kan sulandırıcı iğne kullanıpta yinede düşük yapan varmı?

pıhtılaşma harici genetik testlerinizi yaptırdınız mı rahim filmi veya histeroskopi yapıldı mı vs düşüğün çok nedeni olabilir
Kromozom testlerimiz ve rahim filmi temiz çıktı canım histeroskopi yapılmadı. Hiç doktor onu yapalım demedi, o nasıl oluyor

Histeroskopi bende yaptırmadım da onda da ayrıntılı olarak rahim içine bakıyorlar ama düşüğe sebep olacak birşey olsa rahim filminde çıkardı herhalde bende çektirdim rahim filmi. Eşinizin sperm değerleri de normal mi. Birde sebepsiz durumda sperm dna hasarı diye birşeye bakıyorlar yani aklınızda olsun

Onu dün bi arkadaştan duymuştum canım sprem dna hasarı diye eşimin spremleri normal çıktı. Ona nasıl bakıyorlar canım olmazsa ona da baktıralım. Dün eşim doktora sordu benim baktırmam gereken bişey var mı diye, doktor yok yumurtayı döllüyorsa sağlıklı demektir dedi

Canim bu sperm dna hasarina üroloji mi bakıyor biliyor musun

Canim bu sperm dna hasarina üroloji mi bakıyor biliyor musun
Dna hasarına bazı yerlerde bakıyorlar cnm bildiğim kadarıyla ben sizinkini sebepsiz gördüğüm için belki düşük sebebi olabilir diye söyledim ama sperm değerleri normalse nadiren dnası bozuk oluyor.o yüzden çok da kafanı karıştırmak istemem.Ankarada istanbulda falan bazı yerlerde bakılıyor

Sprem testi normal çıktı canım. Sanki kendimi okyanusun ortasında çırpınıyor gibi hissetiyorum. Ne yapacağımızı ne olacağını bilmiyorum, doktorun dedikleri hala kulağımda çınlıyor galiba onun dediklerini hiç unutamayacağım, eşimde dünden beri ya hiç olmazsa naparız diyo, artık o kadar yoruldum ki iki yıldır anlatamam. Döllenme oluyor ama bebek gelişmeden düşüyor. Resmen bu sevinci sadece bir hafta yaşıyorum sonra düşüyor. Allahım ne olur yardım et bizlere

Bence öncelikle o doktoru değiştir.Bebek olduğuna göre hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. Doktoru değiştir ve hikayeni anlat detaylı bir taramadan geçerseniz sebebin bulunacağnı düşünüyorum ümidini kaybetme sakın ne problemi olanların çocuğu oluyor er veya geç

Bi daha gitmiycem canım . Ama bir gün Allahin izni ile hamile kalirsam o gün kendimi göstermek için gitcem özellikle. Pazartesi başka bir doktora gitcez. İnşallah bu doktor bilir sorunun ne oldugunu canım . Artık sorun bulunasiya kadar gezcez. Bana diyorlar az zaman geçsin kendi haline birakin diyorlar ama nasil birakiyim ki daha da bu sorunun ne oldugu bilinesiye kadar peşini birakmiycam

CNm karduyovaskuler ve hormon testi fln yaptirdin mi hep

Hormonu yaptirdilar diye hatırlıyorum canım ama karduyovaskuler yapılmadı o nasil oluyor
sana birşey sormak istiyorum cnm anladığım kadarıyla seninde benim gibi tekrar eden düşüklerin var reg in 21.günü progesteron hormonu testi yaptırdınmı?

sana birşey sormak istiyorum cnm anladığım kadarıyla seninde benim gibi tekrar eden düşüklerin var reg in 21.günü progesteron hormonu testi yaptırdınmı?
Onu yaptırmadim canım ama her aşılamadan sonra progesteron hapini alttan kullanmaya başladım taki düşük yapasiya kadar hergün kullandim

Hormonu yaptirdilar diye hatırlıyorum canım ama karduyovaskuler yapılmadı o nasil oluyor
CNm onun icinde kan veriyosun. Doktoruna istedigini soyle ya da sor yaptir bnce. Bnm gittigim prof kizdi hatta karduyovaskuler yapilmadan igne verilmez die

Kızlar ben de clexane 0.6 kullanmama rağmen 3. Düşüğü yaptım bütün testlerim yapıldı genetik hormon karyotipleme histereskopi artık allah ne verdiyse yapıldı hepsi temiz çıktı 10 dan fazla dr à gittim en son gittiğim lenfosit aşısı yapalım onun tedavi ettiği rahatsızlığın bi testi yok belki sebep budur dedi ilk kez hemen hamile kal sağlıklısın diyen biri olmadığı için ciddiye aldım lenfosit aşısı yaptırıyorum gelecek ay Son aşı sonrasında hamile kalmadan iğneye başlayacağım merak eden varsa ayrıntıları anlatır sonuçları paylaşırım. Hepimize geçmiş olsun en kisa zamanda sağlıklı bebeklere sahip olmak dileğiyle hoscakalın.

Ben merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah çözüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…