Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar size bir şey soracağım..sat 9 ocaktı ve sabah çok az geldi ve daha sonraki günler belki bir kaç damla lekelenme oldu..testte pozitif çıkınca klan testi yaptırdım ve hcg değeri 208 çıktı..sizce hamilemiyim çok heyecanlanıyorum..ve muayeneye gitmeklten çekiniyorum..dış gebelik, düşük vb çok korkutuyor beni

canım ben 15.05 ile öğrendim hamile olduğumu korkulucak bişey yoktu. Herşey gayet sağlıklıydı. Daha sonra ben düşük yaptım ama sen de aynı şey olucak değil ya ben öğrendiğimde 2 haftalık falandı sen muhtemelen 3 haftalık falandı öğrendiğinde kendini çok yorma şimdi ara ara kan tahlilini yaptır yeniden değer 1500 olunca git kesesini görürsün en azından. Sıkma canını ve bebişi de tabi. Hayırlısıyla kucağına al inşallah

hayırlı olsun hamilesinnn

İnşallah kızlar, Allah herkesin gönlüne göre versin. bu sabah tekrar kan testi yaptırdım bakalım iki saat sonra alacağım sonucu. İnşallah değer yükselmiştir, bana şans dileyin.. ilk denememizdi, umarım iyi sonuçalnır

inşşşşşş canım rabbim yardımcı olsun gönlüne göre versin(hepimize) haberlerini bekliyoruz

Merhaba bu ay adet 16-19ocak arasında olmam lazım. Ben 10 ocak ta kan tahlili yaptırdım değer 1'den küçükmüş. Ben çok mu erken baktırdım sizce ? Yoksa kesin hamile değilimdir mi bu değer ?

Regle bir hafta kala çıkmama ihtimali çok yüksek. Ben bu konuda bir kaç dr. ile konuştum hepsi regl geçmeden test yapmaya çok karşı. Hem erken çıkmayabiliyor hem de çıksa bile bebeğin tutunup tutunamayağı belli olmadığı için sonuç yanıltıcı olabiliyor. Biliyorum beklemek çok zor ama reglinin geçmesini beklemeni sonra test yapmanı öneririm. Regle 4-5 gün kala bile negatif sonuç alıp regl geçince pozitif görenler var burada.

slm arkadaşlar bende bişey sorcam ya
20,7 değeri sizce nedir kanda gebelik testinde

Pozitif demek. 5'in üstü pozitif. Ama ne kadar yüksek çıkmasının bir önemi yok bildiğim kadarıyla. Önemli olan 2 gün sonra bunun ikiye katlanması gerektiği. Adetin geçtikten sonra mı yaptırdın bu testi? İnşallah iki gün sonra düzgün bir şekilde katlanır. Sağlıkla artar. Hayırlı olsun şimdiden. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır. Sevgiler.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar beni duyan yokmu hiçkimse dün gece kan testinde 20,7 değeri çıktı kardeşimin bu değer hemşire gebelik yok dedi adeti 3 gün gecikmiş

ya arkadaşlar beni duyan yokmu hiçkimse dün gece kan testinde 20,7 değeri çıktı kardeşimin bu değer hemşire gebelik yok dedi adeti 3 gün gecikmiş

Adeti 3 gün geçtiyse değer biraz düşük. Ama geç döllenme olabilir. Bundan 2 gün önce test yaptırmadıysa bu değere gebelik yok denemez. Şuan düşüşe geçmediyse değer pozitif. Yani ikiye katlanması önemli. 2 gün sonra tekrar aynı yerde testi yaptırsın. 40'ın üstünde olursa ve bir 2 gün sonra daha da 2 ye katlanır şekilde devam ederse gebelik sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektir.

ben 15,05 ile gitmiştim ve hamileydim ama daha adetim gecikmeden gitmiştim. Önemli olan 48 saat sonra ikiye katlanması. Sıkmayın canınızı ve iki gün bekleyin yeniden test yaptırın

ya akşam doğumevi hastanesinde yaptırdık bu değeri kendisi rahatsızdı girip olmuş ilç kullanıcağı için ne olur ne olmaz bi yaptıralım dedik değerdede 20.7 yazıyodu hemşirede gebelik yok dedi bizde gittik ilaçlarını aldık şu an

İlaç kullanmasın kardeşin canım şimdilik. İki gün daha sabretsin doğal şeylerle beslensin biraz. İki gün sonra değer yükselmişse hamiledir.ama ilaç içmesin şimdi, yoksa hamileyse bile o ilaçlardandır hamile değilsin derler bide kıza.

Benim de geçen ay adetimden bir gün önce değerim 7.07 çıktı. Sonra adetim geldi. Ama ben de ne olur ne olmaz deyip ilaç almamıştım. Zaten grip olunca 3-4 gün dinlenmen gerekiyor. İlaç alsan da almasan da bu süre değişmiyor. Hayatımda ilk defa ilaç almadan gribi atlattım. Doğal şeylerle geçiştirmeye çalıştım. 3 gün sonra ilaç kullanmış gibi iyiydim. Aslında boşuna içiyoruz o ilaçları. Grip daha doğrusu nezle, dinlenerek ve bol C vitamini alarak geçiyor. Bence değeri 20.7 çıktıysa hiç içmesin. Şuan zaten hamile. Ama bu sağlıklı bir hamilelikse devamı gelir zaten. Kimyasal gebelikse adet olur düşer. Ama 5'in üzeri pozitif. Döllenme olmuş, rahime yerleşmiş ki bu değer 20 çıkmış. Şuan devamını bilmese bile hamile. Umarım gerisi sağlıkla gelir. Biraz beklesin.

benim b12 çok yüksek 1122

3. tüp bebek denemesi... ilk kez pozitif, arkasından kese ve arkasından boş gebelik...

3 haftadır test-ultrason-test-ultrason... aptala döndüm, stresten mahvoldum.

bazıları kızacak bana belki ama ben derim ki, kalbini görmeden hamileyim demeyin ve bu fikre kendinizi alıştırmayın. ben alıştırmadığım halde bu kadar üzüldüm, bi de gerçekten hamile olduğuma inansam nolurdu...

bi kürtaj eksikti, perşembe de o olacak.

herkese bol şans, bende artık şanstan eser kalmamış.

mrh arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hamilelik için kan testi yaptırdım sonuçlar şöyle çıktı:
ANALİZ SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI
BETA HCG 110,2 mlU/mL < 5

bu nedemek oluyor bana yardımcı olurmusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…