- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar selam, regl olmama 1 gün var. ben bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 6,4 çıktı. Doktorum gebelik var görünüyor ama emin olabilmek için 2 gün sonra bir daha kan tahlili yapalım dedi. Bu durumu yaşayan veya bana yardım edebilecek olan var mı??? Sizce hamile miyim ???
merhaba arkadaşlar bugün adetimin 2.günü olmadı hala.sabah sağlık ocağında idrar testi yapıldı ve pozitif çıktı hatta ordakiler kan testi yaptırmana gerek yok kesin pozitif dediler ama ben rahat edemedim yaptırdım ve 3.12 çıktı doktor negatif dedi.gün içinde bir idrar tetsi daha yaptım sabahki kadar olmasa da ikinci çizgi yine vardı anlamadım neden böyle olduğunu beklemedeyim hayırlısı ama tam sevindim derken sevincim kursağımda kaldı.allah tez zamanda nasip etsim hepimize
canım bazı insanlarda idrarda çıkıp kanda çıkmıyor biraz daha bekle ve hatta 1 hafta sonra doktoruna gidip ultrasonda baksınlarnazlıdır belki bebikin
arkadaşlarcumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı
hadi yaaa çok üzüldüm canım benim kürtaj olmadıysan endişelenme 1 adet gördükten sonra denemeye başla
adet tarihimden 2 gün önce çıkan 568 hcg sonucumun, sizce normal olup olmadığını sormuştum ama kimse umursamadı sağolun kızlar ya !...
bence gayet iyi 4 haftalık falan sağlıkla al kucagına
merhaba arkadaşlar bugün adetimin 2.günü olmadı hala.sabah sağlık ocağında idrar testi yapıldı ve pozitif çıktı hatta ordakiler kan testi yaptırmana gerek yok kesin pozitif dediler ama ben rahat edemedim yaptırdım ve 3.12 çıktı doktor negatif dedi.gün içinde bir idrar tetsi daha yaptım sabahki kadar olmasa da ikinci çizgi yine vardı anlamadım neden böyle olduğunu beklemedeyim hayırlısı ama tam sevindim derken sevincim kursağımda kaldı.allah tez zamanda nasip etsim hepimize
benim sat 23 ocak, bugün yapılan b-hcg sonucum 568 normal mi acaba arkadaşlar ? :44:
slm benım b-hcg 4225,43 cıktı adetımdort gun gectıkten sonra yaptırmıstım sızce deger normalmı...
kızlar selam, regl olmama 1 gün var. ben bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 6,4 çıktı. Doktorum gebelik var görünüyor ama emin olabilmek için 2 gün sonra bir daha kan tahlili yapalım dedi. Bu durumu yaşayan veya bana yardım edebilecek olan var mı??? Sizce hamile miyim ???
beta hcg 7403 çıktı kaç haftalık lütfenn cevapp verin.
hayırlı olsun son adet tarihin neydi
teşekkür ederim 7 ocak ta adet gördüm en son.
tam 45 günlük yani 6 hafta 3 günlük tabii adetlerin düzenliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?