- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
- Konu Sahibi sevencolour
-
Sizin de yok mu hala coraspini kesmedj canim hatta iğneyi de günde 2 kez vurmaya karar verdik eşimle deneme yanılma yapıcaz neden bunlara rağmen olmuyor bu belirsizlik moralim bozuyor yoksa hersey Allah tan.. Allah im kucaklarini zi boş birakmasin ınsallah buram buram bebek hasreti kokuyorumCanım benim allahtan umut kesilmez benim de aynı oldu iğne ve coraspirin ama işe yaramadı moralini şakın bozma demek ki zamanı gelmemiş diye düşün rabbim bi gün bizi o kadar sevindirecek ki b n inanıyorum şakın pes etme.. corasprini kesti mi şimdi doktor
Sizin de yok mu hala derken iğne ve coraspin den sonra başka bir tedavi kullandınız mi demek istedim sakin yalnis anlayıp üzülmeyin mesajınızı gördüm 2 dusuk yasamissiniz ınsallah 3.Canım benim allahtan umut kesilmez benim de aynı oldu iğne ve coraspirin ama işe yaramadı moralini şakın bozma demek ki zamanı gelmemiş diye düşün rabbim bi gün bizi o kadar sevindirecek ki b n inanıyorum şakın pes etme.. corasprini kesti mi şimdi doktor
Coraspirin kullanıyorum şuanda 2. Düşükten beri hamile kalınca iğne olacak ama bende bilmiyorum nasıl olacak üçüncüSizin de yok mu hala derken iğne ve coraspin den sonra başka bir tedavi kullandınız mi demek istedim sakin yalnis anlayıp üzülmeyin mesajınızı gördüm 2 dusuk yasamissiniz ınsallah 3.
su sizin olur
Canım birde hep aynı doktora mı gittin farklı kişilerle de görüştün mü? Doktor ne diyor durumaSizin de yok mu hala derken iğne ve coraspin den sonra başka bir tedavi kullandınız mi demek istedim sakin yalnis anlayıp üzülmeyin mesajınızı gördüm 2 dusuk yasamissiniz ınsallah 3.
su sizin olur
Farklı doktorlara gittim canJM başka sebep yok yapacak bir şey diyorlarCanım birde hep aynı doktora mı gittin farklı kişilerle de görüştün mü? Doktor ne diyor duruma
2.5 yıllık evliyim ve 4 düşüğüm var kan pıhtılaşması sorunu oldugunu ılk ıkı dusukten sonra öğrendin 3 kez hamıel kaldıgımda kan sulandırıcı iğne kullandım yıne 9 haftalıkken bebegımı kaybettım son düşüğümde 4 gun once oldu 7 haftalık onda da kan sulandırıcı kullandım ama yıne olmadı...yoruldum hamıle oldugumu oldugumu oğrendıgımde buruk bır sevınc vardı hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo bu içimi dahada acıtıyo 1degıl 2 degıl 3 degıl tam 4 kez aynı seylerı yasamak benım içimi çok acıttı benım gıbı olan arkadaslar varmı şimdı nasıl bır yol ızleyecez arkadaslar bırbırımıze destek olalım
Bak canım ben sana hatta burada okuyan herkese beni kısaca anlatayım..3 bebegımın kalp atışı durması kaybettim...3de 2aynı geçemedi..3.de Dr göbekden iğne ilaçlar ayriyeten sonuç aynı ama..4.de ne iğne ne ilaç bitkisel ve organik yemeye dikkat ettim ve 4aylık oğlum var şuanda avatarımdaki bebeğim..Kızlar burda misiniz
Clexane 0.6 ve coraspin kullanmama rağmen 3 dusuk yaptim hersey normal sadece mthfr heterozigot hersey temiz neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmayacak mı lütfen bana bir şeyler soyleyin
Merhaba histeroskopi ve rahim filmi çektirdiniz mi acaba?Kızlar clexane ve coraspin e rağmen dusuk yapanlar bundan sonra nasıl bir yol izlediniz ya da izleyeceksiniz kendimi çok çaresiz hissediyorum
Evet çektirdim bi kaç ay önce ve hiç bir sorun çıkmadıMerhaba histeroskopi ve rahim filmi çektirdiniz mi acaba?
Ciddi misin sen inanamıyorum . Allah oğlunu bağışlasın kaderi güzel olsun. Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın herhangi bir tanı var mıydı düşüklerle ilgili4 düşük iğne hapda ne yaptım biliyor musun Dr gitmedim,iğne ilaç almadım hakiki yağ koy yumurtası kesinlikle ev yoğurdu sabah ve öğle sonu 1bardak suya yarım limon içtim yiyecekletine dikkat ettim şuan 7.ayda oğlum var çok şükür..
Canım sen de mi 3 kere yıkıldın, üzüldünBen de bir kürtaj bir kimyasal gebelik yaşadım pıhtılaşma var dendi. İğne ve ilaç kullanıyorum ama üçüncü gebeliğimde de kalp atışı duyulmaması bebek gelişmiyor ve salı günü kürtaj yapılacak okuduklarımı görünce iyice moralim bozuldu sanki hiç sağlıklı gebelik olmayacak gibi geliyor artık çok korkuyorum.
Evet aynen öyle yaptım...7.ayda daha Dr gittim düşün..Ciddi misin sen inanamıyorum . Allah oğlunu bağışlasın kaderi güzel olsun. Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın herhangi bir tanı var mıydı düşüklerle ilgili
Anladım canım büyük bir risk almışsın gerçekten. Ama şunu merak ediyorum dğşüklerden sonra genetik araştırma, rahim inceleme vs yaptırmış mıydınEvet aynen öyle yaptım...7.ayda daha Dr gittim düşün..
Dr doğal yoldan hamile kalabiliyorsunuz denemeye devam diyor. Ben de yine aynı şeyi yaşama korkuma rağmen çok istiyorum tekrar hamile kalmayı, denemeye başladım canım inş en koşa sürede sağlıklı gebelikler elde ederiz. Yine iğne ilaç kullanıp inş bu sefer olur demekten başka çarem yok. Hiç bir dr ne bir test ne bir çare önermiyor. Be zaman dertleşmek istersen yaz hatta arayabilirsin acını çok iyi anlıyorumCanım sen de mi 3 kere yıkıldın, üzüldünben dün üçüncü kürtajı oldum. Hepsinde de 9 - 10 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Sonuncuda iğne kullandım ama yine aynı son sen ne yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?