kızlar size bir şey soracağım..sat 9 ocaktı ve sabah çok az geldi ve daha sonraki günler belki bir kaç damla lekelenme oldu..testte pozitif çıkınca klan testi yaptırdım ve hcg değeri 208 çıktı..sizce hamilemiyim çok heyecanlanıyorum..ve muayeneye gitmeklten çekiniyorum..dış gebelik, düşük vb çok korkutuyor beni
kızlar size bir şey soracağım..sat 9 ocaktı ve sabah çok az geldi ve daha sonraki günler belki bir kaç damla lekelenme oldu..testte pozitif çıkınca klan testi yaptırdım ve hcg değeri 208 çıktı..sizce hamilemiyim çok heyecanlanıyorum..ve muayeneye gitmeklten çekiniyorum..dış gebelik, düşük vb çok korkutuyor beni
İnşallah kızlar, Allah herkesin gönlüne göre versin. bu sabah tekrar kan testi yaptırdım bakalım iki saat sonra alacağım sonucu. İnşallah değer yükselmiştir, bana şans dileyin.. ilk denememizdi, umarım iyi sonuçalnır
Merhaba bu ay adet 16-19ocak arasında olmam lazım. Ben 10 ocak ta kan tahlili yaptırdım değer 1'den küçükmüş. Ben çok mu erken baktırdım sizce ? Yoksa kesin hamile değilimdir mi bu değer ?
slm arkadaşlar bende bişey sorcam ya
20,7 değeri sizce nedir kanda gebelik testinde
ya arkadaşlar beni duyan yokmu hiçkimse dün gece kan testinde 20,7 değeri çıktı kardeşimin bu değer hemşire gebelik yok dedi adeti 3 gün gecikmiş
slm arkadaşlar bende bişey sorcam ya
20,7 değeri sizce nedir kanda gebelik testinde
hayırlı olsun canım hamilesin...
ya arkadaşlar beni duyan yokmu hiçkimse dün gece kan testinde 20,7 değeri çıktı kardeşimin bu değer hemşire gebelik yok dedi adeti 3 gün gecikmiş
ya akşam doğumevi hastanesinde yaptırdık bu değeri kendisi rahatsızdı girip olmuş ilç kullanıcağı için ne olur ne olmaz bi yaptıralım dedik değerdede 20.7 yazıyodu hemşirede gebelik yok dedi bizde gittik ilaçlarını aldık şu an
ben 15,05 ile gitmiştim ve hamileydim ama daha adetim gecikmeden gitmiştim. Önemli olan 48 saat sonra ikiye katlanması. Sıkmayın canınızı ve iki gün bekleyin yeniden test yaptırın
Benim de geçen ay adetimden bir gün önce değerim 7.07 çıktı. Sonra adetim geldi. Ama ben de ne olur ne olmaz deyip ilaç almamıştım. Zaten grip olunca 3-4 gün dinlenmen gerekiyor. İlaç alsan da almasan da bu süre değişmiyor. Hayatımda ilk defa ilaç almadan gribi atlattım. Doğal şeylerle geçiştirmeye çalıştım. 3 gün sonra ilaç kullanmış gibi iyiydim. Aslında boşuna içiyoruz o ilaçları. Grip daha doğrusu nezle, dinlenerek ve bol C vitamini alarak geçiyor. Bence değeri 20.7 çıktıysa hiç içmesin. Şuan zaten hamile. Ama bu sağlıklı bir hamilelikse devamı gelir zaten. Kimyasal gebelikse adet olur düşer. Ama 5'in üzeri pozitif. Döllenme olmuş, rahime yerleşmiş ki bu değer 20 çıkmış. Şuan devamını bilmese bile hamile. Umarım gerisi sağlıkla gelir. Biraz beklesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?