Amin cnmİnslh canm benm sende sağ saglim al kucağına hayırlısıyla
Evet gobegim eskiye oranla cok acıyor bacaktan cesaret edemedım işe yarıyor dımı bu iğneler sen kaçıncı haftadasın suan bebeğin nasıl17. Haftama kadar göbekten vurdum göbek cok acımıyor kola ve bacaga göre ama bir süre sonra göbekte bezeler oluşuyor ve hassaslaşıyor , bacaktan vuruyorum artık üst kısımdan koldan kendim hiç denemedm koldan kendimizin vurması zor olur diye düşünüyorum, saglıkla gelsin bebişler
Sagol canım bundan Önce ıkı gebelik kaybım var ilki 9 haftalıktı kalbi durmuştu diğeri 3.5 aylıktı o biraz sıkıntılı gecmıstı sağlıksız oldugu söylenmiştı oda yasamadı aldırmak zorunda kaldım araştırma hastanesinde testler fılan yapıldı genetik orada cıktı heterızıgot canımMerhaba öncelikle geçmiş olsun ve sağ salim bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Kan pıhtılaşması olduğunu nasıl anladınız? Yani herhangi bi kayıp düşük falan mı oldu ? Sonuçta kan pıhtılaşmasımı çıktı
Sagol canım bundan Önce ıkı gebelik kaybım var ilki 9 haftalıktı kalbi durmuştu diğeri 3.5 aylıktı o biraz sıkıntılı gecmıstı sağlıksız oldugu söylenmiştı oda yasamadı aldırmak zorunda kaldım araştırma hastanesinde testler fılan yapıldı genetik orada cıktı heterızıgot canım
Alah razı olsun cnm ınsalh alırım saglicakla kucağıma eger kan pıhtılaşması varsa ınsalah yoktur bazen kalıtsal olmuyor benım Öyle mesela sonradan olan Bı durum heterızıgot ınsalah temiz cıkar ne guzel bir oglun var ınsalah daha düşük yaşamazsınAnladım Canımm Rabbim bu sefer sorunsuz sağlıcakla aldırsın bebişini kucağına inşallah.Benimde 2 düşük oldu 9 ve 6 haftalık sebebi araştırılıyor genetik pıhtı bozukluğu testi yapıldı 1 ay oldu salı günü sonuçları alcam çok merak ediyorum kan pıhtılaşmasımı var yada sebebi nedir. Çünkü 4 yaşında bir oğlum var ve onda böyle bi sıkıntı yaşamadım
Alah razı olsun cnm ınsalh alırım saglicakla kucağıma eger kan pıhtılaşması varsa ınsalah yoktur bazen kalıtsal olmuyor benım Öyle mesela sonradan olan Bı durum heterızıgot ınsalah temiz cıkar ne guzel bir oglun var ınsalah daha düşük yaşamazsın
Bnde sonuc beklerken aynı seylerı hissetmiştim hakkı hayırlısı ol sun cnm ınsalah sonucunu bildirirsen sevinirimİnşallah Canımm hiç birimiz yaşamayız kayıp çok zor be kadar küçükte olsa annelik apayrı birşey. Aslında sebebi bulunsun istiyorum kan pıhtılaşması olmasına bile razıyım. En azından tedavisi var Allah'ın izniyle. Ya sebebi bulunamazsa tekrar hamile kalmaya cesaret edemem ki aklımda hep soru kalcak bilemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun Hakkı'mızda inşallah.
Benımde bugun koldan daha cok yandı cnm galiba bnde göbeğe dönüş yapcm kolum hala sızlıyor bebeğim ınsalh sagliklidir en son 13 haftalik en gitmiştim kontrole bi kac güne gıtcem geneKoldan o kadar ağriyor kibazen göbeğimde şislik ,morluk olunca kolumdan eşim vuruyor ama her gun o işkence cekilmez hemen gobege dönüyorum ben doğuma kadar göbekten yapacağim şislik ,morluk oluyor ödem gibi oluyor ama illa vuracak bir yer buluyorum :)
Tedbir olarak kullanıyoruz takdir Allahın, bi sıkıntımız yok çok şükür 19. HaftadayızEvet gobegim eskiye oranla cok acıyor bacaktan cesaret edemedım işe yarıyor dımı bu iğneler sen kaçıncı haftadasın suan bebeğin nasıl
Önce Rabbım nasıp etcek haklısın cnm Rabbım kucağına almayı nasip eder inşallah bız elimizden geleni yapıyoruz Rabbım dualarımızı kabul eder inşallahTedbir olarak kullanıyoruz takdir Allahın, bi sıkıntımız yok çok şükür 19. Haftadayız
Koldan ben de denemem bir daha ..ahh ahh biz anca dogurunca rahatlariz ben de doktor kontrolum cok uzayinca kafamda kuruyordum ama artik hareket ediyor ya rahatladim sen de 20.haftalara bi gel pit pit oynayacak annesi acaba saglikli mi diye dusunmezsin rahatlarsinBenımde bugun koldan daha cok yandı cnm galiba bnde göbeğe dönüş yapcm kolum hala sızlıyor bebeğim ınsalh sagliklidir en son 13 haftalik en gitmiştim kontrole bi kac güne gıtcem gene
Aynn canım Rabbım en iyisini bılır tabi anca kucağıma alınca bende oyle rahatlarımKoldan ben de denemem bir daha ..ahh ahh biz anca dogurunca rahatlariz ben de doktor kontrolum cok uzayinca kafamda kuruyordum ama artik hareket ediyor ya rahatladim sen de 20.haftalara bi gel pit pit oynayacak annesi acaba saglikli mi diye dusunmezsin rahatlarsinallah bebişleri esirgesin ne diyelim ..
Amin inş canım saolÖnce Rabbım nasıp etcek haklısın cnm Rabbım kucağına almayı nasip eder inşallah bız elimizden geleni yapıyoruz Rabbım dualarımızı kabul eder inşallah
Sonuçlarım bu şekilde çıktı Canımm ve dr düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması diyemeyiz ama Kadın doğum dr gerekli görürse iğne ilaç tedavisine başlar dedi iyice kafam karıştı napcam bilmiyorum.Bnde sonuc beklerken aynı seylerı hissetmiştim hakkı hayırlısı ol sun cnm ınsalah sonucunu bildirirsen sevinirim
Ben bacağıma yapıyordumSelam arkadaşlar suan 16+3 hamıleyım enox kan sulandırıcı kullanıyorum gebeligimın 8.haftasından itibaren göbekten yapıyorum ama karnım gerildi biraz ve sertlestı ıgne yaparken zorlanıyorum koldan yapmaya baslıcam kolumun ic tarafı değilde ön yüzünün derinin esnek tarafından yapılıyo galıba bilgisi olan varmı
Canım bise sorcam Bn göbekten yapmaya devam ediyorum ilaçın tıpasıni sonuna kadar ıtıyorum yavas yavas... ıgneyı cıkardıgımda tıpasıni tekrar yukarı cekıp ıttıgımde ılac geliyor hepsı enjekte olmuyor ya bn beceremiyorum galıbaBen bacağıma yapıyordum
Gecmiş olsun canım kac tane düşüğün var, ayrıca bir faktör homozigot , homozigot mutasyon heterozigotlara göre daha cok meyilli kan pıhtılaşmasına, hamile kaldıgında kadın dogumcun tedbir amaçlı verecektir mutlaka iğneSonuçlarım bu şekilde çıktı Canımm ve dr düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması diyemeyiz ama Kadın doğum dr gerekli görürse iğne ilaç tedavisine başlar dedi iyice kafam karıştı napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?