- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
yanlış çıkma ihtimali var diyosun yani canım....inş öyledirde bende hamileyimdir...
seni hatırladım çook sevindim tabrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin...
benimde adetimin 24.günüydü dün yani yumurtlamadan sonraki 9. gün değerim 1.20 çıkmış şansım olabilirmiki?
14 şubat :46
16 şubat :99
18 şubat :294
Sat 14 ocaktı.Sizce normal mi kızlar?
14 şubat :46
16 şubat :99
18 şubat :294
Sat 14 ocaktı.Sizce normal mi kızlar?
slm kızlar bu forma hiç girmedim ama arkadaşım şu an karmaşık durumda o yüzden acilen bilginize ihtiyacım var.arkadaş aşılama tedavisi gördü.bugün test günüydü yaptırmış ama kafası karışmış .küçük bir yerde olduğu için klineğe gitmiş orda da yaşlı bir doktor varmış pek bişi anlamamış.haftaya kadar ancak gidebilir doktora merkeze.en son adet tarihi sat 21 ocak. aşılama 3 şubatta gerçekleşmiş .bugün test yaptırmış.referans aralığı 0.00 ile 3.1 olan sonuca bunun ki 19.77 çıkmş.nasıl sizce .normal mi.çok mu erken acaba bugün adet günüymüş yani daha adeti geçmemiş.sonuç pozitif demiş ama doktor martın başında gel şimdi bakmayalım demiş daha küçük diye.bir yardımcı olsanız lütfen ..
evet canım hamilesin hadi gözün aydın....
ben bu konuda biraz bilgili değilim kaç haftalığa denk geliyor acaba? bugün doktora soracaktım. tahliller çıkana kadar doktor gitmişti.tahlilim geç çıkmıştı..
Doktor kontrolündeyim canım.İlk değer 46 çıktı.Ben bu ay yumurtlama günümü tespit ettim ona göre adetim 3 gün geçmişken değerim 46 çıkınca doktor şüphelendi.Seri bhcg istedi.3.den sonra normal haftaya keseyi görürüz dedi.Ama ben pimpirikcan olarak rahat edemiyorum bir türlü...canım değerlerin gayet normal ama tabii doktora gidiceksindir muhtemelen ..
benimde sat 13 ocak 30 günde bir adet oluyorum.yani geç yumurtluyorum.
7 şubatta 5.34
16 şubatta 1950 benim baya yüksek o zaman sana göre.ama sat aynı.neden ki öyle
canım 5. haftaya denk geliyo değerin. Hayırlı olsun
merhaba ben 14 şubat adet günümde kanda baktırmıştım 317 çıkmıştı 17 şubatta tekrarladım 629 çıktı.Ben bebeğin kesesini kalp atışlarını falan ne zaman görüp duyabilirim.B u konuda pek bilgim yok.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum..
canım değerin 1500 üstüne cıktığı zaman ancak keseyi görürsün..kalp atışlarını 6 haftada görürsünn..
maşallah değerin gayet güzell..
tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
14 şubat adet günümde 317
17 şubatta 629
20 şubatta 987 değerlerim var.
Bu değerler normalmi arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?