inşallah canım şimdi digital test yapsam çıkarmı
Kan testim 5,47 den 2 gunde 18,8 olmus kimyasal sanırım demidr cumaya kadar bekle bi daha kan testi yaptir dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar pazar günü 694 pazartesi 1356 idi hcg artış iyi mi sizce 1 günde
Masallahbencede cok iyi bir gunde.adetin kac gun geçmişti canim.ben adet olacağım gun yaptirdim 229cikti yarin bidaha yapcam iki kati olmasi gerekiyor.insallah iki kati olur cok korkuyorum
15 martta adet olmam gerekiyordu olmadın 4 nisanda test yaptım bu sonuç çıktı. yalnız bende geç döllenme olmuş... o nedenle tarih net belli değil :) inşallah iki katı olur haber ver yarın tamam mı
Adetime 4 gün kaldı , göğüslerim o kadar şiştik anlatamam, acaba bu bir şeylere haberdar edecek mi beni:44:
İnşallah canm hayırlısı olsun.. Uçları çok hassas oluyor ve kahverengi kısmı kararıyor sende de böyle mi ?
İnşallah canm hayırlısı olsun.. Uçları çok hassas oluyor ve kahverengi kısmı kararıyor sende de böyle mi ?
inşallah canım şimdi digital test yapsam çıkarmı
uçlarında hasssalık yok sadece çok şişti ve ağrıyo,,
kiimseden cvp alamadım.kafam çok karışık. pko luyum. en son 1 mart tarihinde adet gördüm. adetim geciktiği için 7 nisanda doktora gittim. 23 mm civarında çatlamamış bir yumurtam vardı. doktor benden ne olur ne olmaz diye hcg ve prolaktin testi istedi. prolaktini görünce 1170 mr isticem dedi. sonra hcg 14 olduğu için ilaç falan vermicem 4 gün sonra testleri tekrarlayalım dedi. yeni bir gebelikte prolaktin bu kadar yüksek olur mu? cumayı beklemek cok zor. ilk hamileliğim gelişmediği için kürtaj oldum. umarım tekrar aynısı olmaz. gerçi hamilemiyim acaba ? bilgisi olan var mı?
Arkadaslar ben bu sabah tekrardan kan testi yaptim en son ptesi 18,8 di. Bugun kac çıkarsa normal sayılacak. ogleden sonra 4 gibi alicam sonucu
Cok Üzgünüm suan ilkkez böyle bisi oluo ne dicegimi bile bilemiyorum hayırlısı diorum ama icimde bisiler acio.
Ptesi gunu 18,8 iken bugun 25,5 olmus iki kati bile olmamis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?