunup kalkmalar basladi dustu duscek derken kendini vuruo bazen uzuluo insan kazasiz belasiz buyuturuz insallah hepimiz
Canim yazini daha yeni okudum,uzun zamandir bakmamistim buraya..
Ben folbiolu hamile kalmadan once basladim,folbiolle birlikte benexol (b6 ve b12) ilacini hamileligim boyunca kullandim..kan pihtilasmasinin sebeplerinden birinide folik asit ve b12 eksikligine bagliyorlar onun icin kullandiriyorlar genelde..benim bebegim tup bebekle olmustu,transfer oncesi baslamistim ilaclara.transferden sonrada kan sulandirici igneye basladik,doguma kadar en dusuk doz olan hibor 3500 ( 0,2lik doz) kullandim..ama bebegim buyudukce doz yetersiz kaldi diye dusunuyorum cunku son haftalarda kilo alimi azalmisti..
Birde ben bebegimi kan pihtilasmasindan degil kordon dolanmasindan kaybettim malesef :KK43: 4 kez dolanmis boynuna,hareketlerini hissedemedim sabah saatlerinde 1 gunde oldu bitti hersey..gittigimde kalbi durmustu yavrumun:KK61:
Daha 2 ay bile olmadi kaybedeli,acim cok taze..kahroluyorum..
Bebegini kucagina almana cok sevindim,Allah saglikli uzun omurler versin insallah,darisi bana ve tum isteyenlere,bekleyenlere olsun insallah
Simdi yeniden hamile kalmaya caliscam,ama bu seferki doktorum folbiol kullandirmak istemiyor,kanserojen o diyor,cok zararli diyor,onun yerine folik plus kullan diyor ama ben kendime iyi bir perinatolog bulup ona gore kullan derse kullanicam,ignenin dozunuda ona ayarlaticam..insallah dogal yoldan hamile kalirim,tek umudum o..tekrar tup bebek tedavisine katlanamam :( Allah hayirlisini versin

Son düzenleme:
28 temmuz kimyasal gecirdim 2 kurtaj 2 kimyasalim var son 3 unu erken ogrenip igne corasprin başladım ama olmadı son kimyadalimdan sonra adette goremedim suan dr adet söktürücü verdi ve adetini gordukten sonra klomen ve gebelik Öncesi igne başlayacağız dedi mthrf 677 hetetezigotum.Bir oğlum var 2. Bebegi istiyorumoglumda bu durumumu bilmiyordum hicbir sıkıntı yasamadan kucağıma aldım şükürler olsun. Benim gibi gebelik Öncesi igne tedavisi deneyen var mı?
Cok gecmis olsun..cok sukur ki bir evladin varmis.Allah ona saglikli uzun omurler versin..benimde mthfr 1298 ve mthfr 677 heterozigot..ama hamile kalmadan once igneye yada aspirine baslatmadilar.aspirine baslarsak icerde kanama alani olusursa bebek duser dedi doktor..bakalim sonumuz hayrolsun..

K kaderim35 canim nasilsin igneyi biraktin mi, her sey yolundami merak ettim..
Evet kuzum yaa gerek yok diyorlar..bir forumda ben le bir tüp bebek hamile kalan arkadaşlar var..sanki benimkininde onlara gore kilosu az..doktorum normal diyor ama..sen nasılsın simdi..bu forumda ben yazdigimi hic hatırlamıyorum ismi mi değişmiş canım..

Evet kuzum yaa gerek yok diyorlar..bir forumda ben le bir tüp bebek hamile kalan arkadaşlar var..sanki benimkininde onlara gore kilosu az..doktorum normal diyor ama..sen nasılsın simdi..bu forumda ben yazdigimi hic hatırlamıyorum ismi mi değişmiş canım..
Iyi olmana sevindim canim..bak bende en dusuk doz igne kullaniyordum 34.haftadan sonra kilo alimi cok azalmisti.,doktor hep normal dedi ama normal degil..bu dogru duzgun beslenemedigini gosteriyor.kan sulandirici seyler ye..mesela limon suyu,portakal suyu falan tuket..ben portakal suyunu cok icerdim demekki o korudu oglumu ama ahhh ahhh su kordon dolanmasaydi...
Hala kendime gelemedim canim yaa..icim cok yaniyor kahroluyorum..dua et bana hamilesinya kabul olur :)
Canim nerden yazistigimizi hatirlayamadim oyuzden burdan yazmis olabilirim :)

Iyi olmana sevindim canim..bak bende en dusuk doz igne kullaniyordum 34.haftadan sonra kilo alimi cok azalmisti.,doktor hep normal dedi ama normal degil..bu dogru duzgun beslenemedigini gosteriyor.kan sulandirici seyler ye..mesela limon suyu,portakal suyu falan tuket..ben portakal suyunu cok icerdim demekki o korudu oglumu ama ahhh ahhh su kordon dolanmasaydi...
Hala kendime gelemedim canim yaa..icim cok yaniyor kahroluyorum..dua et bana hamilesinya kabul olur :)
Canim nerden yazistigimizi hatirlayamadim oyuzden burdan yazmis olabilirim :)
Günaydın canimmm...ben 34 leri gorurmuyum gerçekten bilemiyorum ki..rahim agzim dikili...karaciğer enzimlerimin yükselme riski var..yok yok bende...her bir hafta ohhh bu haftada bitti diyorum..korkudan hic bir şey alamadım daha..tamam canım önerini dikkate alacağım..limon ve portakal olayını.. değiştirdin mi simdi doktorunu..etmem mi kuzum yaaa..ederim senin içinde..çok zor biliyorum kayıp etmenin ne demek olduğunu..benim ikizlerim küçüktü daha 24 haftalık idi ama genede canımın acısı geçmiyor...meleklerimiz var iste..bizi cennet kapısında bekleyen kuzularımız..ben yüzünü bile göremedim..doktora soyluyecegim zaten gelişimi tamam ise öyle 40 li haftalara kadar beklemenin anlamı yok...sabır arkadaşım sabir..buda bizim imtihanimiz..yeni hamilelik ile korkularda bitmiyor ama insan daha çok arastiryor daha çok vücudunu dinliyor..inşallah rabbim sana da hayırlısı ile kucağına evladını verecek..peki sen son zamanlarda bebeğinin hareketlerinde değişiklik çok yavaşlama veya çok hızlı hareketlenme gibi birşey hissettinmi hic canım..

Ben varım cnm ben erken kayıp yaşıyorum o yüzden hamile kalmadan önce 3 ay iğne kullandım ve cok sukur bebişime kavustum bir kaç arkadaşımız daha var iğneye erken başlayan bir sıkıntı olmadı çok şükür

Back
X