Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İlk beta degerini ne zaman olcturmustun? Benim degerim transferin 12. Gunu( muhtemel adet tarihimden 1 gun once) 32 idi, senin degerinin gebelik icin yeterli insallah saglikli bir gebelik gecirirsin, doktor aksini soylemiyorsa bence bu degerler oldukca guzel , hic uzulme olur mu

DESTEGIN ICIN TESEKKURLER .... daha cok yenı oldugu ıcın kımseye soylemedım annem ablamdan baska ınsalahh boyle guzel devam eder artarakkkk :) ben kan testını catlatma ıgnesıı vurulduktan 14 gun sonra baktırdım 100 cıkmıstı 2 gun sonra yıne baktırdıgımda 150 olmustu bakalım << bende cok ısterdım ıkı katı olsun dıyee amaaa nasıp kısmettt yeterkı saglıklı olsun bebısımmmm bu arada aynı durumda oldugummm bırıyle gorustugum ıcın mutluyum :):)

transferin 10 .cu günü ölçtüm pozitif cıktı 16,33 transferin 14 de ise 80 oldu nasıl bu arkadaşlar yarın tekrar kan tahlilim var

kızlar teşekkur ederim biraz daha rahatladım bakalım cuma günü bir daha baktırayım..İnşallah degerim 1000 geçerde hafta sonu kontrolumde keseyi görebiliriz...

senakarcım, hafta sonu baktırınca mutlaka yaz, keseyi görüp görmediğini.. seninle benim hemen hemen aynı gidiyor bende ona göre gidip baktırayım, bana doktor çarşamba gününne randevu verdi..bakalım hayırlısı.. bu arada bende dün hcg yi tekrarladım 755 çıktı.. inşallah sağlıklıca ilerler bu şekilde..

transferin 10 .cu günü ölçtüm pozitif cıktı 16,33 transferin 14 de ise 80 oldu nasıl bu arkadaşlar yarın tekrar kan tahlilim var

güzel bence, artış var işte bu durumda hamilesiinn...dikkat et kendine, fazla yorma ceviz,incir tarzı şeyler ye ve bol bol kalsiyum içeren şeyler ye iç.. korkma sakın, moralini yüksek tut Allah izin verirse olur ..bu kadar artış oluyorsa demekki oluşuyor işte..hayırlısı olsun canım.

kızlar teşekkur ederim biraz daha rahatladım bakalım cuma günü bir daha baktırayım..İnşallah degerim 1000 geçerde hafta sonu kontrolumde keseyi görebiliriz...

Bugun kan degerime tekrardan baktırdım 1629 olmuş yarına randevüm var inşaallah keseyi görürüz.

arkadaşlar benim 21.günümde tahlil yapılı 0.22 ydi 2 gün sonra 1.20 çıktı adetimede 8 gün varr bu nemek oluyorkiiii hepp 0.1 çıkardı bendeee bileniniz varmı acabaa yardımcı olurmusunuz?

kızlar öncelikle herkese günaydn kimsecikler yok topikte ama ben yinede yazmak istedim bu topiğe ilk defa giriyorum sizlere bişeyler danşmak ve yaşadığınız tecrubeleri paylaşmak istedim ben 4 haftalık hamileyim dün doktora gittim gebelik kesesi göründü ama bebeğim görünmedi doktor haftaya yine gel gözükmesi ve kalp atışlarnın duyulması lazım dedi ben çok endişeliyim sizce yavrum ne zaman görülür doktor küçük olabiir dedi inşallah haftaya gittiğimde görüüm yavrumu bide geç döllenme de olabilirmi ben adetime 4 gün kala bete hcg yaptırmıştım 0.07 çıkmışt yani negatif bende hamile değilim diye çok üzülmüştüm sonra adetim gecikti 3 4 5 derken bir hafta bekledim adet olmadım hemen idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sonra doktora gittim tekrar bt hcg yapıldı bu sefer 2260 çıktı gebelik kesesi görüldü ama bebeğim henüz görünmedi sizce geç döllenmeden dolayı olabilirmi lütfen yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum özelden mesaj atabilirsiniz ama lütfen biri yardımcı olsun benim hikayem bu kadar bide lütfen kan testini erken yaptırmayın negatif çıkabiliyor bende öyle oldu ama hamileyim

