merhaba bende var bana özelden yazabilirsin adres bilgilerini 8 adet kalmış kutuda oksapar 4000 likMerhaba elinde kan sulandırıcı iğne olup kullanmayacak olan var mı acaba axeparin 4000 veya oksapar 4000 . Ptt ile kod vererek kargo ücreti ödemeden gönderebilirsiniz evden iş yapıyorum anlaşmam vareğer yardımcı olacak biri varsa çok teşekkür ediyorum şimdiden. Transfer oldum test günümü bekliyorum eksiğim var 2 tane . Eğer hamilelik olursa rapor çıkarabiliyormuş . O yüzden yeni kutu almak beni zorluyor şuan
Çok teşekkür ediyorum yazıyorum hemenmerhaba bende var bana özelden yazabilirsin adres bilgilerini 8 adet kalmış kutuda oksapar 4000 lik.
rica ederimÇok teşekkür ediyorum yazıyorum hemen
Oksopar olur mı 1000 mgBana da lazım aynı durumdan dolayı elinde olan varsa yazabilir mi
Oksapar lazım ama 4.000 lik canım 1000 mg ilk defa duyuyorum o da mı varmisOksopar olur mı 1000 mg
Canm sendeki 1000 mg mıymışOksopar olur mı 1000 mg
4000 canım don kullanma tarihi haziranCanm sendeki 1000 mg mıymış
Ay çok iyi gönderme imkanınız var mi bide kaç tane var acaba4000 canım don kullanma tarihi haziran
İçinde 10 tane var özelden adres yollayın yurt içi kargo yakınımızda yollayım sizeAy çok iyi gönderme imkanınız var mi bide kaç tane var acaba
Geldimi ilaç mesaj atamıyorumAy çok iyi gönderme imkanınız var mi bide kaç tane var acaba
Evet canım Cook teşekkür ederimGeldimi ilaç mesaj atamıyorum
Merhaba bana gönderir misinizBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Merhaba kaç adet var, lazım bana tşk ederimBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Merhaba bana çok lazım yardımcı olabilir misiniz oksapar 4000 likBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Dönüşünüzü bekliyorumBende var gönderebilirim raporum var alıyorum bittikçe sorun olmuyor.yalniznptt çok uzak DHL olur derseniz gondereyim
Canm bnm tedavi ertelendi sana ne zaman için lazım benim elimde varMerhaba bana çok lazım yardımcı olabilir misiniz oksapar 4000 lik
Lazım değil mi sana?Dönüşünüzü bekliyorum