Kan sulandırıcı hakkında....

Amin canm ins.drlar sagolsunlar ilk kayipta test yapma geregi duymuyorlar.halbuki bana ilk kan testlerime bakinca kanin biraz yogun gibi bisey demisti.ilerde hamilelik ilerleyince bu deger dusecek demisti.demek ozaman bakilmaliymis.iste iste yaptirip yaptirmamak bana kalsin demi..ne kadar uzuldum anlarsin beni.malum damdan duseni damdan dusen anlar.ilk bebegime bi tane zibin almistim.arada bi elime geciyor yuregim daglaniyor.rabbim evlatlarimizla imtihan etmesm

Gerçekten çok zor, ama inşallah teşhis konmuş, hayırlısı ile bu sefer elimize alacagiz yavrularımızı, yani normal hamileler gibi rahat bi gebelik geciremeyecegiz, sürekli diken üstünde korku ile geçireceğiz ama Rabbimin izni ile bu sefer sıkıntısız yavrularimiza kavuşacağız

Ins canm rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagimiza almayi lasip etsin...herkesinkini ins..

Simdi hastaneden geldim.kan pihtilasmasi tasiyicisi oldugumu soyledi doktor.hamile kalana kadar aspirin ve folidoce verdi..hamile kalincada igne yapacakmisin...

Peki sizin epidural ya da spinal sezaryen mıydı?
Spinaldi sorunsuz geçti çok şükür. İsmimin altında blog adresim var, detaylı yazmıştım spinal doğum maceramı, vakit bulursanız uzun uzun yazmıştım, göz atabilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…