Kan sulandırıcı...

Kan pıhtılaşması yok cnm
Cnm homozigot yazıyo ama oda pıhtılaşma benım sonuçlarda hepsinde heterızıgot yazıyodu sendeki homozigot dikkatimı cektı

Kan pıhtılaşması yok cnm

Cnm homozigot yazıyo ama oda pıhtılaşma benım sonuçlarda hepsinde heterızıgot yazıyodu sendeki homozigot dikkatimı cektı
Bende anlamadım ki ilk 3 değer en önemlisi dedi genetik dr u ama kan pıhtılaşması yoksa da neden 2 kez düşük olsun ki

Sağol Canım tşk ederim. 2 Düşüğüm var ama ondan önce 4 yaşında bir oğlum var genetik bi pıhtı bozukluğu varsa onda neden hiç sorun yaşamadım bilemiyorum kafam çok karışık. İnşallah iğne ilaçla çözüm olur Rabbim tekrar yaşatmasın kayıp çok zor

Baska bir dokt
Bende anlamadım ki ilk 3 değer en önemlisi dedi genetik dr u ama kan pıhtılaşması yoksa da neden 2 kez düşük olsun ki
Baska bir doktora göster bakalım diger cocuklarında problem yasamamıssın oda var gnlde hep sorun cıkarır kan pıhtılaşması demekki sadece bu sonuçlar yeterli degıl cnm belkı baska değerlerin dusmustur

Bütün testler yapıldı aslında Canımm hiç birinde sorun yok çok şükür eşim sperm kalitesi testi bile yaptırdı. Tek rahmi filmi kaldı Onuda çekmiyorlar gebe kalmada sorun olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…