Kan sulandırıcı...

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Selam arkadaşlar suan 16+3 hamıleyım enox kan sulandırıcı kullanıyorum gebeligimın 8.haftasından itibaren göbekten yapıyorum ama karnım gerildi biraz ve sertlestı ıgne yaparken zorlanıyorum koldan yapmaya baslıcam kolumun ic tarafı değilde ön yüzünün derinin esnek tarafından yapılıyo galıba bilgisi olan varmı

Koldan sen yapamazsın canm arka kas kısmından yapılmalı çünkü kalçadan yap istersen yda esin kolundan yapsın sna ters duser çünkü

dayim seker ignelerini kendi yapiyor koluna ama ic kismi degil yan arkaya yakin kasi tutup oyle yapiyor ama olmazsa esin yapsintek basina yapamazsan

Hem deriyi sıkıp igne batırlmıylo esim tutsa Bn yapsam dirseğimın dış tarafından yukarı taraf oluyor galiba kas olan kısmı nasıl anlıcam

Kizlar bnde hamile kalinca sulandirici igne kullanicam ins.doguma kadar karnindan igne yapanlar varmis.karinda yer kalmiyodurki bide cok gergindir.hep kafamda bu sorular var...

Hem deriyi sıkıp igne batırlmıylo esim tutsa Bn yapsam dirseğimın dış tarafından yukarı taraf oluyor galiba kas olan kısmı nasıl anlıcam
Kolunun arka kısmını tutsun esin canm bu dirsek kemiğinin tam 4 5 parmak yukarisini. Bence en rahati göbek yinede farklı yerlerden cur hergun ve dik vurursan ne iz kalıyor ne geriliyor kendinize sıkma birde yatar pozisyonda vur basının altında yastkla ovma bn öyle vuruyorum 4 gündr. Hic ağrı yok gerilme iz morluk bise yok

Kizlar bnde hamile kalinca sulandirici igne kullanicam ins.doguma kadar karnindan igne yapanlar varmis.karinda yer kalmiyodurki bide cok gergindir.hep kafamda bu sorular var...
Canm iki parmağınla karın kasını tutuyorsun oraya batırıp vuruyorsun karnm büyüynce gerilme olurmu bilmiyorum ama 4 gundur vuruyorum hiç br sıkıntı yok :)

Aynn canım onu kastettim ya karnım gerildi buyudu galıba ve Önceki yaptıklarıma gore daha cok acıyor simdi yaptım kolumdan acıtmasını gectım karnım gerildik e korktuğum ıcın kolumdan yapmayı dusunuyorum

Nasıl rahat ediyorsan öyle yap bence . Bn kalçadan iğne yaptiramiyorum koluma gecerm herl karnim büyüynce ama bna doktor 7.aya kadr karından yapacz dedi zarar vermez öyle dediğine göre bence

Nasıl rahat ediyorsan öyle yap bence . Bn kalçadan iğne yaptiramiyorum koluma gecerm herl karnim büyüynce ama bna doktor 7.aya kadr karından yapacz dedi zarar vermez öyle dediğine göre bence
Banada kuldan göbekten ve bacaktan yapabilirsin dedi canim ınsalah sağlıklı olarak alıroz yavrularımızı kucagimiza ınsan herseye katlanıyor ya

Sen ne kadarlık hamilesin cnm

Banada kuldan göbekten ve bacaktan yapabilirsin dedi canim ınsalah sağlıklı olarak alıroz yavrularımızı kucagimiza ınsan herseye katlanıyor ya
İnslh canm katlaniyoruz Rabbim yüzümüze başında sağ saglim alalım kucağımiza yavrularimizi

17. Haftama kadar göbekten vurdum göbek cok acımıyor kola ve bacaga göre ama bir süre sonra göbekte bezeler oluşuyor ve hassaslaşıyor , bacaktan vuruyorum artık üst kısımdan koldan kendim hiç denemedm koldan kendimizin vurması zor olur diye düşünüyorum, saglıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…