Evet cnm ama adetlerim 2 3 gün değişir başkada pco ile ilgili bişeyim yok...
Adetlerin 2-3 gün değişiyorsa, yumurtlama tarihi az çok hesaplanır canım. Son adet tarihin ne zaman ve ortalama kaç günde oluyor?
son adetim 2 şubattı canım bu ayda gün aşırı ara vermeden ilişkiye girdik...28 en fazla 30 günde oluyorrr...[/QUOTE
Muhtemelen erken yaptırmışsın canım. Adetine 30 gün desek, yumurtlama 16 Şubat gibi olur. Bu durumda kanda en erken 28 şubat gibi çıkar sanırım...28 gün dersen o zaman 14 Şubat yumurtlama ve bugün-yarın gibi belli olabilirdi. O da en erken...
Bence adetin gecikene kadar bekle...Erken sonuçlarda her zaman yanlış olması ihtimali mevcuttur.
Adet geçmeden zorunlu olunmadıkça test yapılmasına karşıyım.
Hayırlı olsun
amin canım darısı isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
son adetim 2 şubattı canım bu ayda gün aşırı ara vermeden ilişkiye girdik...28 en fazla 30 günde oluyorrr...[/QUOTE
Muhtemelen erken yaptırmışsın canım. Adetine 30 gün desek, yumurtlama 16 Şubat gibi olur. Bu durumda kanda en erken 28 şubat gibi çıkar sanırım...28 gün dersen o zaman 14 Şubat yumurtlama ve bugün-yarın gibi belli olabilirdi. O da en erken...
Bence adetin gecikene kadar bekle...Erken sonuçlarda her zaman yanlış olması ihtimali mevcuttur.
Adet geçmeden zorunlu olunmadıkça test yapılmasına karşıyım.
İnş. öyledir canım.....
Amin canım inşallah...
kızlar bende kan testi yaptırdım bhcg 30.89 çıktı dün yaptırmıştım doktor pozitif görünüyo dedi erken yapmışsınız dedi 1 hafta sonra idrarda kesin çıkar dedi ama 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum hamileyimdir dimi
5 şubatta çatlatma iğnem vuruldu
20 şubatta tahlil yaptırdım 89.55 idi.
kızlar herkese selam bugün transferim 11.gün kan değerim 79.51 acaba hamileyim.allah herkese nasip etsin.
bende bundan 3 gün önce test yaptırdım 1.6 çıktı bugünde yaptım 31.6 çıktı doktor hamile olduğumu söyledi çok mutluyum
5 şubatta çatlatma iğnem vuruldu
20 şubatta tahlil yaptırdım 89.55 idi.
kızlar acıl bırseyler yazın ne olurr r
22 ocak sat
10 şubat yumurtlama
23 şubat değerim -- 62
26 şubat '' 200
çok düşük dime kaybedıyorum bebeğimi
arkadaşlar bir arkadaşımın değerlei şöyle değerlendirir misiniz
21 şubat sat
23 şubat 51
26 şubat 109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?