- Konu Sahibi melodysilk
-
idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördümsevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
canım zehra dün dr a gitmiş. bbeğin hareketleri iyiymiş ancak, bir haftada kilo almamış ve kan akış hızı yavaş demiş dr. ama zehra bebeğin kendi kan akışı mı yoksa ondan bebeğe giden kan için mi demiş anlamamış.yarın için yine gel aynı olursa durum bebeği alırız artık demiş. yarın belli olacak sanırım. normal istiyorsu zehra ama sezeryan olabilir sanırım. artık 38 hafta oldu sanırım onun.
mrb arkadaşlar.bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için.1 ay oldu..patolojide birşey çıkmadı.doktorum kan pıhtılaşması testi yapıcaz dedi adet sonrasında.adet olmadığım için henüz yapılmadı.adet öncesi sağlıklı sonuç alırmıyım bilmediğim için yaptıramadım.peki bende pıhtılaşma varsa ve ben şuan 2 haftalık gebeysem coraspirin ve balık yağımı almam gerek.geç kalmış sayılmam değilmi.gebe olduğunu öğrendikten sonra bunları kullanmaya başlayan oldumu.tabiki gebe olmayabilirimde henüz bilmiyorum.1 gün sonra beta baktırıcam.topiğimde anlatmıştım yaşadıklarımı.birde duadan bahsetmişsiniz banada açıklarmısınız ne okuduğunuzu bende yapıyımrabbimden başka yardımcımız yok. o verdi o aldı bende meryem suresi ile gebe kalmıştım.
kürtaj olalı 1ay olmuş.tekrar hamilelik için acele etmişsin bence.ilk önce testlerini yaptırsaydın.sonuçlarına göre tedaviyle düşünürdün.gebelik öncesi folik asit kullanılıyo.kanpıhtılaşması varsa coraspirinde kullanılıyo.geçmiş olsun cnm.
idrar testi yaptım, çift çizgiyi gördümsevinemedim bile. hayırlısı olsun dedim sadece.
ayyyyyyy canım benim hayırlı olsun...coooook sevindimmmm...ayyyy ayyy heycanlandım yaaa :)) doktora gittinmi ??? İNSALLAH bu sefer yavrularımızı sag saglim kucagımıza almak nasip olur...su mübarek günde kurban oldugum ALLAHIM dualarımızı İNSALLAH kabul eder...arkadaslar cümleten mirac kandiliniz mübarek olsun...
guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.rabbim bu guzel gunun hurmetine tum isteyenlere en kisa zamanda hayirli saglikli gebelikler versin.hepimizin mirac kandili mubarek olsun.mubarek uc aylardayiz allah hepimizin muradini versin.gulcum sen me yaptin kontrol ne zamandi.
aminnnnnn canım İNSALLAH....cuma canım İNSALLAH iyi haberlerle gelirim..bende hic bulantı felan yok buda huylandırıyor beniama googlede arastırdım olmaması kötü anlamda degilmis bünyeden bünyeye degisirmis...ama ilk gebeligimde cok bulantım vardı...bunda hicbir belirti yok keske bulantım olsa :)) sen gittinmi doktora yada ne zaman gideceksin ?? senin hesaba göre bebisin suan kac haftalık ? 4hafta ???
Kızlar günaydın .Miraç kandilimiz mübarek olsun basta ulu onder M.Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm sehitlerimizin ruhları şaad olsun.
Doktor kontrolumde tam kandile denk geldi hayırlı haberlerle dönerim inşallah dualarınızı eksik etmeyin .
Bu mübarek gun hürmetine tüm dualarımız kabul olsun inşaalah...Hepimizin kucagı saglıkla sıhhatle hayırlısıyla dolsun inşallah...
kandılınız mubarek olsun canlarım.bugun bızım evlılık yıldonumumuz3 seneyı bıtırdık.ınsallah nıce 3-33 seneler kocamla ve bebegımle
ikinizi de kontrolü iyi geçer inşallah kızlar. dr a gittim ben bu arada. kese henüz görünmedi. cuma tekrar çağırdı. kan verdim, sonucum 625, progesteronum 27,15.gülcüm sata göre 4 hafta canım. bakalım cuma günü kese görüncekmi? gülcüm dediğin gibi bulantı her bünyede farklı olur. dün bernayla görüştük acayip bulantılar geçirmişti, hastanede falan yatmış, serumlar yemişti. 19 haftalık olmuş ama hala sabahları istifra ediyormuş. o da çok iyi değil. insan harap bitap düşer. benim de bulantılarım olmazdı hamileliklerimde. haa yaşayan kızımda da olmadı bulantım falan.takma sen bunlara.
ooo tebrik ederim canım. nize mutlu senelere, bebişinşzle, hatta bebişlerinizle inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın, mutluluğunuza mutlulukkatsın.
mrb arkadaşlar.bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için.1 ay oldu..patolojide birşey çıkmadı.doktorum kan pıhtılaşması testi yapıcaz dedi adet sonrasında.adet olmadığım için henüz yapılmadı.adet öncesi sağlıklı sonuç alırmıyım bilmediğim için yaptıramadım.peki bende pıhtılaşma varsa ve ben şuan 2 haftalık gebeysem coraspirin ve balık yağımı almam gerek.geç kalmış sayılmam değilmi.gebe olduğunu öğrendikten sonra bunları kullanmaya başlayan oldumu.tabiki gebe olmayabilirimde henüz bilmiyorum.1 gün sonra beta baktırıcam.topiğimde anlatmıştım yaşadıklarımı.birde duadan bahsetmişsiniz banada açıklarmısınız ne okuduğunuzu bende yapıyımrabbimden başka yardımcımız yok. o verdi o aldı bende meryem suresi ile gebe kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?