• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bu değerlere göre kaç haftalık oluyorum ben nette araştırdım bulamadım.Sat 29 .Ona göre normalmi bu değer..dış gebelik veya kimyasal gebelik yoktur değilmi?

5 haftalık falan canım. Kimyasal gebelik olmaz daha ama dış gebelik nasıl oluyor bilmiyorum onu sanırım degerin dusuk olursa dıs gebelik oluyor. Senin degerin yuksek iyi yani. Ben de adetim 2 gun gectiginde olcturdum 605 cıktı.

5 haftalık falan canım. Kimyasal gebelik olmaz daha ama dış gebelik nasıl oluyor bilmiyorum onu sanırım degerin dusuk olursa dıs gebelik oluyor. Senin degerin yuksek iyi yani. Ben de adetim 2 gun gectiginde olcturdum 605 cıktı.

Anladım canım saol.Nette hesapladım cuma tam 5 haftalık oluyor..Bakalım hayırlısı.Bundan önce 2 tane karnımda öldü.1 kimyasal gebelik yaşadım.Bu da 4. bakalım.Umarım buna bişi olmaz..

FİLİZ seninle aynıyız bende kalbi durduğu için almışlardı
o yüzden bende çok tedirginim
allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
2 hafta sonra bende kadındoğumcuya gideceğim

FİLİZ seninle aynıyız bende kalbi durduğu için almışlardı
o yüzden bende çok tedirginim
allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
2 hafta sonra bende kadındoğumcuya gideceğim

Amin canım inşl isteyen herkese..Belirtilerin varmı?Neler yaşıyosun?Benide haftaya çağırdılar..

arkadaslar merhaba ben tup bebekte bugun test gunumde ıyı haberı aldım Allaha sukur.2 embrıyo ve 32 hucrelıydıler,degerım 522 yorumlayabılırmısınız ve kac haftalık oluo hesaplanıo tup bebekte

arkadaslar merhaba ben tup bebekte bugun test gunumde ıyı haberı aldım Allaha sukur.2 embrıyo ve 32 hucrelıydıler,degerım 522 yorumlayabılırmısınız ve kac haftalık oluo hesaplanıo tup bebekte

tebrik ederim..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama şuan çok yeniler.ultrasonda gözükmez.bir hafta sonra ancak gözükür.benimde değerim 418 çıkmıştı.gözükmez ddi dr.bir hafta sonra tekrar çağırdı..2567 çıktı değerim..ve gözüktü bebişim..sende sabırlı ol..mevlam hayırlı etsin..

kızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan
pazar 29 haziranda kan verdim 477 çıktı beta hcg
31 haziranda 1000 çıktı
usg ye girdim tam görünmedi ama karından
kan değerlerim nasıl
doktor usg nin zararlı olduğunu ve 2 hafta sonra gitmem gerektiğini söyledi
bir tane mecburi kürtaj yaşadığım için çok korkuyorum adetlerimde 35 günde bir olmaya başladı kürtajdan sonra

değerin iyi yükselmiş 1500 olmadan tam görülmez kese
ama usg kesinlikle zaralı değil
öyle olsa doktorlar eşleri her istediklerinde usgyle bakmazlar

hayırlı olsun inşalah ikizdir
son adet tarihine göre hesaplayacaksın kaç haftalık olduğunu

Arkadaşlar son adet tarihim 29 nisan.pazartesi kan verdim bugün aldım 1156,47 çıktı kaç haftalık hamile oluyorum ben???*

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza, adetime 3 gün var dün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 26,67 çıktı acaba hamilemiyim?

ben yeni katıldım arkadaşlar.öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum.ben daha önce dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum.şuanda sat 1 mayıs 30 mayısta beta hcg 16.8 çıktı 1 hazinda ise 32.1 çıktı kızlar normalmibu değerler bu şekilde olan varmı lütfeeeeennnnn cvp.

ben yeni katıldım arkadaşlar.öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum.ben daha önce dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum.şuanda sat 1 mayıs 30 mayısta beta hcg 16.8 çıktı 1 hazinda ise 32.1 çıktı kızlar normalmibu değerler bu şekilde olan varmı lütfeeeeennnnn cvp.

bilen kimse yokmuuu

hayırlı olsun şu anda değerlerin iyi am atakibe devam

Kaç günde bir adet görüyorsun?
Yaklaşık 2'ye katladığı sürece sorun yok. Takipte olmalısın...

Back
X