katılıyorummm benımde ılk betam 100 du ıkı gun sonra yaptık 150 cıktı << ıkı kat artmasa bıle en azından arttmıs olumlu dusunmek ıstıyorummmm ınsallah sonuda hayırlı olur uzulmek ıstemıyorum ucuncu kezasagı yukarı 2+4 gunluk benım
İlk beta degerini ne zaman olcturmustun? Benim degerim transferin 12. Gunu( muhtemel adet tarihimden 1 gun once) 32 idi, senin degerinin gebelik icin yeterli insallah saglikli bir gebelik gecirirsin, doktor aksini soylemiyorsa bence bu degerler oldukca guzel , hic uzulme olur mu
kızlar teşekkur ederim biraz daha rahatladım bakalım cuma günü bir daha baktırayım..İnşallah degerim 1000 geçerde hafta sonu kontrolumde keseyi görebiliriz...
transferin 10 .cu günü ölçtüm pozitif cıktı 16,33 transferin 14 de ise 80 oldu nasıl bu arkadaşlar yarın tekrar kan tahlilim var
kızlar teşekkur ederim biraz daha rahatladım bakalım cuma günü bir daha baktırayım..İnşallah degerim 1000 geçerde hafta sonu kontrolumde keseyi görebiliriz...
arkadalar günaydın hepinize ben siteye yeni üye oldum sizlerle paylaşım yaşayabilmek için 8 aydır bebeğim olmuyodu dün bi bebeğim olacağını öğrendim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra doktorum kan testi yapmamı söylesi onuda yaptım gebelik olduunu söyledi fakat çok küçükmüş sanırım burdaki yazıları okuyorum sürekli doktorlardan daha bilgili arkadaşlar var:) bana yardımcı olacağınıza inanıyorum değerlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz doktora çarşamba günü gidicem sabırsızım şimdiden çok teşekkürler
canım hayırlı olsun bende hamileyim doktora dün gittim 4 haftalık beta hcg 2260 çıktı kese göründü senin degerin kaç ve son adet tarihin ne yazarsan eğer bi yorum yapabilirim canım
arkadalar günaydın hepinize ben siteye yeni üye oldum sizlerle paylaşım yaşayabilmek için 8 aydır bebeğim olmuyodu dün bi bebeğim olacağını öğrendim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra doktorum kan testi yapmamı söylesi onuda yaptım gebelik olduunu söyledi fakat çok küçükmüş sanırım burdaki yazıları okuyorum sürekli doktorlardan daha bilgili arkadaşlar var:) bana yardımcı olacağınıza inanıyorum değerlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz doktora çarşamba günü gidicem sabırsızım şimdiden çok teşekkürler
SONUÇ:54.51 REFERANS ARALIĞI 0-2
canım çok küçük sanırım daha şöyle diyor:)
Sonuç R eferans
54,51 0 - 2
canım bence değere göre 2 haftalık tır ama en son ne zaman adet oldun ve adetinde kaç gün geçti tebrik ederim seni allah kucağna almayı nasip etsin inşallah çarşamba günü belki gebelik kesesi görülür bilemem bu kişiden kişiye değişiyormuş benim kese göründü ama bebeğim görünmedi haftaya tekrar gidicem canım allah hayırlısın versin
yokmuş böyle bi duygu yokmuş böyle bi huzur sevinç otobüs şöförüne bile söyleyesim geldi SAT 23 şubattı canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh güselce kucağımıza almayı nasib etsin
slm arkadaşlar çok tuhaf bir ruh hali içindeyimm sizlerle paylaşmak istedim geçen hafta kan tahlilim 0.5 ten küçük çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 25.01 çıktı Allah 'ım dualarım kabul oluyor mu ??kızlar sizce kimyasal gebelik olabilir mi doktor olabilir dedi p.tesi tekrarlayalım 2katına çıkması lazım ama p.tesi ye daha çok var yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?