Kizlar bugun doktora gittim ve hic ii degilim.ben bekledimki bi sanssizlik olmus dusuk yasamissiniz ama isler oyle olmadi.
Rahim filmimi begenmedi rapor yanlis bunu tekrar cekmek gerekebilir tuplarden birinde sızıntı gibi akis olmus digerinde hic gecis gözükmüyor bu spazmdan olabilir ama diger tüp de gecis ii degil dedi.rahim filmini tekrarlayip laparoskopi yapabiliriz dedi tabi benim sinirler bosalip aglamaya basladim ameliyati duyunca.sonra dusuklerle ilgili bu sizinle alakali degil kalitesiz embriyo oldugu icin 5 veya 6. haftalarda dusuk oluyor.sizden kaynakli.olsa 8.haftalari bulmasi gerekirdi dedi.bu yuzden pihilasma mthfr c677t heterozigot bi sorun degil dedi.rahim agzi yaram vardi doktorlar smear testin temizse dokunma demisti tabi bunu ben bi kere dondurtup işe yaramadiktan sonra soylediler neyse bunu dondurcaz boyle olmaz dedi.TSH hosuma gitmedi diyip bi suru yaptirmam icin test verdirtti ac olmam lazimmis yarin yine gitcem.2 ay falan bi dinlen bakalim herseye sonra aşılama yapalim madem gebelik 7 ay sonra oldu bir dahaki daha gec olabilir tekrarlayan dusuklerde boyle oluyor dedi.2 aşılama deneyelim olmazsa ucuncuyu isterseniz yapariz olmazsa tup bebege geceriz dedi.olmazmi kendiliginden dedim 1 sene daha bekeleyelimmi diyosun dedi.esimin degerleride normalmis ne düşük derim ne de cok ii derim dedi.durum boyle beynim durdu ben aglayinca ben sana olabilecek butun ihtimalleri söylüyorum aglama bebegini alacaksin kucagina dedi.tabi bi ise yaramadi dedikleri

durum boyle kizlar