Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

aynen sürekli bişiler bulmaya çalışıyorum yapacak oyalanmaya çalışıyorum =) benden de bazı testler istedi kedi beslediğim için toksoplasmaya felan baktı kızamıkcık vs gibi bazı bağışıklıkla ilgili virüslere baktı artık geriye kalan sadece beklemek Rabbime emanet miniklerimiz. İnşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olurlar.

teşekkür ederim zeynebirem gerçekten çok güzel açıklamışsın. amin canım çok saol:)) allah isteyen herkese nasip etsin inş.

yani normal olanı odur belki ama ne bileyim burda bazı arkadaşlarımız birkaç değer yazınca bende takip etmek gereklimi diye düşündüm sadece o yüzden sordum afedersin gerçekten bilmediğim için sordum saçmalamak için sormadım :)

Bence erken canım 1 hafta bekle. Ultrasona hemen girme biraz zaman gecsin bebege zararı oluyormus cunku. Haftaya ozele gidersin bence.

Bekleyemem ki canım.Doktorum görünür gel dedi bakalım.Doktorum hiçbir zararı yok dedi ama ultrasonun bilmiyorum.

merhaba bayanlar bişey sorabilirmiyim benim son adet günüm25 mayıs ve bende çok ciddi şu anda gögüs sancıları damarlanma ve büyüme var şüpheleniyorum kanda en erken ne zamn çıkar şimdi pazartesi yaptırsam çıkarmı

cnm ben adetime 4 gün kala baktırdıgımda negatıf cıktı gercı hala bellı degıl ama cıkmayadabilirmiş en garantısı adet gecıkmesını beklemek .. ama zor işte..

arkadaşlar 9 hazıranda 570 olan değer bugün 670 olmuş nöbetçi doktor dış gebelik dedi.çok mutssuzum bu 2. oldu.inş tüpü patlatmaz.ya iğne ya laparoskopi olacak.iğne ile bu şeyden kurtulan varmı?

arkadaşlar 9 hazıranda 570 olan değer bugün 670 olmuş nöbetçi doktor dış gebelik dedi.çok mutssuzum bu 2. oldu.inş tüpü patlatmaz.ya iğne ya laparoskopi olacak.iğne ile bu şeyden kurtulan varmı?

canım geçmiş olsun ama bence kendı kadın doğumcunla bi görüş derim.. sıkma canını hayırlısı..

cok cok gecmis olsun. Insaallah tedaviden sonuc alirsin.bizim cevreden iki bayan dis gebeligi igne ile atlattilar ama tam detayli bilmiyorum. Hatta su an biri hamile . ikisi de devlet hastanesine gitmislerdi.su an ne diyecegimi bilemiyorum allah yardimcin olsun .kendini uzme insaallah hersey yolunda gider...

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama moralini bozma hemen doktoruna git bencede sıkma canını birini veren Allah diyerinide verecektir . Herşeyde bir hayır vardır değip moralini yüksek tut . Kendine iyi bak canım . Allah tan ümit kesilmez.........

çok tşk ederim akadaşlar dsteğiniz için ALLAH razı sizden .diğer dış gebeliğimde iğne yaptılar oynama yapıp tüpü patlattı.şimdide iğne olunca aynısı olacak diye korkuyorum.laproskopidede tüp gidecek diyo doktor.bılmıyorum napıcamı....
dualarınızda banada yer verin olurmu

cok cok gecmis olsun, insallah cok kolay atlatirsin.

canım rabbim yardımcın olsun bende bu nedenle çok korkmuştum ama çıkmadı inşallah sende kolaylıkla atlatır ve bebişine kavuşursun 1 2 ama üçüncüde tutar inşallah bol bol dua et canım

çok tşk ederim saolun.inş çabıuk atlatırım.bugünkü değerim 1400 olmuş doktor iyi diyo ama sat 1 mayıs çok geçmedimi ya kahverengi akıntı devam ediyo hala.ultrasonla bakacaklar bugun inş hayırlısı olur.ALLAHIM yardm etsin bana ve herkese.

Allahyar ve yardımcın olsun canım..

ay zehrosssss bu haberlerinle bizi bi hal ettin. bi uzuluyoruz bi seviniyoruz hadi bakalim insaallah gorursunuz keseyi dualarimmiz senle sevincli haberlerini bekliyor olcagiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…