Kolunun arka kısmını tutsun esin canm bu dirsek kemiğinin tam 4 5 parmak yukarisini. Bence en rahati göbek yinede farklı yerlerden cur hergun ve dik vurursan ne iz kalıyor ne geriliyor kendinize sıkma birde yatar pozisyonda vur basının altında yastkla ovma bn öyle vuruyorum 4 gündr. Hic ağrı yok gerilme iz morluk bise yokHem deriyi sıkıp igne batırlmıylo esim tutsa Bn yapsam dirseğimın dış tarafından yukarı taraf oluyor galiba kas olan kısmı nasıl anlıcam
Canm iki parmağınla karın kasını tutuyorsun oraya batırıp vuruyorsun karnm büyüynce gerilme olurmu bilmiyorum ama 4 gundur vuruyorum hiç br sıkıntı yok :)Kizlar bnde hamile kalinca sulandirici igne kullanicam ins.doguma kadar karnindan igne yapanlar varmis.karinda yer kalmiyodurki bide cok gergindir.hep kafamda bu sorular var...
Kolunun arka kısmını tutsun esin canm bu dirsek kemiğinin tam 4 5 parmak yukarisini. Bence en rahati göbek yinede farklı yerlerden cur hergun ve dik vurursan ne iz kalıyor ne geriliyor kendinize sıkma birde yatar pozisyonda vur basının altında yastkla ovma bn öyle vuruyorum 4 gündr. Hic ağrı yok gerilme iz morluk bise yok
Bnde Öyle yapıyordum canım ama gitgide gerildi sankı batırrken bıle etim sertlestıCanm iki parmağınla karın kasını tutuyorsun oraya batırıp vuruyorsun karnm büyüynce gerilme olurmu bilmiyorum ama 4 gundur vuruyorum hiç br sıkıntı yok :)
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap bence . Bn kalçadan iğne yaptiramiyorum koluma gecerm herl karnim büyüynce ama bna doktor 7.aya kadr karından yapacz dedi zarar vermez öyle dediğine göre benceAynn canım onu kastettim ya karnım gerildi buyudu galıba ve Önceki yaptıklarıma gore daha cok acıyor simdi yaptım kolumdan acıtmasını gectım karnım gerildik e korktuğum ıcın kolumdan yapmayı dusunuyorum
Himm deri geriliyo ondan oluyo demk ki canmBnde Öyle yapıyordum canım ama gitgide gerildi sankı batırrken bıle etim sertlestı
Banada kuldan göbekten ve bacaktan yapabilirsin dedi canim ınsalah sağlıklı olarak alıroz yavrularımızı kucagimiza ınsan herseye katlanıyor yaNasıl rahat ediyorsan öyle yap bence . Bn kalçadan iğne yaptiramiyorum koluma gecerm herl karnim büyüynce ama bna doktor 7.aya kadr karından yapacz dedi zarar vermez öyle dediğine göre bence
Aynn canm tesekurler cvbınız ıconHimm deri geriliyo ondan oluyo demk ki canm
Sen ne kadarlık hamilesin cnmKolunun arka kısmını tutsun esin canm bu dirsek kemiğinin tam 4 5 parmak yukarisini. Bence en rahati göbek yinede farklı yerlerden cur hergun ve dik vurursan ne iz kalıyor ne geriliyor kendinize sıkma birde yatar pozisyonda vur basının altında yastkla ovma bn öyle vuruyorum 4 gündr. Hic ağrı yok gerilme iz morluk bise yok
Daha 5+1canm keseyi bile gormedmSen ne kadarlık hamilesin cnm
İnslh canm katlaniyoruz Rabbim yüzümüze başında sağ saglim alalım kucağımiza yavrularimiziBanada kuldan göbekten ve bacaktan yapabilirsin dedi canim ınsalah sağlıklı olarak alıroz yavrularımızı kucagimiza ınsan herseye katlanıyor ya
Insalah hayırlısıyla görürsün cnm duarım hepimiz içinDaha 5+1canm keseyi bile gormedm
İnslh canm benm sende sağ saglim al kucağına hayırlısıylaInsalah hayırlısıyla görürsün cnm duarım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?