Aynn canım şuan karnim morardı kol ve bacaktndan hİÇ denemedim yarın kontrolüm var hayırlısıyla ınsalah iyi haberler alırım malum doktor ikili testini yaparız demişti senın bebwgın iyi demekı canım bıraktırmıs ınsalah sağlıcakla alırsın kucağınaBende kullandim. 3ay boyunca karnimdan yaptim sonra biraktirdi dr.um. icinz nasl rahat ederse o sekilden yapn. yalnz eger ayni igneyi kullanmissak asiri morarma yapiyo bunun icin dr.da krem isteyin
12.haftaya kadar kullandim canm. 13.haftada kanamam oldu suan iyiyiz cok sukur. Sende saglicakla alirsin kucagna insallahAynn canım suan
Aynn canım şuan karnim morardı kol ve bacaktndan hİÇ denemedim yarın kontrolüm var hayırlısıyla ınsalah iyi haberler alırım malum doktor ikili testini yaparız demişti senın bebwgın iyi demekı canım bıraktırmıs ınsalah sağlıcakla alırsın kucağına
Anladım canım allah razı olsun yardımcı oldugun icin..12.haftaya kadar kullandim canm. 13.haftada kanamam oldu suan iyiyiz cok sukur. Sende saglicakla alirsin kucagna insallah
Canım bende bir düşük yaşadım, kan pihtilasmasi sorunu varmış, bende hergün cleaxane iğne vuruyorum, bana da doktor som haftalara kadar devam edeceğimizi söylediKızlar suan 11haftalık gebeyim kan sulandırıcı ıgne yapıyorum kan pıhtılaşmasından dolay hergün karnımdan doktor kol ve bacaktndan yapabilirsin demişti kullanan arkadaşlara sorum kaçıncı haftada göbekten yapmayı bırakabilirim cunku karnım buyudukce korkarım DİE dusunuyorum iğneyi batırdıkca
24. Haftaya kadar göbekten vurdum.derini tutabiliyorsan sıkıntı yok.kol ve bacaklarda vurabilecegin alan daha kısıtlı olduğu için morluk vd şişlik çok oluyor.o yüzden yapabildigin kadar göbekten yap derimKızlar suan 11haftalık gebeyim kan sulandırıcı ıgne yapıyorum kan pıhtılaşmasından dolay hergün karnımdan doktor kol ve bacaktndan yapabilirsin demişti kullanan arkadaşlara sorum kaçıncı haftada göbekten yapmayı bırakabilirim cunku karnım buyudukce korkarım DİE dusunuyorum iğneyi batırdıkca
Sende düşük falan yasamismiydin, ben her gun ölüp ölüp diriliyorum yine aynı seylerı yaşamak istemiyorumDoğuma kadar göbekten yaptım, kol bacak denemedim acır diye. Bebek çok derinde, eğer bebeğe zarar gelir diye düşünüyorsanız doktorum şiş soksan bile ulaşamazsın biz ameliyatta kaç kaç kesip anca ulaşıyoruz rahat ol demişti.
Doğuma kadar stresim geçmedi, haftada 2 kez ultraaona girip kalbi atıyor mu diye baktırdığım oldu. Evet kayıplarım vardı ama şimdi çok şükür kızım yanımda uyuyor darısı isteyen bekleyen herkese.stres yapmamaya çalış, benim kız çok gergindi ilk 3 ay hiç uyumadı hala koala gibi bana yapışık, annen stresi bebeklere de geçiyor.Sende düşük falan yasamismiydin, ben her gun ölüp ölüp diriliyorum yine aynı seylerı yaşamak istemiyorum
Darısı bizlerin de başına insallah, bende şuan 20.haftaya girdim, millet 15.haftadan beridir çok hissediyorum yazmış ben acikcasi hissedemiyorum, ilk gebelikte normalmiş ama beni en iyi sen anlarsın, Rabbim inşallah kızımı benimde elime almamı nasip ederDoğuma kadar stresim geçmedi, haftada 2 kez ultraaona girip kalbi atıyor mu diye baktırdığım oldu. Evet kayıplarım vardı ama şimdi çok şükür kızım yanımda uyuyor darısı isteyen bekleyen herkese.stres yapmamaya çalış, benim kız çok gergindi ilk 3 ay hiç uyumadı hala koala gibi bana yapışık, annen stresi bebeklere de geçiyor.
