Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun karakulan en fazla 4 haftalıktır endişelenme 2 günde bir kan testi yaptır 2 katına çıkarsa herşey normaldir

sağol canım.bende tahmin etmiyodum tam .idrarda çıkmayınca heralde stresten gecikti diyodum.illa 2 güne bi test mi yaptırmak gerekiyo.bizim ilçede doktor yok test te yapılmıyoda.

canlarım ovulasyon dediğiniz ilişki günüyse 12 şubattı testi bugün yani 25 şubatta yaptırdım değerim 3.35 sizce hamilemiyim

ben 31 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 8 şubatta beta hcg 3,68 çıktı adetime 6 gün vardı tekrarlamamı söylediler
13 şubat 14,54
15 şubat 32,52
21 şubat 129,86
25 şubat 609,81
1 martta ultrason için çağırdı dr sende2güne bir tekrarla muhakkak yükselecektir

Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyimm???

Arkadaşlar bişi yazınnn adet tarihim bugündü test yaptırdım 81.73 çıktı....2 günde bir tekrarlıycazz.Son adet tarihim 28 ocakk..Sizceeee????????????

hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş
amin canım
canım öncelikle tebrik ederim allah devamını nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inş.çatlatma iğnesi oldum demişsin ya onu merak ettim.doktorum bana 3 ay daha bekleyelim olmazsa ilaç tedavisine başlayalım dedi seninki gibi birşeymi acaba.

amin saolasın
canım önce yumurtlama tedavisi oldum ardından yumurta olgunlaşınca çatlaması için iğne verip 2 günde bir ilişki 15 gün sonra tahlil dedi yaptırdık pozitif çıktı böyle cnm

Arkadaşlar bişi yazınnn adet tarihim bugündü test yaptırdım 81.73 çıktı....2 günde bir tekrarlıycazz.Son adet tarihim 28 ocakk..Sizceeee????????????

hayırlı olsunn :64::64: tamamına ersin inş
değerin iyi
ben adete 4 gün kala 89.55 sonucunu gördüm dahada tekrarlamadım kafam karışmasın diye 5inde kontrolum var dr karar verir artık hayırlısı neyse o olur..

amin canım

amin saolasın
canım önce yumurtlama tedavisi oldum ardından yumurta olgunlaşınca çatlaması için iğne verip 2 günde bir ilişki 15 gün sonra tahlil dedi yaptırdık pozitif çıktı böyle cnm

ne kadar güzel allah isteyen herkese nasip etsin.peki nekadar sonra bu tedaviye başladın birde ilk çatlatma iğnesinde mi hamile kaldın.benim 10 ay oldu doktor 3 ay daha bekleyelim dedi.buarada rahim filmi dahil birçok şeye bakıldı ve çok şükür ne bede ne eşimde birşey çıkmadı.

hayırlı olsunn :64::64: tamamına ersin inş
değerin iyi
ben adete 4 gün kala 89.55 sonucunu gördüm dahada tekrarlamadım kafam karışmasın diye 5inde kontrolum var dr karar verir artık hayırlısı neyse o olur..

Teşekkür canım inşallah bende 3 hamilelik yaşadım 3'ündede kandan baktırmadım bunu emin olmak için yaptırdım değerler kafamı kurcaladı...Arkadaşlar sizde bişiler yazın!!!!!!!!!!!!!!

sağol canım.bende tahmin etmiyodum tam .idrarda çıkmayınca heralde stresten gecikti diyodum.illa 2 güne bi test mi yaptırmak gerekiyo.bizim ilçede doktor yok test te yapılmıyoda.

eğer imkanın yoksa yaptırma
1 hafta 10 gün sonra doktora git ama keseyi görebilmek için
bi de stresten uzak dur

kızlarr merhabalar
ben dayanamayıp kan testi yaptım ama cıkan snnuc 2,3 :(
ben ocakta kurtaj olmustum en son 2 subatt ta kanamamoldu ve 8 subatta bittii regl tarihlerim karıstı braz ama 16 subat ve 20 subat denemeleim olmustu 25 subatta kan testi yaptım sizce bu sonuca gore yapılacak bir yorum var mı :(

ben 31 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 8 şubatta beta hcg 3,68 çıktı adetime 6 gün vardı tekrarlamamı söylediler
13 şubat 14,54
15 şubat 32,52
21 şubat 129,86
25 şubat 609,81
1 martta ultrason için çağırdı dr sende2güne bir tekrarla muhakkak yükselecektir

canım bi doktor 5in altında seninki o yüzden hamile değilsin dedi bende tekrar yaptırmakta kararsız kaldım senin gittiğin hastanededemi 5 lik değer sistemi var?

kızlar benim sonuç 87,46 çıktı pozitif dediler ama sizce??
Son adet tarihin ne canım..Benim 28 ocak ayın 26 sında benimde 81.73 çıktı...

DEGERİN GAYETT NORMALL HAYIRLI OLSUN

GÖZÜNAYDINNNNNN
BEBİŞŞ GELİYORR:emir_bebek:

Gerçektenmi içim rahatladı yaa 1 saat sonra kan sonucumu alıcam yine inşl değerler yükselmiştir....

sat tarihi 28 ocak adet gecikmesi olmadan idrarda pozitif çıktı kan testinde değer 247 15 gün sonra kontrol kese görünmedi :)

Back
X