- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi sevencolour
-
Lenfosit aşısı ise yarar sa yaptırmayan kalmasın. Kayseri de acıbadem Hastanesi zeki yılmaz 325 liraya yapıyor bu aşıyı başkada tavsiye eden olmamıştı bunu. Sanırım 2 aya kalmaz olumlu yada olumsuz belli olur.Ben merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah çözüm olur
Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım msjin dikkatimi çekti senin doktor afedersiniz tam bir bosbogaz seçenek üretip sonuca yönelmek yerine senin umutlarınla oynamış. Üzülme benim üzerimde testle bulamadıkları bi hastalığın tedavisini deniyorlar sende dene derim lenfosit aşısı her doktor önermiyor ama denemekten zarar gelmez bütün msjlarinı okuyamadım ama bi sorun varsa yardimci olmaktan mutlu olurum. Asla umudunu kaybetme.Ben bu son hamile kaldığımda iğneleri kullandım canım ve iğne kullandığım halde diğer düşüklerim gibi kanamam olmadan kan değerim düşmeye başladı ve düşük yapıyorum. Bundan dolayı doktor bana senin düşme nedenin bilinmiyor onun için ne yaparsanız yapın düşük olur falan dedi, onun için yıkıldık ya. İgneleri kullandım halde diğer düşüklerim gibi düşmeye başladı
Canım kanaman mı olmuştu?2.5 yıllık evliyim ve 4 düşüğüm var kan pıhtılaşması sorunu oldugunu ılk ıkı dusukten sonra öğrendin 3 kez hamıel kaldıgımda kan sulandırıcı iğne kullandım yıne 9 haftalıkken bebegımı kaybettım son düşüğümde 4 gun once oldu 7 haftalık onda da kan sulandırıcı kullandım ama yıne olmadı...yoruldum hamıle oldugumu oldugumu oğrendıgımde buruk bır sevınc vardı hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo bu içimi dahada acıtıyo 1degıl 2 degıl 3 degıl tam 4 kez aynı seylerı yasamak benım içimi çok acıttı benım gıbı olan arkadaslar varmı şimdı nasıl bır yol ızleyecez arkadaslar bırbırımıze destek olalım
Walla doktorumu degistirdim canim ama bir hafta ne yedim ne içtim hayata kustum resmen. Simdi araştırma da bi doktora gittim o da hiperaskopi yapacak rahimde bişey mi var diye bakacak senin dedigin aşı ne aşısı oluyor canim . Kaç düşügun var canimMerhaba canım bende seninle aynı durumdayım msjin dikkatimi çekti senin doktor afedersiniz tam bir bosbogaz seçenek üretip sonuca yönelmek yerine senin umutlarınla oynamış. Üzülme benim üzerimde testle bulamadıkları bi hastalığın tedavisini deniyorlar sende dene derim lenfosit aşısı her doktor önermiyor ama denemekten zarar gelmez bütün msjlarinı okuyamadım ama bi sorun varsa yardimci olmaktan mutlu olurum. Asla umudunu kaybetme.
Benim 3 düşüğüm var Son ikisinde clexane kullandım yinede düştü tüm testler temiz üstelik yapacak bişey kalmayınca aşı önerdi dr. Eşimin ürettiği proteinleré alerjim varsa eğer onu tedavi ediyor ondan alınan kanla hazırlanan aşı bana yapılıyor. Yani çarelerin tukenmediWalla doktorumu degistirdim canim ama bir hafta ne yedim ne içtim hayata kustum resmen. Simdi araştırma da bi doktora gittim o da hiperaskopi yapacak rahimde bişey mi var diye bakacak senin dedigin aşı ne aşısı oluyor canim . Kaç düşügun var canim
Ay çok sevindim canim ya valla sanki dusuklerimim sebebini bulmuş kadar sevindim. Bana hiç bu asidan bahseden olmadı. Nasil yapiliyor ve özel hastaneler mi yapıyor canımBenim 3 düşüğüm var Son ikisinde clexane kullandım yinede düştü tüm testler temiz üstelik yapacak bişey kalmayınca aşı önerdi dr. Eşimin ürettiği proteinleré alerjim varsa eğer onu tedavi ediyor ondan alınan kanla hazırlanan aşı bana yapılıyor. Yani çarelerin tukenmedi
Canim bu aşıdan önce alerjimiz mi var diye bakiliyor muBenim 3 düşüğüm var Son ikisinde clexane kullandım yinede düştü tüm testler temiz üstelik yapacak bişey kalmayınca aşı önerdi dr. Eşimin ürettiği proteinleré alerjim varsa eğer onu tedavi ediyor ondan alınan kanla hazırlanan aşı bana yapılıyor. Yani çarelerin tukenmedi
Pıhtılaşması yüzünden olduğu kesinse lenfosit aşısına gerek yokki o sebep bulunamamışsa uygulanan bi yöntem.geçmiş olsunArkadaslar ben yenı katıldım lutfen banada bılgı verın benım 4 dusugun var kan pıhtılasması yuzunden bu lenfosıt asısı hakkında bılgı verırmısın
Canım merhaba bende aynı şekilde iğne ve ve coraspirin kullanmama rağmen kürtaj oldum sen kaçtık iğne vuruyordun? Şuan ne durumdasınEvet ayni seyler bende ama hicbir test ne yapildi ne istendi..3.gebeligim 21 ekimde ayni sekilde 6.7.haftada the and oluyor...hicbiseye bakilmadan dendi kan pihtilasmasi eee ignede vurduk hergun bebe aspirinide dolleniyor kese olusuyor cok saglikli sekilde bebek olusuyor kalp basliyor yavaslayip bitiyor...baya zaman olmus ama bu arkadaslardan sonraki durumlari hakkinda bilginizi istiyorum lutfen donun birinizi...
Allah yardımcın olsun canım benim 2 bende çok korkuyorum kürtajlarda çok zor geçiyor ağrım çok oluyor rabbim hayırlısını versin moralini yüksek tut elimizde olan bişey YÖK herşey Allah’a kaldı elimizden geleni yapıyoruzKonuyu takip ettiğimi bile unutmuşum, biri yazınca bildirim geldi. Gelişme koca bi sıfır.
Ne lenfosit aşısı ne rahim genişletme ameliyatı ne kortizon hiç bir şey ise yaramadı. Testler vs hic birşey hemde.
Son çare pgt tüp bebek kaldı. Papağan aldım ben eve kocaman ve zeki bebek gibi ilgileniyoruz.
Kendimizi avutuyoruz.
Dusuk 5 oldu.
Canım ne zaman başladın iğne ve ilaçla?Kızlar burda misiniz
Clexane 0.6 ve coraspin kullanmama rağmen 3 dusuk yaptim hersey normal sadece mthfr heterozigot hersey temiz neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmayacak mı lütfen bana bir şeyler soyleyin
Yumurtlama zamani başladım canim buna ek folbiol ve b vitamini de kullandım 6+3 olması gerekirken 5+2 de kalmış ve kalbi de yavaş çok yavaş atıyor bu durum düzelir mi sizce bütün testler hsg hersey yapıldı başka sorun gözükmuyor ufacık bir heterozigot buna sebep olabilir mj çok moralim bozuk..Canım ne zaman başladın iğne ve ilaçla?
Yani şu an hamileyim ama dusuk riski çok yüksek dedi doktor bu arada cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorumCanım ne zaman başladın iğne ve ilaçla?
Yani şu an hamileyim ama dusuk riski çok yüksek dedi doktor bu arada cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?