- Konu Sahibi sevencolour
-
merhaba.çok teşekkür ederim. evet en son görüştüğüm doktor iğnenin dozuna bağlı dedi çünkü bütün tahlillerimiz normal çıkıyo. şimdiye kadar 0.3 ,0.4 ve 0.6 lık iğne kullandım günde bir ama bunları daha yüksek dozda ve sabah akşam kullanan varmış.ama bana ramatoloji doktoruna filan git demedi bunu bende sorucam doktoruma.şimdi zaten lenfosit aşısına başladık bunuda zaten son doktorum önerdi kesin umut vermiyo ama yinede bi umut.
Bende önce 0,4 kullandım ama sonra az gelebileceğini düşünüldü ve 0,6 kullandım.En son gittiğimde romatoloji doktoru ya sabah akşam 0,4 yada sadece 1 kez 0,6 kullan demişti.Deneme tahtası gibi oluyoruz resmensenin dediğin aşının faydasını gören varmı acaba hiç öyle birşey bahsedilmedi bize.
aynen canım deneme tahtası gibi oluyoruz. ben hepsinde değişik doktorlara gittim ve sadece en son görüştüğüm doktor söyledi bu tedaviyi.internette çok araştırdım başarılı sonuç alanda olmuş başarısız olan işe yaramayanda kesin bilimsel bi sonucu yokmuş zaten doktorda söyledi bunları bana onun için çok ümitlenmemekle birlikte başladık işte ilk aşıyı geçen hafta yaptırdım.sende bi araştır bence her şey deneniyo bunuda denesek zararı olmaz.senin kaç tane düşüğün var? benim 5 tane oldu.bide hangi şehirde yaşıyosun çünkü bu lenfosit aşısını her yer yapmıyo ben istanbul'da yaşıyorum burda bile sadece 2 yer yapıyo.ayrıca bana cevap verdiğin için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Bende teşekkür ederim:) benzer şeyler yaşanıldığı zaman insan birbiri okadar iyi anlıyorki.Bende İstanbulda yaşıyorum.Benimde 5 düşüğüm var.Aynı durumdayız1 kimyasal gebelik oldu kendiliğinde düştü zaten ama diğer 4 gebeliğimde maalesef kürtaj oldum
geçmiş olsun sizede Allah inşallah bu günleri unutturur hepimize.aynı şekilde bende hepsinde kürtaj oldum.zaten işin en kötü yanıda bu ama yineden okadar kürtaja rağmen hamile kaldığımıza şükür etmeliyiz.
İnş canım.Rabbim birdaha yaşatmasın beterinden korusun.Hamile kalabilmek çok önemli tabi ama insan o an güzel şeyler düşünemiyor.Bundan sonra herşey gönlümüzce olsun inş...
bırı yardım etsın fıkır versın bana lutfen...2 kez dusuk yaptım.gen arastırması yapıldı heterozıgot cıktım.nısandan berı coraspırın kullanıorum.ızmıre rısklı dogum uzmanına gıttım ıgne kulllanmama gerek olmadıgını soledı.snra baska bır doktora gıttım o da 0.4 luk clexane ıgne yazdı.ne yapacagımı sasırmıs durumdayım lutfen yardım....
Bende 6 aylık bebeyimi kaybettim ,daha sonra 3 aylık bebeyimi sonra 4 yıl gebe kalamadım geçen sene yeniden gebe kaldım onuda 8 haftalık kaybettim .Çok zor günler geçirdim.Doktorum araştırdı yani 3 -cü çocuktan sonra kan pıhtılaşması çıktı .Ondan sonra hiç gebe kalamadım.Bu ay aşılamam var ,bakalım Allah deyip yaptırıcaz.Hakkaten çok kötü duyğudur ,bebeyi kaybetmek .Çok üzgünüm
bırı yardım etsın fıkır versın bana lutfen...2 kez dusuk yaptım.gen arastırması yapıldı heterozıgot cıktım.nısandan berı coraspırın kullanıorum.ızmıre rısklı dogum uzmanına gıttım ıgne kulllanmama gerek olmadıgını soledı.snra baska bır doktora gıttım o da 0.4 luk clexane ıgne yazdı.ne yapacagımı sasırmıs durumdayım lutfen yardım....
Bende 6 aylık bebeyimi kaybettim ,daha sonra 3 aylık bebeyimi sonra 4 yıl gebe kalamadım geçen sene yeniden gebe kaldım onuda 8 haftalık kaybettim .Çok zor günler geçirdim.Doktorum araştırdı yani 3 -cü çocuktan sonra kan pıhtılaşması çıktı .Ondan sonra hiç gebe kalamadım.Bu ay aşılamam var ,bakalım Allah deyip yaptırıcaz.Hakkaten çok kötü duyğudur ,bebeyi kaybetmek .Çok üzgünüm
sanada çok geçmiş olsun canım allah yardım etsin hepimize.inşallah allah kalbine göre verir hiç değilse burdan birinden iyi haberler alırız.
Geçmiş olsun.Çok zor oluyor gerçekten umarım tedavin pozitif sonuçlanır ve sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeşine.Umarım bu yıl hepimiz kavuşuruz.Bol bol dua edelim birbirimize.
Çok sağol abla ,seninde yazını okudum kolay deyil elbet Allah sabır versin .Bizi bizden başka kimse anlayamaz .İnşAllah bu yıl hepimiz için hayırlı bir yıl olur .Bebeklerimizi alırız tez bir zamanda kuçağımıza.
İnşAllah bıl hepimiz kucağımıza alırız çocuklarımızı
bu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimize canım inşallah allahın izniyle bu hasret son bulacak.bizde o cennet kokusunu tadarız inşallah bu sene :)
Çok üzüldümama çok şükür neticen güzel olmuş.Darısı inş bizlerin başına.Buarada birşey sorucam bana doktor doğumdan sonra 10 gün kadarda iğneye devam edeceğimi söylemişti.Doğumdan sonra sende bir süre devam ettinmi?
Allahım yardım etİnşAllah canım .Bu ay aşılamam vardı ama iptal edildi,düşünüyorum da aşlama deyil de tüp bebekmi yaptırsam .Bir yandan da çok korkuyorum ya onu da kayb edersem ,yani kan pıhtılaşmasından.of yaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?