Kan sulandırıcı iğne axeparin

Merhaba arkadaşlar oksopar 4000 lik bana da yazdı IVF doktorum 2 kutu benim elimde geçen seferden kutunun içinde 3 tanecik kalmış artık ilaç almaktan iflahım gevredi bu 4. Tüp bebek denemem yardımcı olabilecek varsa çok minnettar olurum

Var ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum

Var ama skt 06.2026. bu ay veya Haziran da kullanmak gerekiyor. Bnm tedavi ertelendi o yüzden süresi geçmesin istiyorum
Evet bu hafta opu olacak oksapar yazdı tekrardan bana verirseniz çok sevinirim nasıl alabilirim ben istanbulda yaşıyorum şayet sizde istanbuldaysanız gelip alırım şehirdışındaysanız karşı ödemeli kargo yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu hafta opu olacak oksapar yazdı tekrardan bana verirseniz çok sevinirim nasıl alabilirim ben istanbulda yaşıyorum şayet sizde istanbuldaysanız gelip alırım şehirdışındaysanız karşı ödemeli kargo yapabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Canm wp den mesaj atıyorum burdan numarani sil istersen

Lazım değil mi sana?
Selam mesajınızı şimdi gördüm eczaneden borçlu olarak ödünç aldım anlaşma yaptım rapor çıkana kadar biraz para ödeyerek aldım. Şuan en büyük açığım progestan dex iğnede, 7 kutu daha kullanmam gerekiyor çok maliyetli onu bulabilirsem süper olucak

Merhaba hanımlar elinde 4000 lik oxapar varsa benimle paylaşabilir misiniz acaba ?
İstanbulda yaşıyorum Anadolu yakasıysa arabayla , Avrupa yakasıysa yada şehir dışı kargo üzerinden alabilirim . Çok ihtiyacım var

`