- Konu Sahibi melodysilk
-
- #1.701
ben bu hafta dua okumadık haftaya okuyacagız dıye bılıyordum sankı yanlıs mı anlamısım.duayı yazar mısınız bende okuyayım toplanacak saate kadar.tesekkur ederım
selvicim kasilma gibi diyince korktum cnbence dr una bir sekilde ulas.benim akintim olmustuya hafif karin agrim da vardi.kasilma gibi degildi.dr um bana bir hap vermisti.kullanmaya korkmustum neticede kullanmistim iki gun.o ilac rahmin.kasilmasini ve dusuk.yapmayi onlemek icinmis.kasilmam.henuz olmadigi halde vermisti dr um.onlem icin.seni korkutmak icin soylemiyorum dakin yanlis anlams.onlwmlerini alman icin soyluyorum.eger dedigin sey kadilmaysa onemli oldugunu dusundum.ama ben bundan oncekinde kanamayla kendiliginden dusuk yaptimya belki ondan vermistir benim.dr.sen hic kendiliginden dusuk yaptinmi.bence bu da onemli.bir sekilde ulas dr una cnm.ya da irdan bir dr a git.kızlar bir sorum olacak. yaklaşık 3 gündür enteresan bişey yaşıyorum. çok afedersiniz alttarafım kasılıyor sanki içime bişey giriyormuş gibi acıyor. günde 4-5 defa oluyor. korkuyorum düşük belirtisi değildir demi.ne olur bişey deyin doktorumu da arayamıyorum salı günü kontrolüm var. dua edin nolur
haklısın cnm da adam koskoca çapanın profösörü ona güvenmimde kime güvenim.internette çok iyi ilgili falan yazıyodu ama bana göre ilgisiz.onun sayesinde rahim duvarım ince olduğnu anladım ama histeroskopiye neden gerek duymadı anlamadım.tabi elif hamile kalsın gene kürtaj olsun kimin umurunda.
Kızlar günaydın. Diğer foruma yazdın geçenlerde baktım hiç cevap veren yok, sonra burayı gördüm. İyice boşlamışsınız diğer tarafı anlaşılan. Nasılsınız keyifler nasıl? Biz oğluşla tatildeyiz. Keyfimiz yerinde valla. Okuyorum bakalım neler olmuş ben girmeyeli.
Emineeee hamile misin yoksa? Ay çok sevindim :) kaçıncı haftadasın, nasıl gidiyor? Tolga hocaya mı başkasına mı gidiyorsun?
Sevinçten haberim var, başka yeni hamile var mı?
kızlar bir sorum olacak. yaklaşık 3 gündür enteresan bişey yaşıyorum. çok afedersiniz alttarafım kasılıyor sanki içime bişey giriyormuş gibi acıyor. günde 4-5 defa oluyor. korkuyorum düşük belirtisi değildir demi.ne olur bişey deyin doktorumu da arayamıyorum salı günü kontrolüm var. dua edin nolur
pihticanlar ben geldim kusura bakmayin simdi girebildim.ben yaparim dualamayi yasin,tebareke,amme ve kitaptaki diger sureleri okurum kismetse olur mu.
tasinma isiniz cikmis kolay gelsin size cnm.
yeni ev yeni sehir yeni de bebek olur insallah:)
yeni duamız için de önerim haşr suresi 24. ayet
Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?