- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- 13
- Konu Sahibi hayatmavisii
-
Bende kürtaj olmuştum ama doktor böyle bişey istemedi. Belki pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünmüştür ki çok yaygın bi sorun. OMEGA 3 derken balık yağını kastediyorsanız nedense doktorlar istemiyor. Hangi doktora sorsam balık yağı almak yerine balık ye diyorlar. Hatta bi doktor gebelikte nasıl bi etkisi olduğunu bilmediğimizden risk almıyoruz dedi. Eğer doktorunuz vermediyse bence onu bırakıp söylediği ilacı kullanın bebek düşündüğünüzde. Eğer ikisini de o söylediyse bi bildiği vardır benceKizlar merhaba, 2 ay önce zorunlu kurtaj oldum ve doktorum tekrar bebek istediğimizde ecopirin kullanmami istedi tedbir amaçlı fakat ben omega 3 te aliyorum aynı zamanda ve o da kani sulandiriyor birkaç doktora sordum hepsi farklı görüş belirtti acaba içinizde aynı şeyi yaşayan ve fikir belirtebilicek biri var mı?
Kürtaj sonrası tedbir amaçlı veririm dedi ama açıkçası pıhtılaşma sorunu olmadan bunları kullanmak ne denli mantıklı biraz sorguluyorum ama kullan demesinde de illa bu fayda vardır,evet ikisini de kullan sorun olmaz dedi kendi doğum dokturum.Siz kaç ay sonra hamile kaldınız sağlıkla alın kucaginiza insBende kürtaj olmuştum ama doktor böyle bişey istemedi. Belki pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünmüştür ki çok yaygın bi sorun. OMEGA 3 derken balık yağını kastediyorsanız nedense doktorlar istemiyor. Hangi doktora sorsam balık yağı almak yerine balık ye diyorlar. Hatta bi doktor gebelikte nasıl bi etkisi olduğunu bilmediğimizden risk almıyoruz dedi. Eğer doktorunuz vermediyse bence onu bırakıp söylediği ilacı kullanın bebek düşündüğünüzde. Eğer ikisini de o söylediyse bi bildiği vardır bence
Amin inşallahKürtaj sonrası tedbir amaçlı veririm dedi ama açıkçası pıhtılaşma sorunu olmadan bunları kullanmak ne denli mantıklı biraz sorguluyorum ama kullan demesinde de illa bu fayda vardır,evet ikisini de kullan sorun olmaz dedi kendi doğum dokturum.Siz kaç ay sonra hamile kaldınız sağlıkla alın kucaginiza ins
Ya çok sevindim gerçekten biz de bu ay bıraktık bakalım korunmayi Rabbim guzel haberler aldırır ins isteyen herkeseAmin inşallahEylül'de kürtaj oldum Aralık'ta hamile kaldım. Normalde 2 ay korunma vermişti ama kist oluştu onun tedavisi için de bi ay doğum kontrol hapı kullandırttı. Bıraktığım ay hamile kaldım
Amin inşallahYa çok sevindim gerçekten biz de bu ay bıraktık bakalım korunmayi Rabbim guzel haberler aldırır ins isteyen herkese
Sizin de mi ilk kürtajınızdı acabaBende kürtaj olmuştum ama doktor böyle bişey istemedi. Belki pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünmüştür ki çok yaygın bi sorun. OMEGA 3 derken balık yağını kastediyorsanız nedense doktorlar istemiyor. Hangi doktora sorsam balık yağı almak yerine balık ye diyorlar. Hatta bi doktor gebelikte nasıl bi etkisi olduğunu bilmediğimizden risk almıyoruz dedi. Eğer doktorunuz vermediyse bence onu bırakıp söylediği ilacı kullanın bebek düşündüğünüzde. Eğer ikisini de o söylediyse bi bildiği vardır bence
Beende coraspirin kullaniyom canim sende omaga 3 ü birakKizlar merhaba, 2 ay önce zorunlu kurtaj oldum ve doktorum tekrar bebek istediğimizde ecopirin kullanmami istedi tedbir amaçlı fakat ben omega 3 te aliyorum aynı zamanda ve o da kani sulandiriyor birkaç doktora sordum hepsi farklı görüş belirtti acaba içinizde aynı şeyi yaşayan ve fikir belirtebilicek biri var mı?
Canim doktorum birakmami istemedi OMEGA 3 uBeende coraspirin kullaniyom canim sende omaga 3 ü birak
Canim coraspirini akşamları mi içiyorsun bir de kaçıncı aya kadar devam edeceksin? Bir de hamile kalınca mi başladın yoksa öncesinde mi?Beende coraspirin kullaniyom canim sende omaga 3 ü birak
Evet bi oğlum var ikinci gebeliğimdi 10+5 de kalbi durdu kürtaj oldumSizin de mi ilk kürtajınızdı acaba
Kürtajdan sonra adet gününüzde ve yoğunluğunda azalma oldu mu acaba?Evet bi oğlum var ikinci gebeliğimdi 10+5 de kalbi durdu kürtaj oldum
Bende fark olmadı. Doktor yoğun olabilir ilk adetin demişti ama aynı oldu. Sonra da doğum kontrol hapı kullandırttığı için az oldu kanamam ama onu da söylemişti kanama kısa ve az olabilir diyeKürtajdan sonra adet gününüzde ve yoğunluğunda azalma oldu mu acaba?
İnşallah bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler
Anladım teşekkür ederimBende fark olmadı. Doktor yoğun olabilir ilk adetin demişti ama aynı oldu. Sonra da doğum kontrol hapı kullandırttığı için az oldu kanamam ama onu da söylemişti kanama kısa ve az olabilir diye
Helal olsun canim ne güzel bana soru sorulmasini severim soru soran insan cana yakın insandir bana göre bu arada sorun için hamile kalinca başladim sabah tok karnina içiyom canim 5 aydir içiyom doktorum ben dur diyene kadar iç dediCanim coraspirini akşamları mi içiyorsun bir de kaçıncı aya kadar devam edeceksin? Bir de hamile kalınca mi başladın yoksa öncesinde mi?
Çok soru sordum hakkını helal et
Anladim canım çok tesekkur ederim Rabbim sağlıkla evladıni kucağına aldırmayı nasip etsin bizlere de sağlıklı hamilelikler insHelal olsun canim ne güzel bana soru sorulmasini severim soru soran insan cana yakın insandir bana göre bu arada sorun için hamile kalinca başladim sabah tok karnina içiyom canim 5 aydir içiyom doktorum ben dur diyene kadar iç dedi
Amin canim çok sağol inşallah rabbim anne olmak isteyen herkese nasip eder ben çok zor hamile kaldimAnladim canım çok tesekkur ederim Rabbim sağlıkla evladıni kucağına aldırmayı nasip etsin bizlere de sağlıklı hamilelikler ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?