• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evett cnmmm bekleyemedimmm ve belirtilerime güvenerekk erkendenn gittimmm.. kocamann bi 0.20 le geri döndümmm.. o zamann idrarımda negatiff cıkmıstııı.. aamaa bebişimm tamda o zamanlarr benimlemişşş:1::1:

ecrin bana yardımcı olurmusun cnm 1-2 soru sorsam cunku benım sonucumda 0.58 cıktı bu ay

yardımedebilecegim birseyse neden olmasınnn cnmm

tskler tatlım..
Bu ay benımde 0.58 cıktı ama adet oldum adetımde 3 gun sürdü ve hala içimde umutlar tukenmedi adetımıde 41. gününde oldum ne yapsam bılemedim yanı..
sende hıc lekelenme oldumu cnm?

tskler tatlım..
Bu ay benımde 0.58 cıktı ama adet oldum adetımde 3 gun sürdü ve hala içimde umutlar tukenmedi adetımıde 41. gününde oldum ne yapsam bılemedim yanı..
sende hıc lekelenme oldumu cnm?

cnmm benn 2 mayısta regl oldumm 6 mayısta bitti. sonra korunmadıkk ve ayın 15 inde cok midem bulandıı sabah.. 16 sında koyu kahve lekelenmemm olduu.. 3 gün sonrada bulantım devam edince doktora gittim.. tesste 0.20 cıktıı.. idrada negatifitii.. bugün aradann 10 gün gecmişş oldu tamm.. 4 gündürr kasıklarımm batıyorduuu.. hala da cokk agrıyorr gercii.. cumartesii pzar ve bugünn idrarr testi yaptımm 3ü de silik ama pozitiftii.. bugünn kan testimde de 263.57 cıktı iştee.. bölee.. reglime de 2_3 gün var daha cnm:61::61:

cnmm benn 2 mayısta regl oldumm 6 mayısta bitti. sonra korunmadıkk ve ayın 15 inde cok midem bulandıı sabah.. 16 sında koyu kahve lekelenmemm olduu.. 3 gün sonrada bulantım devam edince doktora gittim.. tesste 0.20 cıktıı.. idrada negatifitii.. bugün aradann 10 gün gecmişş oldu tamm.. 4 gündürr kasıklarımm batıyorduuu.. hala da cokk agrıyorr gercii.. cumartesii pzar ve bugünn idrarr testi yaptımm 3ü de silik ama pozitiftii.. bugünn kan testimde de 263.57 cıktı iştee.. bölee.. reglime de 2_3 gün var daha cnm:61::61:

anladım tatLım sende erken döllenme var demekki ne guzel inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur Allah kucagınada alamayı nasip etsın .. tskler paylaştıgın ıcın Allah amenatesınız:21::21:

ilk dememem olunca heyecan ve stres hayatımı mafetti 3 defa kan testi 2 defa gebelik testi yaptım hepsi negatif ve bugün 40.gün hala adet olmadım normalde de 35 günde falan olurum ama 1 aydır arılarım var doktora gitsem mi acba?

ilk dememem olunca heyecan ve stres hayatımı mafetti 3 defa kan testi 2 defa gebelik testi yaptım hepsi negatif ve bugün 40.gün hala adet olmadım normalde de 35 günde falan olurum ama 1 aydır arılarım var doktora gitsem mi acba?

ben olsam hemen giderdim....kafan rahat eder..en sağlıklı bilgi doktorumuzda unutma:))

teşekkürlerrr ama bundan 1 ay önce gitmiştim yumurtalıklarım çok iyi demişti doktor amaaa ufffffff ne zor ya ben hemen hamile kalınır sanıyodum herşey beyinde bitiyooooo sanırım

ah ah nerde öyle hemen hamile kamak...bende 8 ay üzerine hamile kaldım..üstelik adetlerim düzenli..hiçbir rahatsızlığım yokken...mevla ne zaman dilerse o zaman oluyor...

ah ah nerde öyle hemen hamile kamak...bende 8 ay üzerine hamile kaldım..üstelik adetlerim düzenli..hiçbir rahatsızlığım yokken...mevla ne zaman dilerse o zaman oluyor...

uffffff deme yaaaa benim adet düzenimde tam değil 35 günde falan oluyorum ne güzel kalmışşsın ben ilk aydan kafayı sıyırdım doktora gittin mi bu 8 ay içinde eğer gittiysen kaç aydan sonra gittin ?darısı başımaaaaaaa

cumartesi dr.a gittim vajinal usg ile baktı dış gebelik ihtimaline karşı, gestasyonel kese göründü, olması gerektiği yerde rahim icindeymis cok sukur.. ama normalde hep gec yumurtladıgım icin gec döllenme olabileceğini varsayıyoruz o yuzden adet tarihime göre gebelik haftası hesaplanamıyor su anda. 10 gün sonra tekrar kontrole gidecegim kalp atışı duymayı umuyoruz..

