değerin normalden yüksek ikiz çok büyük ihtimalle
ultrasona girmedin mi
ınanmıorummhayır gırmedım demın dr u aradım ıyıymıs dedı ama cagırmadı 21 hazırana vermıslerdı randevuyu nıye bu kadar gec anlamadım.ben sımdı kac haftalıgım pekı
kıslar lutfen cevap yazın benım 12.gun degerım 522 yle hamılelıgımı ogrendım bugun 20.gun degerımın sonucunu aldım 22700.37 ne demek bu?:44:
buu 12. günn degeri ne demekk cnm.. nasıl hesapladınnn
benim hcg değerim 7 küsur çıktı burdaki arkadasların çoğu hamilesin bence dedi fakat regl oldum yani anlayaağım senin kan test değerin çok düşük bence değilsindir ilaç kullanma ama yinede bir doktora git istersen bende umutlanmıştım kaldı diye fakat kırmızıları görünce hüsrana uğradım
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza..bu ay ilk bebiş deneyimimiz oldu 11 aylık evlıyız ve bebiş istiyoruz artık..beklenen adet tarihimden 4 gün önce kanda beta hcg 1.2 negatıf cıktı doktor erken baktırmısın adet gunu tekrar gel bakalım dedı.şimdi yarın adet günüm bana dua edin.. bir de benim gibi beta hcg si düşük çıkıp sonradan ükselen hamile arkadaşlar varsa yazsın lütfen sizce de erken mi baktırmışım..
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza..bu ay ilk bebiş deneyimimiz oldu 11 aylık evlıyız ve bebiş istiyoruz artık..beklenen adet tarihimden 4 gün önce kanda beta hcg 1.2 negatıf cıktı doktor erken baktırmısın adet gunu tekrar gel bakalım dedı.şimdi yarın adet günüm bana dua edin.. bir de benim gibi beta hcg si düşük çıkıp sonradan ükselen hamile arkadaşlar varsa yazsın lütfen sizce de erken mi baktırmışım..
arkadaşlar 7 haziran 367 olan değerim 9 haziran bugün 570 olmuş çok yavaş değilmi bu kızlar.doktora sordum dedim 2 katı olması gerekmıyomu bu oda diyoki o kadarda kötü değil bu sonuç normal ilerleme diyo.1 mayıs sat düşük değilmi bu kızlar bişiler söyleyin normalmı bu
cnmm benimm reglimdenn 3 gün öncee 263.57 dii... 1 gün kala daa 544 küsür düü.. ama belki gecc döllenme oluysa bilemem.. bekle azcıkk tatlımm
benim adetim 9 gün gecikmişti kan testi yaptıedım 10.84 çıktı hamilemiyim acaba kasığımdada arada bir ağrı oluyor eğer hamileysem tekrar ne zaman gitsem muayenede kese gözükür acaba bilgisi olan varmı? Şimdiden teşakkür ederimmmm...:18:
doktor oyle diyorsa dogrudur. ben 6 onceki gebeligimdeki hcg sonuclarim 237,2 433,4 717,7 idi bu son deger canimi baya sıkmıştı iki katı degıl diye ama doktor iki kati olmasada iki katina yakin normal demisti zaten iki gun sonra da keseyi gormustuk.. bence sen de icini ferah tut her yolunda insalllah bu gebeligimdeki degerlerim ise 53,57 143,6 336,6 691,9 ve bugun de Allah a hamd olsun keseyi de gorduk darisi da sana insaallah ..iki gun sonrada seninkini gorurler bakarsin
ayrica 1 mayisi da kafana takma sonuclar gayet normal gec dollenme olmus olabilir. benim doktorum da ilk degeri 53 gorunce bu ya dis gebelik ya da kimyasal gebeliktir dedi ama Allh a sukur oyle olmadi ...
umarim sana yardimci olabimisimdir... sen Allaha havale et O her seyin en iyisini bilendir...
zehrooosss sen ne yaptın belli olmadımı test sonucun Allah yardımcın olsun inşallah herşey normaldir sıkıntısız bir şekilde geçirirsin bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?