Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ınanmıorumm hayır gırmedım demın dr u aradım ıyıymıs dedı ama cagırmadı 21 hazırana vermıslerdı randevuyu nıye bu kadar gec anlamadım.ben sımdı kac haftalıgım pekı

son adet tarihine göre hesaplayabilirsin
ne zamandı son adet tarihin

Son düzenleme:

valla canım ben hiç umutlu değilim zaten,öyle özel bir belirti falan da yok,regl olcakmışım gibi de değilim ama.1 ay önce rutin muayene olmasam kist mist var dicem ama bütün herşey temiz çıktı,anlamadım gitti yaa,bugün 8. gün,hala gelen giden yokkk regl olsam ona göre ovulasyon haftamı falan da hesaplıcam,böyle bekle bekle sıkıldım valla yaa

arkadaşlar 7 haziran 367 olan değerim 9 haziran bugün 570 olmuş çok yavaş değilmi bu kızlar.doktora sordum dedim 2 katı olması gerekmıyomu bu oda diyoki o kadarda kötü değil bu sonuç normal ilerleme diyo.1 mayıs sat düşük değilmi bu kızlar bişiler söyleyin normalmı bu

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza..bu ay ilk bebiş deneyimimiz oldu 11 aylık evlıyız ve bebiş istiyoruz artık..beklenen adet tarihimden 4 gün önce kanda beta hcg 1.2 negatıf cıktı doktor erken baktırmısın adet gunu tekrar gel bakalım dedı.şimdi yarın adet günüm bana dua edin.. bir de benim gibi beta hcg si düşük çıkıp sonradan ükselen hamile arkadaşlar varsa yazsın lütfen sizce de erken mi baktırmışım..

dua ederiz tabiki RABBİM isteyen herkese versin.bende 1 gün kala yapmıştım 16 çıkmıştı.

teşekkür ederim zehrosss.Allah isteyen herkese hayırlısıyla versın..başka yorumu olan yok mu arkadaşlar..tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

zehrooosss sen ne yaptın belli olmadımı test sonucun Allah yardımcın olsun inşallah herşey normaldir sıkıntısız bir şekilde geçirirsin bu süreci

cnmm benimm reglimdenn 3 gün öncee 263.57 dii... 1 gün kala daa 544 küsür düü.. ama belki gecc döllenme oluysa bilemem.. bekle azcıkk tatlımm

doktor oyle diyorsa dogrudur. ben 6 onceki gebeligimdeki hcg sonuclarim 237,2 433,4 717,7 idi bu son deger canimi baya sıkmıştı iki katı degıl diye ama doktor iki kati olmasada iki katina yakin normal demisti zaten iki gun sonra da keseyi gormustuk.. bence sen de icini ferah tut her yolunda insalllah bu gebeligimdeki degerlerim ise 53,57 143,6 336,6 691,9 ve bugun de Allah a hamd olsun keseyi de gorduk darisi da sana insaallah ..iki gun sonrada seninkini gorurler bakarsin

ayrica 1 mayisi da kafana takma sonuclar gayet normal gec dollenme olmus olabilir. benim doktorum da ilk degeri 53 gorunce bu ya dis gebelik ya da kimyasal gebeliktir dedi ama Allh a sukur oyle olmadi ...

umarim sana yardimci olabimisimdir... sen Allaha havale et O her seyin en iyisini bilendir...

cnmm benimm reglimdenn 3 gün öncee 263.57 dii... 1 gün kala daa 544 küsür düü.. ama belki gecc döllenme oluysa bilemem.. bekle azcıkk tatlımm

Teşekkür ederim cnm bilgi paylaşımı için yarın belli oalacak artık hersey.yarın adet gunum.bakalım artık hayırlısı..
senin gebeliğinde hayırlı olsun tebrik ederim..

benim adetim 9 gün gecikmişti kan testi yaptıedım 10.84 çıktı hamilemiyim acaba kasığımdada arada bir ağrı oluyor eğer hamileysem tekrar ne zaman gitsem muayenede kese gözükür acaba bilgisi olan varmı? Şimdiden teşakkür ederimmmm...:18:

normalde deger 5 uzeri olunca gebelik var diyolar ama 9 gunluk gibi bir gecikmeye gore deger sanki biraz az gibi doktor a gittin mi ne dedi? ayrica keseyi gorebilmen icin hcg degerinin 1000 uzeri olmasi gerekir ...

ewet sirinem değerin 9 günlük gecikmeye göre düşük ama moralini bozma psıkolojı cok önemli biliyorsunuz bence zaman kaybetmeden doktora git her 2 gunde 2 katına cıkması lazım degerın eger oyleyse bı sorun yok demektır..Allah yardımcın olsun..benimde bugun adet gunum ama gecmesını bekleyıp pazartesı baktırcam kan testıne umarım kırmızıları görmem..

canım benim ya çok tşk ederim dsteeğin için.ALLAH seninkinide ve herkesinkini bağışlasın inş. yarın yine ölçülecek.inş görürüz artık.çok yıprandım : ( inş benimde senin gibi olur.yarınki sonucu bildiririm sana.ha bide mayıs 20 den sonra eşim yanımda değildi.yanı 20 sinden sonra döllenme olmamıştır.ben bu yüzden korkuyorum.inş iyi sonuç olur.opüyorum.allaha emanet olun

zehrooosss sen ne yaptın belli olmadımı test sonucun Allah yardımcın olsun inşallah herşey normaldir sıkıntısız bir şekilde geçirirsin bu süreci

canım çok tşk ederim.değer hala 570 lerde 1 mayıs son adet çok oldu ama hala böyle.inş düzelir.yarın test yapılcak yine.sonucu yazarım.öpüyorum.

ha bu arada zeynebirem hamileliğin hayırlı olsun.inş kucağına alırsın.seninle aynıymış sat.inş benimde gözükür.artık hastanede şu evraklarda ektopik gebelik yazısını gördükçe psikolojim alt üst oluyo.doktorlar soruyo birbirine neyi var kuvvetliihtimalle dış gebelik diyolar.her an tüpü patlatır korkusuyla geçiyo..neyse canım başını ağrıttım kus bakma.yarın sonucu yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…