KAN PIHTILAŞMASI??

Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırabilir miyim peki bu testi ? Yardımlarınız hangi hastanelerde tek tek yapildigini bilemem..

Hangi hastanlerde tektek yapildigini bilemem.. randevu alip gidip gorusmeniz lazim. Once kadin dogumdan dahiliyeden yada direk hematolojidan .. randevu alin.. genetik bolumu olan bi yerden alirsaniz daha iyi olur. Sonuclarsa bisey cikarsa hematoloji ye gostermeniz faydali olur

Merhaba benimde bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durdu pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum ama hangi bölüme gideceğim bilgim yok yardımcı olabilir misin bana ?

araştırma hastanesinde romatoloji bölümüne git canım hiç devletle uğraşma orda bütün tahliller yapılıyor.

ama ben orda yaptırdım canım.

Baska bisey arastirirken yapmislardir yaparlar ama sonuclarin hematolog ile gorusulmesi lazim. Ben iki hocaylada gorustum biri cerrah pasadan biri marmaradan iki hoca biri romatolog .. biri hematolog.. romatoloji hocasi sonuclari lupus ve digerleri icin ben degerlendiririm pihtilasma icinde fikrimi soylerim ama hematoloji hocasiyla gorusun mutlaka dedi... ki bu adamlar kac kisiyi hoca yapmis insanlar esimin taaa fakulteden hocalari

Back
X