- 27 Şubat 2015
- 228
- 165
- 23
- Konu Sahibi melodysilk
- #7.761
iki düşüğüm var ilkinde 2 gün kanamam oldu ve ben adet sandım test yapmadım sonra kahverengi kahverengi akıntı devam etti benim aklımdan hamilelik hiç geçmedi bir gariplik sezdim bu durumda ama hamilelik en son aklıma gelen olmuştu test yaptım ve dünyalar benim oldu sonra dra gittim kesenin alt kısmında kanaman var dedi bebeği göremedi birde alttan muayene etti ve gördü bak bunlarda kalp atışları dedi 6 haftalık dedi düşük riskim olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini söyledi sevindim minik minik kalp atışları var diye umut ettim düşük riski olsada benim bebeğime hiç bişey olmaz dedim....daha sonra özelden randevu almıştım randevu günüm geldi uça uça gittik mutluluktan tabi bir yanımızda buruk acaba ne der düşük riski için diye... neyse dra gtiik ve dr bir yandan bebeğime bakıyor bir yandanda çok sağlıksız bir bebek bu bizim hiç hoşumuza gitmedi diyor eşim ve ben dünyalar başımıza yıkıldı üzüldük ağladım.... kalp atışıda yok dedi o dr. göremedi... ve 4 haftalık dedi
şaşırdım diğer dr.un söylediklerini söyledim ama umursamadı çünkü sağlıksız bir bebek gördü ya
2 hafta sonra tekrar gittik yine kap atışı yok bebek sağlıksız ve 2 hafta daha müddet verdi belki dedi nadiren 7 ve 8. haftalardada kalp atışı duyulabiliyor dedi ama yineden çok umutlanmayın dedi.... üzüldük ben umudumu kaybettim bebeğimi kaybediceğimden emindim ki zaten tam randevu günümüz geldi benm kahverengi lekeler kana dönüştü korku üzüntü herşeyi yaşadım.. dru arayıp acilen gittik dr. baktı bebeği düşürmüşsün dedi.. yerinde yok dedi sonra tekrarr randevu verdi.... şaşkındım hiç ağrı sızı yok sadece kanamam vardı. ne bileyim herhalde böyle oluyor düşükler dedim kendi kendime.... o gün sabah gelmişti kanamamm ve gece 4 gibi dehşet bir ağrıyla uyandım ve bebeğim düştü hissetim baktım minicik bir top zar
( kıvrandım kıvrandım sonra dayanamadım eşimi uyandırdım acile gittik ve yine birşey daha oda arkası oluyormuş meğersem oymuş....iğneyle durdu ağrım....ama rüyamda bebek sesleri hamile kadınlar neler görüp uyanıp uyanıp ağlıyordum.... rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın bu psikolojik çöüntüyü yaşatmasın inş. her dileyen hayırlı sağlıklı evlatları olsun inş. amin :'(