kan sulandırıcı iğne kullanıpta yinede düşük yapan varmı?

bende sanırım dün itibariyle bu sebeple 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Sizin şuan ki durumun nedir?yardımcı olurmusunuz?

Merhaba, benimde p.tesi günü 4.gebeliğim sonlandı hatta kimyasal gebeliğide sayarsak 5. Gebelik oluyor en fazla 9. Haftaya kadar ilerliyo gebeliĞim ve ya kalbi duruyo yada hiç kalp atışı alınmıyor.4 kez kürtaj oldum.Allahım sabır versin kolaylık versin beterinden korusun ama çok zor birşey.Birçok test yapıldı.Üstelik ben tüp bebek tedavisiylede kaldım normal yollada kaldım hamile ama yinede olmadı.Peritaloji uzmanı bir kadın doğum doktoruna gitmek gerekiyor bizim gibi olanlar.Benim gittiğimde öyle bir Prof. birde doktorum beni romatoloji doktoruna yolladı daha iyi araştırılır kan ilgili olan herşey diye.Bir sürü test yaptırdım.Mthfr c766 Heterozigot ve lupus antigoagülan zayıf pozitiflik dışında birşey çıkmadı.Son iki gebeliğimde bnde kan sulandırıcı kullandım.0,4 kullandım bu son hamileliğimdede 0,6 kullandım coraspinde kullandım ama yine olmadı.Kromozom testlerimizde temiz çıktı.Kürtajdan sonra hem patojiye hem genetiğe yollandı onlarda temiz çıktı.Bir tek rahime baktırmadım bende.Onuda doktor gerek görmüyor.Temiz diyo .Kürtajımdada incelemiş bir anormallik görsem yapardık diyo ama bilmiyorum.Bizde neyapcağımızı bilmiyoruz.Bir kaç Peritaloji uzmanı doktorla daha görüşücez.Benim doktorum pgt deneyelim kanısında ama tüp bebek tedavisi yaşadığım için biliyorum.Gerçekten zahmetli bir tedavi.Yıpranıyorsun çok.Hem tedavi ol üstüne kürtaj çok zor oluyor.Eğer isterseniz bana yapılan testleri yazarım tek tek.Benim yaşadıklarımda bunlar Rabbim yardımcımız olsun inş birdaha yaşatmasın ve beterindende korusun.

Gecmis olsun ve basin sagolsun hayatim yasadiklarin cok zor seyler ben 1 dusuk yaptim 7 haftalikti ve kalbi 1 gun atti 10 gun boyunca kese dusinda kanamam oldu. Ben de tekrar denemekten korkuyorum sen 5 kez denemissin Allah sabir versin dayanma gucu versin insallah yasadigin uzuntunun kati kadar yuzun gulsun Allah saglikli bebekkerle yuzunu guldursun. Dusuklerin kanamalarlami basladi yada kalp atisi olmadigindan mi kurtaj oldun kese seklinde sorun varmiydi

Sağol canım hepimizin inş. Seninde ilk ve son olur inş.Rabbim yaşatmaz birdaha.Benim Her gebeliğimdede lekelenmelerim oldu.Kanamam olmadı.İlk hamileliğimde 7 Haftalıktı kalp atışı duymaya gittik doktora ve gelişiminin durduğunu kalp atışı olmadığı söylendi.2. De 6,5 haftalık falandı lekelenme vardı ama herşey normaldi kalp atışını gördük ama 10 15 gün sonra kontrole gittiğimizde kalbi ve gelişimi durmuştu 3. Hamileliğim testte pozitif çıktı ama sonra lekelenme başladı ve betahcg değerim düşmüş.Doktor tutunmaya çalışmış tutunamamış kimyasal genelik gibi birşey olmuş dedi.Kese bile oluşmamış daha.İğne vurdular değerim bir süre sıfırlanmayınca.Değerim normale dönünce adetle gitti.4. Gebeliğimde kalp atışı duyduk ara ara lekenlenmem vardı ama doktor herşey normal dedi.11. Haftada yine lekelenmem oldu tabi ben yine paniğe kapıldım doktora gittim.Nitekimde yersiz değilmiş paniğim gelişimi ve kalbi durmuştu yine Bu son hamileliğimde başından beri doktor gelişimi yavaş demişti.Sürekli gittim doktora.En sonda boş gebelik olduğu anlaşıldı ve yine kürtaj(( artık ne yapalım nasıl yola başvuralım bilmiyoruz gerçekten.Hamile kaldığımda rahatça içten sevinemiyorum bile.İnsanın psikolojisi çok etkileniyor gerçekten.Bedenende Yıpranıyorsun tabi

Canim insallah seninde yasadigin son acilardir. Ama yine de sevinmen geren birsey var hamile kalabiliyorsun. Cok sukur hayatim ben de bunu dusunerek sukrediyorum en yakin arkadasim 4 yillik evli daha 28 yasinda bir turlu bebekleri olmadi hamile kalamadi doktora gitmisler tuplernin ikiside dogustan kapaluymis ve doktor tibben bebegin olmasi mumkun degil demis yuzune karsi.Arkadasimin yasadigi yerdede surekli kisir diyerek rencide ediyorlarmis. Beterin beteri var canim

