Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar mrhba benim dün adet günümdü dünden beri sadece leke görüyorum kan testi yaptım 1.20 çıktı yani negatif bu arada bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım onların etkisi olabilirmi

Kan testim 5,47 den 2 gunde 18,8 olmus kimyasal sanırım demi dr cumaya kadar bekle bi daha kan testi yaptir dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kan testim 5,47 den 2 gunde 18,8 olmus kimyasal sanırım demi dr cumaya kadar bekle bi daha kan testi yaptir dedi.

Bence kimyasal değil. 2 günde iki katı olması lazım yani en az 11 ama seninki 18. İçini karartma Rabbim hayırlısını nasip etsin. .

arkadaşlar pazar günü 694 pazartesi 1356 idi hcg artış iyi mi sizce 1 günde

Masallah bencede cok iyi bir gunde.adetin kac gun geçmişti canim.ben adet olacağım gun yaptirdim 229cikti yarin bidaha yapcam iki kati olmasi gerekiyor.insallah iki kati olur cok korkuyorum

Masallah bencede cok iyi bir gunde.adetin kac gun geçmişti canim.ben adet olacağım gun yaptirdim 229cikti yarin bidaha yapcam iki kati olmasi gerekiyor.insallah iki kati olur cok korkuyorum

15 martta adet olmam gerekiyordu olmadın 4 nisanda test yaptım bu sonuç çıktı. yalnız bende geç döllenme olmuş... o nedenle tarih net belli değil :) inşallah iki katı olur haber ver yarın tamam mı

15 martta adet olmam gerekiyordu olmadın 4 nisanda test yaptım bu sonuç çıktı. yalnız bende geç döllenme olmuş... o nedenle tarih net belli değil :) inşallah iki katı olur haber ver yarın tamam mı

tamam canim buraya yazarim yarin öğlen 3te tekrarlamami istedi doktorum insallah guzel seyler yazarim.bidaha kötü şey yasamak istemiyorum. Allah'ım sesimi duy ne olur

Merhaba hanimlar ins sorumada bende cevap bulabilirim. 6 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum.bu ay kullaniirken ayin 1 de almam gereken ilaci ayin 2 de aldim. 2 de ki ilacida 3 de aldim . Ayin ikisinde esimle birliktelik oldu. Acaba hamile kalmis olabilir miyim.acabq basina boyle bisey glen var mi

kiimseden cvp alamadım. kafam çok karışık. pko luyum. en son 1 mart tarihinde adet gördüm. adetim geciktiği için 7 nisanda doktora gittim. 23 mm civarında çatlamamış bir yumurtam vardı. doktor benden ne olur ne olmaz diye hcg ve prolaktin testi istedi. prolaktini görünce 1170 mr isticem dedi. sonra hcg 14 olduğu için ilaç falan vermicem 4 gün sonra testleri tekrarlayalım dedi. yeni bir gebelikte prolaktin bu kadar yüksek olur mu? cumayı beklemek cok zor. ilk hamileliğim gelişmediği için kürtaj oldum. umarım tekrar aynısı olmaz. gerçi hamilemiyim acaba ? bilgisi olan var mı?

umarım öyledir, sabretmek den başka elimizden birşey gelmiyor.Allah yardımcın olsun.Benim de bugün adet olmama 3 gün var dün göğüslerim çok şişti, dokunamıyordum bile.Bugün dokununca ağrıyor fakat şişlik gitti, henüz regli olmadım.Benim bir oğlum var 2,5 yaşında.Onun bir kardeşi olmasını çok istiyorum.Pazar günü regli olmam gerekiyor.Bakalım hayırlısı artık.Regli günüme çok varken 3 idrar testi tükettim tamamen sabırsızlıktan :)

Allah herkesin yardımcısı olsun.

Arkadaslar ben bu sabah tekrardan kan testi yaptim en son ptesi 18,8 di. Bugun kac çıkarsa normal sayılacak. ogleden sonra 4 gibi alicam sonucu

Arkadaslar ben bu sabah tekrardan kan testi yaptim en son ptesi 18,8 di. Bugun kac çıkarsa normal sayılacak. ogleden sonra 4 gibi alicam sonucu

Katlaması lazım tatlım o zaman normaldir, ne yaptın aldın mı sonucunu ? Hadi hayırlı haberlerle inşallah 😘

Cok Üzgünüm suan ilkkez böyle bisi oluo ne dicegimi bile bilemiyorum hayırlısı diorum ama icimde bisiler acio.
Ptesi gunu 18,8 iken bugun 25,5 olmus iki kati bile olmamis ya

Canım benim üzülme ama düşükte değil ben net bilmiyorum bilen varsa yazsın ne demek peki bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…