Kan sulandırıcı iğne

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Arkadaslar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bacağından yaptığımda az da olsa kan akıyor kolumda yer kalmadı su anlık yapmaya 30. Haftada oldugum ıcın göbekten yapmayı bıraktım kullanan arkadaslar da bu şekilde oluyormu ıgneyı bacağından cıkardıgımda damla seklinde kan geliyor acaba ilacın enjekte olmasında zararı varmıdır ki

Sanmiyorum canim bende gobegimden yapiyorum ve bazen damla damla kaniyor doktora sordum ilacin dagilimini filan yavaslatirmi diye doku altindaki damarlara gelebilir ama bu problem degildir merak etme demisti gobek icin cevap buysa bacak icin de degisik degildir bence

Tesekur ederım cnm cvbın ıcın bnde tereddütte kaldım genelde bacağıma yaptığımda oluyor kanama en kolay göbekten yapmak sız kacıncı haftadasın iz gebeligınızn

Daha 17 bizim ilerleyen donemde nabicam bilmiuorum
Bnde o haftalara kadar yaptım göbekten Çok kolaydı kol ve bacaktan yapmakta kolay tabı ama göbek en kolayı bnce ınsalaj yavrularımızı kucagimiza alırız önce Rabbıme sonra bi ilaçlara guvenıyom vallahi

Ben igne kullanmama ragmen kalp durmasi yasarmiyim
Korkusunu atamiyorum uzerimden. Hala karnim gergin degil sanirim epey daha rahat bi sekilde gobekten yapabilirim yagli gobege sahip olmanin avantajini yasiyorum:)

Ben igne kullanmama ragmen kalp durmasi yasarmiyim
Korkusunu atamiyorum uzerimden. Hala karnim gergin degil sanirim epey daha rahat bi sekilde gobekten yapabilirim yagli gobege sahip olmanin avantajini yasiyorum:)
Bnde de vardı o korku ama gebelik ılerledıkce birazda olsa gectı ınsalah ole bisi olmaz cnm bu ilaçları kullanıp yavrusunu kucagına alan bursunu ınsan var ınsalah bızde onlardan oluruz

Canım bısy sorıcam göbekten yaparken Bn göbek delıgının 3-4 parmak ilersıne yapıyodum tabi o zsmsn karnım bu kadar buyuk degıldı sız tam olarak hangi bolgeye yapıyorsunuz
Cnm ben 2parmak altna 1gun karnmn sag tarafna 1gun sol tarafna yapyodm gobek alti daha yumsak oldgu icn ordan cok canm yanyodu bu seklde kullanyodm

Bnde sırayla yapıyorum aslında bacagımdakı morluklar gecsede genelde arada kanıyo cnm morlukların ustune batırmıyorum kesinlikle aynn az kaldı ınsalah bırde Bn doktora sordum bu ıgne leri kullananlar normal dogum yapamıyormus dedım oyle bısy yok dedı normalde olur dedi biraz kafam karisti

Merhaba..ben de 18+4 um..esim yapiyor gobekten.ama gobek gerginlesmeye basladigi icin heralde bir suredir acimaya basladi..arada morarma ve nadir de olsa kan geldigi o!uyor..acikcasi ilerleyen donemde nereden yapicaz bilmiyorum..dr kalcadan da yapabilirsiniz dedi,kol ve bacaga bir alternatif olabilir..igneyi hemen hemen ayni saatte yapmaya dikkat ediyoruz,tabi tabi arada yarim saat en fazla 1 saat oynadigi o!uyor..hergun ayni saatlerde mi yapiyorsunuz sizde?

38e kadar(doğuma) göbekten yaptım ilk hamileliğimde. şimdi de göbekten yapıyorum. Göbek deliğinden bir karış sağa ve sola yapıyorum, arada kanıyor, morarıyor ama kol ve bacağa hiç denemedim.

Kızlar bir sorum olacak âdetlerim düzensiz normaldeen son ayın 3de adet görmüştüm bu ay üstümden 3 gün geçti ayın 1 de kan tahlili yaptim negatif çıktı 6 gün geçti dün leke gördüm ağrı hafif var göğüslerim sis kahverengi leke aksama kadar oldu bu sanatatekrar kahverengi leke gördüm ondan sonrakurudum galiba hiç birşey yok yarında adetimgelmezse acaba bir kan testi daha yapayım mi kafam karıştı başına hiç böyle birşey gelen oldu mu 1 senedoldu korunmuyoruz

Bn igneye başladığım dan beri aynı saate yapıyorum yapmayanlarda varmis aslında ama bn ole alıstım göbekten yapınca benımde kanamazdı hıc sadece bacaktan yapınca oluyor

Bnce kan testi yaptırın belkı yerleşme kanamasıdır lekeler ınsalh gebesınızdır adet gecikmesi olmus kanda kesın cıkar belkı idrarda cıkar

Bnce kan testi yaptırın belkı yerleşme kanamasıdır lekeler ınsalh gebesınızdır adet gecikmesi olmus kanda kesın cıkar belkı idrarda cıkar
Inşallah hamileyimdir Allah ben dahil isteyen herkese versin sağlıklı salih evlatlar salı gününe randevu aldim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…