benim kan tahlil sonucum 191,18,sizce nasıl_?:93::93:
SAT ile tahlil arasında geçen süre ne kadar?
son adetim 10 aralıktı...halen daha adet görmedim dayanamayıp idrar testi yaptım 2.si silik çıktı,heyecan yapıp tahlıl yaptırdım sonuç o çıktı geç oldu için gösteremedm doktora yarn artık ama sanıyrm düşük bi değer(
muhtemelen hamilesin 10 günün geçmiş. bende ilk idrar testi yaptığımda 2. çizgi silikti. adetimden 4 gün önce yapmıştım. 0,1 i aştığı anda pozitif diyolar sanırım bhcg sonucu...
arkadaslar merhaba bende bugun kan tahlili yaptırdım 500 cıktı,ins.hersey yolundadır.sizce normalmi ne zaman tekrar edilmeli bu test ve ne zaman doktora gidilmeli sizce?
benim sat 24 aralık, 7 ocakta şüpheli bir ilişkim olmuştu, 13 ocakta 4 gün süren ara kanama yaşadım, yerleşme kanaması sanmıştım ama değilmiş sanırım, ilişkiden 13 gün sonra yani bugün beta hcg testi yaptırdım 0,1 yani negatif çıktı. erken yaptırmamışım değil mi testi? çünkü adetim bu ay gelmeyebilir ara kanama yaşadığım için. genelde 13-14 gün yeterli beta hcg için diyorlar. sizce?
bana bir şeyler diyebilecek olan?
valla ilişkide döllenme olmuşsa rahime yerleşmesi 5-6 gün sürüyo diye biliyorum. yani ilişkiden 1 hafta sonra bebek bhcg salgılamaya başlıyo olması lazım, 13 gün sonrasında 0,1.... zannetmiyorum gebelik olduğunu,, dr lar daha iyi bilir yinede. adetini beklemekten başka yapılabilcek bişi yok :)
merhaba kızlar BAT ım 20 ocak yani bugündü fakat ben dayanamayıp 2 gün önce idrar testi yaptırmıştım ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüm bugün de kan tahlili yaptırdım ve Hcg 398 çıktı normalmi???? daha adet günüm bile geçmeden bu kadar yüksek çıkarmı???
:) çıkar canım bende dayanamayıp adet günüm yada 1 gün öncesinde kan tahlili yaptırmıştım; 450 çıkmıştı :))
canım o zaman sen ne kaç günlük hamilediydinn???
o zaman ben hamile değilim bnde bugün yaptırdım 191,18 çıktı...son yazdıklarınız bnm kafamı karıştırdı:2::2::2:
canım benim 0,1 den fazla çıkıyosa sonuç gebelik pozitif diyo doktorlar :)
merhaba kızlar BAT ım 20 ocak yani bugündü fakat ben dayanamayıp 2 gün önce idrar testi yaptırmıştım ve 2. çizgiyi silikte olsa gördüm bugün de kan tahlili yaptırdım ve Hcg 398 çıktı normalmi???? daha adet günüm bile geçmeden bu kadar yüksek çıkarmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?