arkadalar günaydın hepinize ben siteye yeni üye oldum sizlerle paylaşım yaşayabilmek için 8 aydır bebeğim olmuyodu dün bi bebeğim olacağını öğrendim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra doktorum kan testi yapmamı söylesi onuda yaptım gebelik olduunu söyledi fakat çok küçükmüş sanırım burdaki yazıları okuyorum sürekli doktorlardan daha bilgili arkadaşlar var:) bana yardımcı olacağınıza inanıyorum değerlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz doktora çarşamba günü gidicem sabırsızım şimdiden çok teşekkürler
SONUÇ:54.51 REFERANS ARALIĞI 0-2

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun bende hamileyim doktora dün gittim 4 haftalık beta hcg 2260 çıktı kese göründü senin degerin kaç ve son adet tarihin ne yazarsan eğer bi yorum yapabilirim canım

canım bence değere göre 2 haftalık tır ama en son ne zaman adet oldun ve adetinde kaç gün geçti tebrik ederim seni allah kucağna almayı nasip etsin inşallah çarşamba günü belki gebelik kesesi görülür bilemem bu kişiden kişiye değişiyormuş benim kese göründü ama bebeğim görünmedi haftaya tekrar gidicem canım allah hayırlısın versin

canım çok küçük sanırım daha şöyle diyor:)
Sonuç R eferans
54,51 0 - 2

çarşamba gününe kadar değerin 3 katına çıkar kendine dikkat et ağır iş yapma 3 ay çok önemli bide sen folik asit içiyormusun doktorum bana yazdı 4 . aya kadar içecekmişim canım bebeğin omurga ve beyin gelişimini kolaylaştırıyormuş

yokmuş böyle bi duygu yokmuş böyle bi huzur sevinç otobüs şöförüne bile söyleyesim geldi SAT 23 şubattı canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh güselce kucağımıza almayı nasib etsin

evet canım çok güzel bi duygu bende çok mutluyum benim olmuyordu 9 aydır hasretini çektim bu ay kan testi yaptrdım adetime daha 4 gün vardı 0.07 çıkmıştı o anda o kadar çok üzüldümki yine olmadı dedim ama sonra rabbim mucizesini gösretdi adetim gecikti hemen hastaneye gitti,m test yapıldı değerim2260 çıktı bu sefer dünyalar benim oldu mutluluktan ağladım bu ilk hamileliğim o yüzden biraz endişeliyim ulrasyonda görsem rahatlıycam valla neyse allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

slm arkadaşlar çok tuhaf bir ruh hali içindeyimm sizlerle paylaşmak istedim geçen hafta kan tahlilim 0.5 ten küçük çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 25.01 çıktı Allah 'ım dualarım kabul oluyor mu ??kızlar sizce kimyasal gebelik olabilir mi doktor olabilir dedi p.tesi tekrarlayalım 2katına çıkması lazım ama p.tesi ye daha çok var yaaaa

bu konuya yeni abone oldumtüp bebek ilk denemem di 13 mart ta transfer yapıldı ve dün 12.inci günüm kansonucu 554.9 çıktı..dktorum ikiz olabilir dedi salı tekrar test yaptıracaz...
aynı durumu yaşayanlar oldumu ..cvp bekliyorum..teşkküler
iyi günler

mrb öncelikle umarım herşey yolunda gider değerleriniz yükselir.. değer 25 e çıktığında kaçıncı gününüzdü acaba öğrenebilirmiyim ... ilişkiden ne kdar zamanda çıkıyo kesin olarak merak eidyorumda..

1.gün 21 Şubat - Son Adet Tarihim
18.gün 10 Mart - Tahmini Yumurtlama Tarihim (Ateş Tabloma Göre)
28.gün 20 Mart - Tahmini Yerleşme Tarihim (Ateş Tabloma ve Kasık Ağrılarıma Göre)
30.gün 22 Mart - Beta Hcg 47.27
34.gün 26 Mart - Beta Hcg 261.5

Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…