gerçekten ölemi oluyo.çoğul gebeliklerde yüksekmi çıkıyo bu değer ölee
Bana 15 gun sonra gel dedi ben de 20 sinde gidicem doktora benden tahliller istedi onları yaptırdım 20 sinde goturucem. Daha bebek bile olusmamıstı sadece kese vardı bende. 15 gun icinde eger bir sorun olmazsa kesin goruruz bebegi dedi. Dusunme sen gidecegin gunu evde ugrasıcak biseyler bul kafanı dagıt. Uyu yemek ye vs.
oncelikle seni tebrik ederim gebeligin hayirli olsun Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin. anlattiklarinda anormal bisey gormedim hcg degeri gebeligin baslangic tarihine, her gebelige ve her kadina gore degisik olabiliyor. Gebeligin tesbit edilebilmesi icin tek hcg yeterli. Ama mesela benim onceden gecirmis bir dis gebeligim oldugu icin deger artisinin takip edilmesi gerekiyor. Gun asiri yapilan testlerde eger sonuc ikiye katlarsa; "gebelik saglikli bir sekilde ilerliyor" demek oluyor.Ayni tup bebekle gerlestirilen gebeliklerde de takip gerekiyo. Anlayacagin normal bir gebelikte tek hcg yeterli.
canım normal olan zatn bi kere yapılması bazıları inanamadığı için yada günnden erken yaptığı için emn olmk istiyolr doktor zatn 1 kere istiyo düşük ve şüphelyse ozamn 2.yi istyo hem zatn bebeğini görmşsn kalp atışını duymşsn bu saçma soru nie ki 2,3 tane tahll sonucun olsa ne olck anlamdm :)
Bence erken canım 1 hafta bekle. Ultrasona hemen girme biraz zaman gecsin bebege zararı oluyormus cunku. Haftaya ozele gidersin bence.
merhaba bayanlar bişey sorabilirmiyim benim son adet günüm25 mayıs ve bende çok ciddi şu anda gögüs sancıları damarlanma ve büyüme var şüpheleniyorum kanda en erken ne zamn çıkar şimdi pazartesi yaptırsam çıkarmı
cnm adetine 3-4 gün kala çıkar en erken
of ya neden bu kadar geçç bekleyememki ben zaten dört değil ondört gözle bekliyorum bebişi.yani şimdi yaptırsamda bişey çıkmaz demi bunu öğrend,m ii oldu ama çıkmasaydı çok üzülerdim gerçi belkide yoktur
arkadaşlar 9 hazıranda 570 olan değer bugün 670 olmuş nöbetçi doktor dış gebelik dedi.çok mutssuzum bu 2. oldu.inş tüpü patlatmaz.ya iğne ya laparoskopi olacak.iğne ile bu şeyden kurtulan varmı?
arkadaşlar 9 hazıranda 570 olan değer bugün 670 olmuş nöbetçi doktor dış gebelik dedi.çok mutssuzum bu 2. oldu.inş tüpü patlatmaz.ya iğne ya laparoskopi olacak.iğne ile bu şeyden kurtulan varmı?
çok tşk ederim akadaşlar dsteğiniz için ALLAH razı sizden .diğer dış gebeliğimde iğne yaptılar oynama yapıp tüpü patlattı.şimdide iğne olunca aynısı olacak diye korkuyorum.laproskopidede tüp gidecek diyo doktor.bılmıyorum napıcamı....
dualarınızda banada yer verin olurmu
tşk ederim inş öyle olur.
canım rabbim yardımcın olsun bende bu nedenle çok korkmuştum ama çıkmadı inşallah sende kolaylıkla atlatır ve bebişine kavuşursun 1 2 ama üçüncüde tutar inşallah bol bol dua et canım
çok tşk ederim saolun.inş çabıuk atlatırım.bugünkü değerim 1400 olmuş doktor iyi diyo ama sat 1 mayıs çok geçmedimi ya kahverengi akıntı devam ediyo hala.ultrasonla bakacaklar bugun inş hayırlısı olur.ALLAHIM yardm etsin bana ve herkese.
çok tşk ederim saolun.inş çabıuk atlatırım.bugünkü değerim 1400 olmuş doktor iyi diyo ama sat 1 mayıs çok geçmedimi ya kahverengi akıntı devam ediyo hala.ultrasonla bakacaklar bugun inş hayırlısı olur.ALLAHIM yardm etsin bana ve herkese.
Allahyar ve yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?