Kan sulandırıcı hakkında....

Ama burda bizim gibi olup olumlu sonuçlanan arkadaşları duyunca benim acılarım geçiyor, iğne ile bebeğini eline alan var mı çevreniz de?

aynen oyle malesef ve o eski heyecanlarda kalmuyor cunku kendi derdimize dusuyoruz ister istemez

Baska bir basliga yazdim ama cvplayan olmadigi icin buraya da yazayim dedim.kizlar bir kurtaj iki kimyasal gebeligim var.sizin sonuclarinizda buna benzermiydi.ortadakiler sonuclarim sagdakiler referans degerlerim.yarin druma gidecegim ama merak ediyorum iste...

aslinda tasiyiciyiz biz ama tedbir icin veriyorlar homozigot olsaydi genetik demekmis onlara kesin veriyorlar ancak cok dusuk oldigunda bizde ne olur ne olma diye veriyorlar sanirim

Biraz baktim foruma heterezigot4G/5G kan pihtilasmasi sanirim...ins care bulurum.rabbim uc kez sevindirdi hamileyim diye ama kollarim bombos...ins yarin iyi seyler soyler doktorum

aslinda tasiyiciyiz biz ama tedbir icin veriyorlar homozigot olsaydi genetik demekmis onlara kesin veriyorlar ancak cok dusuk oldigunda bizde ne olur ne olma diye veriyorlar sanirim
Ilk bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu.acaba sebebi bunlarmiydi..cevp verdginiz icinde cok teskkler

insallah bende 2 dusuk 1 kimyasal gecirdim bu 4.gebeligim ogrenir ogrenmez igneye baslattlar hos bende hocalik durumda var di burda yasak diyemem artik hangisi iyi geldi bilinmiyor tabi

Ben de yapıyorum göbekten koca göbekle....ilk bebeğimde de sonuna kadar göbekten yaptım benim için en kolay yer göbek

Biraz baktim foruma heterezigot4G/5G kan pihtilasmasi sanirim...ins care bulurum.rabbim uc kez sevindirdi hamileyim diye ama kollarim bombos...ins yarin iyi seyler soyler doktorum
Canım öncelikle basın sağ olsun, allah bir daha aynı acıyı yasatmasin, bende de bir değer yüksek bir değerim düşükmüş o nedenle kan pihtilasmasi teshisi konarak kan sulandırıcı ıgne vurulmaya başladım, şimdi ikinci gebeliğim 19.haftadayim, ilk gebeliğimdeki kaybimi 7.haftada kalp atışı durması olarak yaşamistik, bu ikinci hamileliğim. Önceden değerlerine bakılmadi mı senin, yoksa önlem alınmasına ragmen mi düşük yaşadın?

Ahh canm ne sen sor ne ben soyleyeyim.kurtajdan sonra bebegi inceleyip sorun olmadigini soylediler.iki kimyasalida arka arkaya yasadim ne oldugumu anlamadim arka arkaya olunca...

Seninde basin sagolsun kardesim.rabbim bidaha yasatmasin..

amin hepimizinkileri zaten o heyecan kalmiyor ilklerdeki gibi korku oluyor kendini veremiyorsun o yuzden gule oynaya gecmiyor malesef birde dr yonunden daha pinpirikli oluyorsun
Haklisin canm..ben suan hamile degilim ama olmayan bebegime karsi koruma icgudulerim var simdiden...ne bileyim hep bi korku icimde..seninki ilk uc ayini tammlamak uzere canm korkma ins hayirlisiyla kucagina alirsin...

Ahh canm ne sen sor ne ben soyleyeyim.kurtajdan sonra bebegi inceleyip sorun olmadigini soylediler.iki kimyasalida arka arkaya yasadim ne oldugumu anlamadim arka arkaya olunca...
Ben bu acıyı bir defa yaşadım seninkini tahmin bile edemiyorum allah yardımcın olsun, kan pihtilasmasi araştırması devlet hastanelerin de 3 düşükten sonra arastiriliyormus, seninde geç mi bakildi diye merak ettim, buradaki forumlarda bizim gibi olup iğne ile sağlıklı doğum yapan çok örnek arkadaş var, beni anlayan kişilerle burada konuşmak bile çok iyi geliyor bana, umarım sıkıntısız gebelik ler geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…