tşk ederim bi hata olmaz dimi.. özel bi hastanede yaptırdım zaten.. 1 ayda yeterli süre dimi..
Merhaba arkadaslar;bnm sat 25 Şubat,iliski tarihim 16 Mart adetim 3 gün gecikince p tesi test yaptirtim 39 çıktı.Çarşamba yaptırdım 106 çıktı.doktorum normal dedi ama cuma tekrar kan vereceğim.200 leri bulması lazimmis umarım bir sorun çıkmaz sizce de normal bı deger mı?kafam çok karıştıra.ins geç dollenmedir erken gebelik de dedi doktor.
içim rahat olsun dersen 2gün sonra tekrarla
neden yükselmesinn
inşallah yükselir canını sıkma moralini yüksek tuttt
arkadaşlar HCG-BETA 0.100 NE ANLAMA GELYOO....BUGÜN YAPTIRDIM ÜSTELİK ADET OLMAM GEREKİO DAHA OLMADIM..YARDIM LÜTFENN
slm arkadaşlar benim adetimden 2 gün sonra hcg baktırdım 35 çıktı 2 gün sonra yine baktım 172 çıktı 2 gün sonra yine baktım 404 çıktı kaç haftalıktır ayrıca değerler normalmi sizce.ayrıca ne kadarlıktır acaba.düşük değilmi değerler
slm arkadaşım bende adet günümde yaptırdım değerim 894.31çıktı kaç haftalık oluyoo kese görünmedi ama
Merhaba arkadaslar;bnm sat 25 Şubat,iliski tarihim 16 Mart adetim 3 gün gecikince p tesi test yaptirtim 39 çıktı.Çarşamba yaptırdım 106 çıktı.doktorum normal dedi ama cuma tekrar kan vereceğim.200 leri bulması lazimmis umarım bir sorun çıkmaz sizce de normal bı deger mı?kafam çok karıştıra.ins geç dollenmedir erken gebelik de dedi doktor.
negatif anlamına geliyor cnm bu 5e kadar negatif kabul ediliyor bir iki güne kadar olmzsan tekrar yaptr yükselebilir geç döllenme olmuş ise
Selam arkadaslar bugün test yaptirdim.
beta hcg
Bulgu: 237.8 Birim: mlu/ml H Referans 5.3
raporda bunlar yaziyor ne anlama geliyor bileniniz varmi?
hayırlı olsun hamilesin
arkadaşlar bişe sorcam kimininki 35 çıkıo kiminnki 230 nasıl oluo arada bukadar fark..kaçtan başlaması lazım..özürdilerim ben pek anlamıyorumda benimki 100...cevap ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?