Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ovulasyon dediğiniz ilişki günüyse 12 şubattı testi bugün yani 25 şubatta yaptırdım değerim 3.35 sizce hamilemiyim
amin canımhayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş
canım öncelikle tebrik ederim allah devamını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inş.çatlatma iğnesi oldum demişsin ya onu merak ettim.doktorum bana 3 ay daha bekleyelim olmazsa ilaç tedavisine başlayalım dedi seninki gibi birşeymi acaba.
Arkadaşlar bişi yazınnn adet tarihim bugündü test yaptırdım 81.73 çıktı....2 günde bir tekrarlıycazz.Son adet tarihim 28 ocakk..Sizceeee????????????
amin canım
amin saolasın
canım önce yumurtlama tedavisi oldum ardından yumurta olgunlaşınca çatlaması için iğne verip 2 günde bir ilişki 15 gün sonra tahlil dedi yaptırdık pozitif çıktı böyle cnm
Arkadaşlar bişi yazınnn adet tarihim bugündü test yaptırdım 81.73 çıktı....2 günde bir tekrarlıycazz.Son adet tarihim 28 ocakk..Sizceeee????????????
hayırlı olsunntamamına ersin inş
değerin iyi
ben adete 4 gün kala 89.55 sonucunu gördüm dahada tekrarlamadım kafam karışmasın diye 5inde kontrolum var dr karar verir artık hayırlısı neyse o olur..
sağol canım.bende tahmin etmiyodum tam .idrarda çıkmayınca heralde stresten gecikti diyodum.illa 2 güne bi test mi yaptırmak gerekiyo.bizim ilçede doktor yok test te yapılmıyoda.
Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyimm???
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş
DEGERİN GAYETT NORMALL HAYIRLI OLSUNSaol canım benim.değerlerim nasıl arkadaşlar yaaa off kimse yok![]()
kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??
kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??
ben 31 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 8 şubatta beta hcg 3,68 çıktı adetime 6 gün vardı tekrarlamamı söylediler
13 şubat 14,54
15 şubat 32,52
21 şubat 129,86
25 şubat 609,81
1 martta ultrason için çağırdı dr sende2güne bir tekrarla muhakkak yükselecektir
Son adet tarihin ne canım..Benim 28 ocak ayın 26 sında benimde 81.73 çıktı...kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??
DEGERİN GAYETT NORMALL HAYIRLI OLSUN
GÖZÜNAYDINNNNNN
BEBİŞŞ GELİYORR![]()