sevindim inşallah kalp atışlarını da duyarsınız

uffffff deme yaaaa benim adet düzenimde tam değil 35 günde falan oluyorum ne güzel kalmışşsın ben ilk aydan kafayı sıyırdım doktora gittin mi bu 8 ay içinde eğer gittiysen kaç aydan sonra gittin ?darısı başımaaaaaaa

ben ilk 5 ay gitmedim doktora.sonra5.ay gittim..fsh hormonum yüksek çıktı 9.28..6-7 olması gerekiyor hamile kalabilmek için.neyse 3 ay daha geçti elhamdülillah hamle kaldım..mevlam sağlıklı eylesin inşallah:)

cok yüksekk degill demi cnm yaaaa.. korktummm :50:

herşey yolunda gider inşallah canım...bi arkadaşa yanıt vermişsin zaten ne zaman test yaptırdığınla ilgili..benimki de seninkine benziyor..sat 1 mayıstı.ben ayın 27 sinde test yaptırdım..0,1 çıktı..hala adet olmadım..ne dersin ümit var mı:((((

Arkadaşlar tekrar merhaba
Son adet tarihim 17 mayıs
internetten hesaplama tarihine göre 28 Nisan - 2 Mayıs arası yumurtlama tarihi.
Bu arada preductor un ovulasyon testini aldım bugün 4. testi yapacağım. 3 testede hep silik (-) çıktı.
İnternette yanlış mı hesağladım acaba? Sadece 3 günüm kaldı :)
Günaşırı ilişki diyor doktorlar. Bu durumda da sadece bugünüm kalmış oluyor. perşembe de kandil. Yine şansa kaldı sanırım. Bu ayda olmaz gibi.

Kızlar adetime 4 gun varken 34,4 du adetimi 2 gun gecince 605 oldu. Sanırım yukselme cok iyi. Umarım boyle iyi devam eder..

kızlarrrrr 10 gün önce belirtilerim yüzündenn gittim ve hcg 0.20 diii... bugünn hamilelikk haberini aldımm reglime 3 gün varr ve degerim 263.57:53::53: 10 günde nasıl böle yükseldi anlamadımm:16::16: sizce nasıl????

Canım süper.Gözün aydn.Korkma her şey yolunda bence.:nazar:

Canım bence bir doktora git belki yumurtan çatlamamıştır ondan olmuyorsundur.En azından ilaçla adet olursun sonra çalışmalara tam gaz devam :1:

Kızlar adetime 4 gun varken 34,4 du adetimi 2 gun gecince 605 oldu. Sanırım yukselme cok iyi. Umarım boyle iyi devam eder..

Çok çok sevindim.Gözün aydın.Güzel artmış.

Arkadaşlar tekrar merhaba
Son adet tarihim 17 mayıs
internetten hesaplama tarihine göre 28 Nisan - 2 Mayıs arası yumurtlama tarihi.
Bu arada preductor un ovulasyon testini aldım bugün 4. testi yapacağım. 3 testede hep silik (-) çıktı.
İnternette yanlış mı hesağladım acaba? Sadece 3 günüm kaldı :)
Günaşırı ilişki diyor doktorlar. Bu durumda da sadece bugünüm kalmış oluyor. perşembe de kandil. Yine şansa kaldı sanırım. Bu ayda olmaz gibi.

İstersen son adet tarihini ve ondan 2 önce adet tarihini yaz bende hesaplayım.Ama her zaman internetteki hesaba göre olmayabiliyor.

İstersen son adet tarihini ve ondan 2 önce adet tarihini yaz bende hesaplayım.Ama her zaman internetteki hesaba göre olmayabiliyor.[/QUOTE]

1. 17 Mayıs
2. 17 Nisan
3. 19 Mart

Hesapladığımda 30 gün olarak çıkıyor.
Bir de arkadaşlar iki gün üst üste ilişki oluyor mu? Sizdem ricam sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

İstersen son adet tarihini ve ondan 2 önce adet tarihini yaz bende hesaplayım.Ama her zaman internetteki hesaba göre olmayabiliyor.

1. 17 Mayıs
2. 17 Nisan
3. 19 Mart

Hesapladığımda 30 gün olarak çıkıyor.
Bir de arkadaşlar iki gün üst üste ilişki oluyor mu? Sizdem ricam sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.[/QUOTE]

Canım istersen iliskiyi her gun yap imkanın varsa 2 gun ust uste bir sorun olmaz yani =)

Heryerde gün aşırı diye yazdığı için kafam karıştı iyice :59: Aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım. herşeyi oku oku öğren daha karmakarışık oluyor. Kafam allak bullak oldu iyice.

Sevgili Merry sen bakabildinmi tarih hesaplamasına.

Back
X