Kan pıhtılaşması

Bfgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
29
5
1
31
Kızlar merhaba, dün testlerimin sonuçları çıktı. MTHFR (C677T) heterezigot, MTHFR (A1298C) heterezigot ve Pal-1 heterezigot olarak kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Bu konudan anlayan var mı? Doktorum ile ayrıntılı konuşamadım. Şehir dışından iyi bi doktora gitmiştim testleri de onunla yaptırdık o sebeple gidip görüşme şansım olmadı. Bilen varsa yazabilir mi?

Genetik olarak anne babanızdan aktarılan bi genetik bozukluk aslında tekrarlayan düşükleriniz varsa genellikle buna bağlayabiliyorlar sadece gebelik değil sizin için de sakıncalı olabilir benim de 1 genim heterazigot 1 genim homozigot gebelik esnasında kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini şöylediler

Ailemde böyle bi durum yok diye biliyorum. Kalmadan önce hap kullanmak gerekir mi?

Ailemde böyle bi durum yok diye biliyorum. Kalmadan önce hap kullanmak gerekir mi?

Aileniz bu testleri yaptirmadiysa bilme sanslari 0 a yakin. Ancak bir rahatsizlik gecirirlerse ogrenme sanslari olur. Ozelliklede erkeklerin kadinlae yine dusuk falan yapip anlayabiliryorlar. Doktorunuz gerekli tedavileri vericektir. Bu tedavi olup gecicek bisey degil zaten omur boyu sizinle olucak gebelikte bazi onlemler alicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…