kan sulandırıcı iğne kullanıpta yinede düşük yapan varmı?

Bu arada kızlar ben bütün bu testleri gata da yaptirdim. Doğu da öğretmenim askeri hastanede bi dr à gittim o beni gata ya davet etti ve hepsini ücretsiz yaptı. Daha önce özel bi laboratuarda genetik yaptirmistim onun da hatalı olduğu ortaya çıktı. Ekonomik durumunuz el vermiyorsa gata ya gidin derim çünkü hepsi çok pahali testler.gerçi para Son düşünülecek şey ama bunun bile ticaretini yapıyorlarsa bizde yolumuzu buluruz napalım.

Ben merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah çözüm olur
Lenfosit aşısı ise yarar sa yaptırmayan kalmasın. Kayseri de acıbadem Hastanesi zeki yılmaz 325 liraya yapıyor bu aşıyı başkada tavsiye eden olmamıştı bunu. Sanırım 2 aya kalmaz olumlu yada olumsuz belli olur.

Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım msjin dikkatimi çekti senin doktor afedersiniz tam bir bosbogaz seçenek üretip sonuca yönelmek yerine senin umutlarınla oynamış. Üzülme benim üzerimde testle bulamadıkları bi hastalığın tedavisini deniyorlar sende dene derim lenfosit aşısı her doktor önermiyor ama denemekten zarar gelmez bütün msjlarinı okuyamadım ama bi sorun varsa yardimci olmaktan mutlu olurum. Asla umudunu kaybetme.

Canım kanaman mı olmuştu?

Ama kızlar ben şu an çok korktu. Yani her şey yolundayken kalbi aniden durabiliyor mu yarabbim Allah sabır versin.

Walla doktorumu degistirdim canim ama bir hafta ne yedim ne içtim hayata kustum resmen. Simdi araştırma da bi doktora gittim o da hiperaskopi yapacak rahimde bişey mi var diye bakacak senin dedigin aşı ne aşısı oluyor canim . Kaç düşügun var canim

Benim 3 düşüğüm var Son ikisinde clexane kullandım yinede düştü tüm testler temiz üstelik yapacak bişey kalmayınca aşı önerdi dr. Eşimin ürettiği proteinleré alerjim varsa eğer onu tedavi ediyor ondan alınan kanla hazırlanan aşı bana yapılıyor. Yani çarelerin tukenmedi

Ay çok sevindim canim ya valla sanki dusuklerimim sebebini bulmuş kadar sevindim. Bana hiç bu asidan bahseden olmadı. Nasil yapiliyor ve özel hastaneler mi yapıyor canım

Canim bu aşıdan önce alerjimiz mi var diye bakiliyor mu

Arkadaslar ben yenı katıldım lutfen banada bılgı verın benım 4 dusugun var kan pıhtılasması yuzunden bu lenfosıt asısı hakkında bılgı verırmısın

Kan
Arkadaslar ben yenı katıldım lutfen banada bılgı verın benım 4 dusugun var kan pıhtılasması yuzunden bu lenfosıt asısı hakkında bılgı verırmısın
Pıhtılaşması yüzünden olduğu kesinse lenfosit aşısına gerek yokki o sebep bulunamamışsa uygulanan bi yöntem.geçmiş olsun

Evet ayni seyler bende ama hicbir test ne yapildi ne istendi..3.gebeligim 21 ekimde ayni sekilde 6.7.haftada the and oluyor...hicbiseye bakilmadan dendi kan pihtilasmasi eee ignede vurduk hergun bebe aspirinide dolleniyor kese olusuyor cok saglikli sekilde bebek olusuyor kalp basliyor yavaslayip bitiyor...baya zaman olmus ama bu arkadaslardan sonraki durumlari hakkinda bilginizi istiyorum lutfen donun birinizi...

Canım merhaba bende aynı şekilde iğne ve ve coraspirin kullanmama rağmen kürtaj oldum sen kaçtık iğne vuruyordun? Şuan ne durumdasın

Konuyu takip ettiğimi bile unutmuşum, biri yazınca bildirim geldi. Gelişme koca bi sıfır.
Ne lenfosit aşısı ne rahim genişletme ameliyatı ne kortizon hiç bir şey ise yaramadı. Testler vs hic birşey hemde.
Son çare pgt tüp bebek kaldı. Papağan aldım ben eve kocaman ve zeki bebek gibi ilgileniyoruz.
Kendimizi avutuyoruz.
Dusuk 5 oldu.

Allah yardımcın olsun canım benim 2 bende çok korkuyorum kürtajlarda çok zor geçiyor ağrım çok oluyor rabbim hayırlısını versin moralini yüksek tut elimizde olan bişey YÖK herşey Allah’a kaldı elimizden geleni yapıyoruz

Kızlar burda misiniz
Clexane 0.6 ve coraspin kullanmama rağmen 3 dusuk yaptim hersey normal sadece mthfr heterozigot hersey temiz neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmayacak mı lütfen bana bir şeyler soyleyin

Kızlar burda misiniz
Clexane 0.6 ve coraspin kullanmama rağmen 3 dusuk yaptim hersey normal sadece mthfr heterozigot hersey temiz neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmayacak mı lütfen bana bir şeyler soyleyin
Canım ne zaman başladın iğne ve ilaçla?

Canım ne zaman başladın iğne ve ilaçla?
Yumurtlama zamani başladım canim buna ek folbiol ve b vitamini de kullandım 6+3 olması gerekirken 5+2 de kalmış ve kalbi de yavaş çok yavaş atıyor bu durum düzelir mi sizce bütün testler hsg hersey yapıldı başka sorun gözükmuyor ufacık bir heterozigot buna sebep olabilir mj çok moralim bozuk..

Yani şu an hamileyim ama dusuk riski çok yüksek dedi doktor bu arada cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum
Canım benim allahtan umut kesilmez benim de aynı oldu iğne ve coraspirin ama işe yaramadı moralini şakın bozma demek ki zamanı gelmemiş diye düşün rabbim bi gün bizi o kadar sevindirecek ki b n inanıyorum şakın pes etme.. corasprini kesti mi şimdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…