KAN SULANDIRICI IGNE KULLANAN IKIZ ANNELERI VAR MI? IGNENIZI KACLIK KULLANIYORSUNUZ? LUTFEN ACIL CVP

Twins mother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
41
12
3
35
6+6 haftalik ikizlerime hamileyim, rabbime şükürler olsun. Allah bu guzel annelik duygusunu isteyen, arzu eden her kardesime nasip etsin inşallah. Trombofili kanda pihtilasma sebebiyle kan sulandirici igne kullanmam gerekiyor. Siz ikizlerize hamileyken kaç lik igne vuruldunuz? Dozu ne kadardı? Gunde kac kereydi? Cevaplar saniz cok sevana gireceksiniz gerçekten.

Amin. Allah hepimize sorunsuz kucagimiza almayi nasip etsin.Oxapar 0.2 lik kullanıyorum. Clexan 0.4 luk olanin bir düşük dozu. Gunde bir kez kullanıyorum. Aslinda bi sorunum yok ama tedbir amaçlı kullanıyorum.

Amin insallah sizde .Ben hiç o tahlilden baktirmadim ihtiyaç duymadı doktorum. Bir kızım var belki ikinci gebelik diye baktirmadi bilemiyorum ama radyoloji teknikeriyim mesleki olarak yatkinligimiz var diye devam ettiriyor doktorum

mtfhc677 homzigot pihtilasma vardi hibor3500 kullandim gecen pazartesi dogum yaptim cok sukur kuveze girmediler kan sulandiricilarnizi ihmal etmeyin

mtfhc677 homzigot pihtilasma vardi hibor3500 kullandim gecen pazartesi dogum yaptim cok sukur kuveze girmediler kan sulandiricilarnizi ihmal etmeyin
Ne guzel maşallah size :) Güle gule saglikla buyutun inşallah. Igne leri ilk kullanmaya basladiginizda kac kiloydunuz ? Bu tarz igneler kiloya gore veriliyormus? Benim kadin dogumcum cleaxan 4000 vermişti. Ama sen kalp damar a git. Bir de ona sor dedi. Kalp damarci da kilomu sordu. 68 deyince hibor 5000 yapalim igneyi dedi. Kadin dogumcu mu geri aradim bilgilendirdim. O da tamamdir onu kullan dedi. Inşallah fazla gelmez. Rabbime emanet

ben 72 kg cnm bana hic kg alakali bişe demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…