Kan pıhtılaşmasından dolayı 3 tane düşük yaptım

ELXIXFXIXM65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
137
1
96
Van
Merhaba arkadaşlar. Ben 2,5 yıllık evliyim. 3 tane düşük yaptım. 3. ye gebe iken kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Ancak alınan bütün önlemlere rağmen tekrar düşük yaptım. İnanılmaz bir çöküntü içine girdim. Yeni yeni düzelmiş gibiyim. Şimdi doktorumlu yeni bir gebeliğe hazırlık yapıyoruz ama benim korkularım beni bırakmıyor. Benim durumumda olup ta başarılı sonuç alan varmı aranızda . Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler.

selam arkadaşım bende de kan pıhtılaşması var ilk düşüğümden sonra tespit edildi,şimdi ikinci gebeliğim hamd olsun herşey yolunda iğnelerim var hergün vuruyorum oğlumda iyi şimdilik doğuma az kaldı nasipse sağ salim sona erişiriz o da bende...herşeyim doktor kontrolünde oluyor doktorunun sözünden çıkma...

Bende hergün iğne oldum ama sonuç vermedi. Umarım bende sonunda başarılı bir hamillelik geçiririm. Allah seninde bebeğini sana kavuştursun

cnm aynı olayı halamın kızı yaşadı 3 tane öldü karnında araştırıldı kan pıhtılaşması vardı
4.cü hamileliğinde hergün karnından iğne vurdu ve bebişi yaşadı sağlıklı bir kızı oldu:)
o bebiş daha küçükken hatayla tekrar hamile kaldı hamile olduğunu bilmediği için iğneye geç başlamıştı geç başladığı içinde bebiş tekrar öldü istemediği halde üzüldü
inşalah rabbim senide bebeğine kavuşturur...

gebelik bolumunde "kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yasayanlarin paylasim alani" alt basligina bakmani tavsiye ederim. kim hangi igneyi ne kadar kullaniyor ogrenirsin.
Insallah Rabbim saglicakla bebegini kucagina almayi nasip eder icime yakinda yine hamile kalacaksin gb dogdu:))

elif geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum bende 3 tane düşük yaptım senin kaçıncı haftalarda düşüklerin gerçekleşti? şimdi dr.'la gebeliğin için nasıl bi hazırlık yapıyorsunuz? bende çok korkuyorum artık allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

bende senin gibi üç tane düşük yaşadım kan pıhtılaşması var bende doktorum kan sulandırıcı iğne verdi onu yapıyom şimdilik şuan gebelik yok

siz kendiligindenmi hamile kaldınız yoksa tedaviylemi kalıp düşük yapıyosunuz

bende senin gibi üç tane düşük yaşadım kan pıhtılaşması var bende doktorum kan sulandırıcı iğne verdi onu yapıyom şimdilik şuan gebelik yok

canım senin düşüklerin kaçıncı haftalarda gerçekleşiyor kendiliğindenmi düşüyor? yoksa dr.'mu alıyor çok geçmiş olsun diliyorum...

Kızlar benim en son düşüğüm 6.haftada oldu.Sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz. Ama ben şuan sadece aspirin kullanıyorum. 4 gebelik için çok korkuyorum bende sizin gibi. Gebeliklerin kendiliğinden oluşuyr. Hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar 4.de kızımı kucağıma aldım 15aylık kızım var iğnelere devam 9ay boyunca lohusalık zamanındada vuruluyorsun ve tabiki bebe aspirini ama dr çok önemli dr iyi seçin iğnelerin dozajı çok önemli ve tabiki inancınızhiç pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…