kan sulandırıcı iğne kullanıpta yinede düşük yapan varmı?

Bende önce 0,4 kullandım ama sonra az gelebileceğini düşünüldü ve 0,6 kullandım.En son gittiğimde romatoloji doktoru ya sabah akşam 0,4 yada sadece 1 kez 0,6 kullan demişti.Deneme tahtası gibi oluyoruz resmen senin dediğin aşının faydasını gören varmı acaba hiç öyle birşey bahsedilmedi bize.

aynen canım deneme tahtası gibi oluyoruz. ben hepsinde değişik doktorlara gittim ve sadece en son görüştüğüm doktor söyledi bu tedaviyi.internette çok araştırdım başarılı sonuç alanda olmuş başarısız olan işe yaramayanda kesin bilimsel bi sonucu yokmuş zaten doktorda söyledi bunları bana onun için çok ümitlenmemekle birlikte başladık işte ilk aşıyı geçen hafta yaptırdım.sende bi araştır bence her şey deneniyo bunuda denesek zararı olmaz.senin kaç tane düşüğün var? benim 5 tane oldu.bide hangi şehirde yaşıyosun çünkü bu lenfosit aşısını her yer yapmıyo ben istanbul'da yaşıyorum burda bile sadece 2 yer yapıyo.ayrıca bana cevap verdiğin için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Bende teşekkür ederim:) benzer şeyler yaşanıldığı zaman insan birbiri okadar iyi anlıyorki.Bende İstanbulda yaşıyorum.Benimde 5 düşüğüm var.Aynı durumdayız 1 kimyasal gebelik oldu kendiliğinde düştü zaten ama diğer 4 gebeliğimde maalesef kürtaj oldum

geçmiş olsun sizede Allah inşallah bu günleri unutturur hepimize.aynı şekilde bende hepsinde kürtaj oldum.zaten işin en kötü yanıda bu ama yineden okadar kürtaja rağmen hamile kaldığımıza şükür etmeliyiz.

İnş canım.Rabbim birdaha yaşatmasın beterinden korusun.Hamile kalabilmek çok önemli tabi ama insan o an güzel şeyler düşünemiyor.Bundan sonra herşey gönlümüzce olsun inş...

bırı yardım etsın fıkır versın bana lutfen...2 kez dusuk yaptım.gen arastırması yapıldı heterozıgot cıktım.nısandan berı coraspırın kullanıorum.ızmıre rısklı dogum uzmanına gıttım ıgne kulllanmama gerek olmadıgını soledı.snra baska bır doktora gıttım o da 0.4 luk clexane ıgne yazdı.ne yapacagımı sasırmıs durumdayım lutfen yardım....

canım öncelikle geçmiş olsun.bu gen araştırması dediğin ne tam olarak anlamdım eşinin ve senin kromozomlaramı bakıldı?iğne kullanmana gerek olmadığına nasıl karar verdi doktorun tahlil yapıldımı kan pıhtılaşması varmı yokmu diye varsa eğer onun için iğne veriyo doktorlar.bide bu iğneyi hamileykenmi kullandın yoksa daha öncemi kullanmaya başladın.

Bende 6 aylık bebeyimi kaybettim ,daha sonra 3 aylık bebeyimi sonra 4 yıl gebe kalamadım geçen sene yeniden gebe kaldım onuda 8 haftalık kaybettim .Çok zor günler geçirdim.Doktorum araştırdı yani 3 -cü çocuktan sonra kan pıhtılaşması çıktı .Ondan sonra hiç gebe kalamadım.Bu ay aşılamam var ,bakalım Allah deyip yaptırıcaz.Hakkaten çok kötü duyğudur ,bebeyi kaybetmek .Çok üzgünüm

sanada çok geçmiş olsun canım allah yardım etsin hepimize.inşallah allah kalbine göre verir hiç değilse burdan birinden iyi haberler alırız.

Merhaba bende Heterozigot çıktı.Heterozigot düşük bir seviye homozigot daha yüksek seviye normalde kan sulandırıcı iğneye gerek olmıcak aşamada buyüzden doktor öyle demiştir.Daha doğrusu normal bir kadın doğum doktoru Blki onu büyük bir risk olarak görmüyor.Ama bizim durumumuz farklı.Düşük yaşadığımız için riske atılmıcak bir durumdayız.Oyüzdende perinatoloklar her ihtimali değerlendiyorlar ve riske atmak istemedikleri için gebeliği öğrenir öğrenmez kullandırmaya başlıyorlar.Son gebeliğimde bende kullandım.Hatta dozu birdahaki gebeliğimde arttırıp 0,6 kullanacaksın dediler.Çünkü kullandığım halde yine kaybettik bebeğimizi.Dozu fazla gelirde birşey olurmu diye sordum çoğu kez ama bir zararı olmadığı söylendi.Bence kullanmanda fayda var.Neticede bir zararı yokmuş oyüzdende riske atmamak gerekiyor.

Geçmiş olsun.Çok zor oluyor gerçekten umarım tedavin pozitif sonuçlanır ve sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeşine.Umarım bu yıl hepimiz kavuşuruz.Bol bol dua edelim birbirimize.

sanada çok geçmiş olsun canım allah yardım etsin hepimize.inşallah allah kalbine göre verir hiç değilse burdan birinden iyi haberler alırız.

Çok sağol abla ,seninde yazını okudum kolay deyil elbet Allah sabır versin .Bizi bizden başka kimse anlayamaz .İnşAllah bu yıl hepimiz için hayırlı bir yıl olur .Bebeklerimizi alırız tez bir zamanda kuçağımıza.

Geçmiş olsun.Çok zor oluyor gerçekten umarım tedavin pozitif sonuçlanır ve sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeşine.Umarım bu yıl hepimiz kavuşuruz.Bol bol dua edelim birbirimize.

İnşAllah ,Allah yardımcınız olsun .Bir gün olsun bu günleri unutalım ,bebğimizle vakit geçirelim amin.Allah sanada sabır versin .Bizim için sabır çok önemli. Elbette birimize dua etmeliyiz ,çünki bizi bizden başka kimse anlayamaz

Son düzenleme:

sende sağol canım.dediğin gibi bu acıyı yaşamayan anlayamaz sadece biz anlıyabiliyoruz birbirimizi.kolay değil tabiki çok zor. insan bazı şeyleri yaşaya yaşaya alışır deniliyo ama buna asla her seferinde dahada çok artıyo.inşallah bu yıl isteyen herkezin çocuk hasreti son bulur.

bu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimize canım inşallah allahın izniyle bu hasret son bulacak.bizde o cennet kokusunu tadarız inşallah bu sene :)

İnşAllah canım .Bu ay aşılamam vardı ama iptal edildi,düşünüyorum da aşlama deyil de tüp bebekmi yaptırsam .Bir yandan da çok korkuyorum ya onu da kayb edersem ,yani kan pıhtılaşmasından.Ya arkadaşlar karar vermekte yardım etseniz çok sevinirim .

Son düzenleme:

cnm yazını yeni gördüm fazla giremiyorum nete. yok cnm devam etmedüm benim pıhtılaşma seviyem düşüktü 8.ayda iğneyi gün aşırıya çevirdi doktorum. doğuma 5 gün kala da kestim iğneyi. ama herkeste durum farklı doktorunuzun size göre ayarlaması lazım. o dozajında kilo ile ilgili oldupunu biliyorum. kilolulara 0.6 veya 0.9 veriliyomuş.kızlar inş alırsınız bebişlerinizi Rabbim sabredenlerin yanındadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…