Inşallah guzel haberler almissindir sonucu merak ettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 12 gün geçti değerim 7, 12 idi :) yani seninki de geç döllenmedir. Herkesle bir tutma sakın kendini şimdi bebeğim 8 haftalık tıkır tıkır atıyor şükür kalbi :) Rabbim o günleri göstersin sana tebrikler :)
bende bugun kan testı yaptırdım 220.17 cıktı bu ısey dımı 3 gunde yukselmıs
Çok iyi çıkmış değerin olması gerektiği gibi hayırlı uğurlu olsun :)
cok tesekkur ederım degrler normal mi acaba
Selam Arkadaşlar.... Bugün doktora gittim doktor ultrasonda göremedi. Önceki kan tahliline göre (81.68 adetin geçmesinin 6. günü çıkan değer) değer düşük dedi. Yarın tekrar kanda bakacak değerin yükselip yükselmediğine. eğer yükselmemişse başka şeylere bakacağız dediii.... çok üzücü bir andı. Sen şimdiiçini rahat tut bunları düşünme şimdiden dediii.....Ama yapacak birşey yok Beklemekten başka. İnşallah Sağlıklı bir şekilde Bebeğim büyümüştür bize gelir ....
kızlar benım adetım ıkı gun gecınce kan testı 1.20 cıkmıstı ama suan 12gundur adet olmuyorum.test yapmayada koorkuyorum yarın kan testı vereyım dıyorum.nolursunuz dua edın bana coook ıhtıyacım var
arkadaşlar ben bu bthcg den hiç anlamıyorum kız kardeşimin bthcg si 0.88 çıkmış sizce gebelik varmı doktor var yada yok dememmiş 15 gün sonraya randevu vermiş merak ediyorum lütfen anlayan varsa bi cvp yazsın
Tatlım dur dur sakin ol bi bakalım:) ah şu doktorlar neye göre böyle değerlere yorum yapıyorlar! Bak canım benim adetim 12 gün geçtiğinde değerim 7, 12 idi ve iki gün sonra yani 14 gün geçtiğinde ise 39,14. Yani geç yumurtlama olduğu için adet tarihini baz alamıyor doktorlar ve bence senin de geç yumurtlama bu yüzden canını hiç sıkma ben eminim iki gün sonra değerin katlanacak ve yaklaşık 10 gün sonrada kesen görünecek :) içini ferah tut ve bana lütfen yaz değerini merak ederim
Ha bu arada benim iki gün sonra değerim katlanmış olmasina rağmen kese görünmedi 4 gun sonra yine test yaptırdım 329 çıktı ama yine görünmüyordu yani endişelenme değerler her iki günde bir iki katına çıkar ve beta hcg degerin 15000 civarı oldugunda meleğinin geçici yuvasını gorebileceksin
Hiç durma kesin yaptir. Heryer de örnek veriyorum kendimi ben adetim 5 gün geçince negatifi gördüm ama baktım hala adet olmuyorum tam 12 gün geçince bir daha test yaptırdım ve bir de baktım ki bebişim var :) bence senin de var be geç yumurtlama olmuş olabilir Rabbim duâlarini boş çevirmesin inşaallah :)
aldım test sonucumu cuma gunu yaptırdıgım test 70 di bugun yaptırdıgım tetst sonucu 220.17 cıktı dr bu ıyı bısey dedı
Kızlar bat 16 nisan , sat 18 mart...
İnternet hesaplarına göre 4 hafta çıkıo ama şimdi baktım da hcg 4 hafta kadar yüksek değil?
Bata iki gün kala 14 mart beta hcg 84 çıktı normal mi fikri olan var mı?? Çok heyecanlıyım lütfen yardımcı olun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sat'a göre 4 haftan bugün bitiyor. Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin :) Değerin gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?