Amin, ben 22den sonra hissetmiştim.yazması çok kolay yapması zor ama bol dua edip sıkıntı vesvese yapmayın.inşallah sağlıkla doğacak zamanı gelince.Darısı bizlerin de başına insallah, bende şuan 20.haftaya girdim, millet 15.haftadan beridir çok hissediyorum yazmış ben acikcasi hissedemiyorum, ilk gebelikte normalmiş ama beni en iyi sen anlarsın, Rabbim inşallah kızımı benimde elime almamı nasip eder
İnşallah canim ya, allahım kimsenin elini boş bırakmasın...Amin, ben 22den sonra hissetmiştim.yazması çok kolay yapması zor ama bol dua edip sıkıntı vesvese yapmayın.inşallah sağlıkla doğacak zamanı gelince.
Ben de 2.yi istiyorum nasip olursa. İğneye hapa tekrar başlayacağım ama bu sefer rabbime emanet deyip daha rahat olacağım inşallah.
Canımm bende sulandırıcı kullanıyorum. Clexane 0.4 lük kullanıyorum 16.haftaya kadar karnından yaptım sonra kol bacak her ikisinden vuruyorum şimdide canım ama emin ol bana göre yani göbek daha kolaydı sanki morarma illaki oluyordu ama acısı fazla olmuyordu. Kol da bacakta kas çok olduğundan ağrı yapıyo beze oluştu bile şimdiden kolu bıraktım bacak biraz dha iyi oluyo. Şuan göbeğe geçiyim diom ama baya gerginleşti büyüdü karnım ister istemez korkuyorum. Yinede sorcam Dr aKızlar suan 11haftalık gebeyim kan sulandırıcı ıgne yapıyorum kan pıhtılaşmasından dolay hergün karnımdan doktor kol ve bacaktndan yapabilirsin demişti kullanan arkadaşlara sorum kaçıncı haftada göbekten yapmayı bırakabilirim cunku karnım buyudukce korkarım DİE dusunuyorum iğneyi batırdıkca
Sor canım bende tahmin ettim kol ve bacakta kas var ağrı yapar DİE ama eger karnım bıyurse bende mecbur gececem koldan yapmaya benim gebelik lerim sıkıntılı gecıyor ınsalah bu nseferkı ole sonlanmax sende alırsın ınsalah yavrunu kucağına saglicaklaCanımm bende sulandırıcı kullanıyorum. Clexane 0.4 lük kullanıyorum 16.haftaya kadar karnından yaptım sonra kol bacak her ikisinden vuruyorum şimdide canım ama emin ol bana göre yani göbek daha kolaydı sanki morarma illaki oluyordu ama acısı fazla olmuyordu. Kol da bacakta kas çok olduğundan ağrı yapıyo beze oluştu bile şimdiden kolu bıraktım bacak biraz dha iyi oluyo. Şuan göbeğe geçiyim diom ama baya gerginleşti büyüdü karnım ister istemez korkuyorum. Yinede sorcam Dr a
Bn de cok stres yapıyorum doktora gitmeye bile korkuyorum cunku zor seyler yasadım alah kimseye yasatmasın ne güzel yavrunu almıssın kucağına bende stres yapmım diyorum bazen kurdugum kotu senaryolara inanıp baslıyorum aglamayaDoğuma kadar stresim geçmedi, haftada 2 kez ultraaona girip kalbi atıyor mu diye baktırdığım oldu. Evet kayıplarım vardı ama şimdi çok şükür kızım yanımda uyuyor darısı isteyen bekleyen herkese.stres yapmamaya çalış, benim kız çok gergindi ilk 3 ay hiç uyumadı hala koala gibi bana yapışık, annen stresi bebeklere de geçiyor.
Üzme kendini, allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.Bn de cok stres yapıyorum doktora gitmeye bile korkuyorum cunku zor seyler yasadım alah kimseye yasatmasın ne güzel yavrunu almıssın kucağına bende stres yapmım diyorum bazen kurdugum kotu senaryolara inanıp baslıyorum aglamaya
amin ınsalah arkadaşımÜzme kendini, allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.
Insalah sorunsuz gecer gebelik lerim iz bızmde kaderimiz iste bu sekilde nolması gerekiyor demekki hepimizin yasadıklarımızdan korkularımız var bazen herşey olcagına varır takma diyorum bazen de yasadıklarımı hatırladıkça kalbim daralıyor hep bardagım boş tarafına bakıyorum en mutlu geçireceğimiz günler tedırgınlıkle gecıyor malesefbende 10.haftadayim ilk ogrendigimden beri yapiyorum koluma yapamiyorum onun icin aaglik ocagina gidiyorum gobegim morariyor aynen ve 9 ay dediler bana ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?