Öyle tabi.Hiç bir zaman isyan etmedim.İmtihanımız diyoruz.İnş başarıyla geçeriz.Çok üzüldüm gerçekten arkadaşınada Rabbim tüm istiyenlere versin inş sağlıklı sıhhatli.Doktorumda demiştir.Bizim üzüldüğümüze ağladığımıza şahit oldu doğal olarak ve sn hamile kalabiliyorsun bunun nekadar önemli olduğu unutma diye.İşte insan üzülüyor haliyle yinede.Ama hep diyorum Rabbim beterinden korusun daha kötüsünü yaşatmasın diye.Ah ama o insanlar o çevre yokmu senin üzülceğini incineceği düşünmeden soru sorarlar bişeyler söylerler.Çok etkileniyor insan gerçekten.Biri birşey sorar birşey söyler diye Çoğu zaman biyere gitmek istemiyorsun

Tatlim el alemin kafina bakmayacagiz cunku uzuntu streste hirmonkari bozuyor Allah ne zaman takdir ettiyse anneligi o zaman yasayacagiz. Inan biz boyle bebek ozlemiyle tutusurken oyle anneler varki benimm ust komsum 2 yasinda cocugu hergun azarliyor dovuyormu bilemem evin ucerisinde ama gece 11 de sabah 9da surekli cocuk agliyor yatakodama o jasar net geliyorki sesi uyuyamiyorum. Kurtaj olduktan sonra o cocugun her aglamasini duysam Allahim ben bu kadar isterken sen bu kadina cocuk veriyorsun diye cok sitem ettim Allah affetsin inan biz cok iyi anne olacagiz:)

İnş canım.Bizimde imtihanımız bu neyapalım.Biz yinede isyan ve sitemden kaçınalım.En kısa zamanda kavuşuruz umarım.

Bazı anneler anneliğin ne kadar mucizevi ne kadar mübarek birşey olduğunu bilmiyor yada unutuyor değerini bilmiyorlar maalesefki.

Bazı anneler anneliğin ne kadar mucizevi ne kadar mübarek birşey olduğunu bilmiyor yada unutuyor değerini bilmiyorlar maalesefki.

Malesef oyle birde bu sene kime baksam hamile isyerinde 2 arkadas, apartmanda 2 , 3 kisi televizyonu aciyorum butun unluler hamile gel de kiskanma ya insanin elinde degil . Diyorum ben 2 aylik bebegi tasiyamadim beceremedim cevremdekiler 7 aylik o aylik karni top gibi her iside yapiyorlar ya ben bebek duser diye yurumeye korkuyirdum gel de kiskanma

Aynen öyle canım.Benim arkadaşımlarımın nerdeyse hepsi çocuklu Allah bağışlasın tabi.İnsan daha çok üzülüyor tabi görünce.Biz neyaparsak yapalım herşey Rabbimin elinde

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve aynı konudan dertliyiz. bende 10 senelik evliyim ve 5 düşüğüm var son 3 tanesinde pıhtılaşma iğnesi kullandım bende ama doz ayarı bi türlü yapılamamış en son görüştüğüm doktor öyle dedi.şimdi lenfosit aşısı diye bi tedavi var onu deniyoruz.allah hepimize yardım etsin.Aminn.

selam arkadaşlar. bende 2012 mayıs ayında ilk bebeğimi karnımda 14 haftalıkken kalp durmasından kaybettim. 7 ay sonra hamile kaldım 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldum çok stresli geçti tabi hep kaybedicem korkusu vardı içimde. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. dilerim Allahtan sizlerde evlatlarınızı sağlıkla alın kucağınıza evladı kaybetmek ne demek çok iyi biliyoruz kimse yaşamasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Basin sagolsun canim Allah kimselere evlat acisi yasatmasin

Hos geldin canim Allah en kisa zamanda hepimize saglikli bebekler nasip eder

Merhaba çok geçmiş olsun.İğnenin dozajımı az gelmiş.Benim doktorum romatoloji doktoruna yönlendirdi.Kan ve bağışıklık ile ilgili testleri detaylı olarak yapılsın diye.O bölüm ilgileniyormuş ve iğnenin dozunu romatoloji doktoru söylemişti kendi doktorumda hem fikir olunca o şekilde oldu.Romatoloji bölümünüde gidebilirsin.

Çok üzüldüm ama çok şükür neticen güzel olmuş.Darısı inş bizlerin başına.Buarada birşey sorucam bana doktor doğumdan sonra 10 gün kadarda iğneye devam edeceğimi söylemişti.Doğumdan sonra sende bir süre devam ettinmi?

merhaba.çok teşekkür ederim. evet en son görüştüğüm doktor iğnenin dozuna bağlı dedi çünkü bütün tahlillerimiz normal çıkıyo. şimdiye kadar 0.3 ,0.4 ve 0.6 lık iğne kullandım günde bir ama bunları daha yüksek dozda ve sabah akşam kullanan varmış.ama bana ramatoloji doktoruna filan git demedi bunu bende sorucam doktoruma.şimdi zaten lenfosit aşısına başladık bunuda zaten son doktorum önerdi kesin umut vermiyo ama yinede bi umut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…