Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

KISS hamilesin tebrikler ..sen kaç gunde bir adet oluysn ne kadar yanıltıyor değil mi bak erken yapınca hadi gozun aydın allah tamamını erdirsinn aynı yere mı yaptırdır kan tahlilini

canım çok sağol,31günde adet oluyorumdüzenli,farklı yere yaptırdım yarınbidaha yaptırcam değer düşük gibi geldi ama geç döllenme oldu heralde umarım sorun çıkmaz.

ÜFFF arkadaşlar yaw ben çatlıycam iki gün nasıl geççek,adetim 2 gün geçikti değer :63 çok düşük geldi bana,birdeburda yazılanları okuyunca iyice pinpirikli oldum daha önce 3 hamilelik yaşadım hepsinde 1 kere test yapmıştım sonra ööle devam etti kimyasal,dışbirsürüolumsuz gebelik yaşayan var burda,panikledim yaw.

benm gecikmenin 3.gününde sadece 46 çıkmıştı canım.5.gün 99 , 7.gün 294 , 9.gün 871 çıktı.Geçen perşembe keseyi gördük haftaya perşembe de kalp atışlarını duyucaz inş.Yani canım olumsuz düşünme.Değerin çok da düşük değil.Bak nerelerden yükseldim.

mrh arkadaslar en son 21.86 cıkdı hcgm ama evde tes yapdım tek cızgı neden evdekı tesde cıkmıyo kafam karısıyo aynı olayı yaşıyan varmı?

mrh arkadaslar en son 21.86 cıkdı hcgm ama evde tes yapdım tek cızgı neden evdekı tesde cıkmıyo kafam karısıyo aynı olayı yaşıyan varmı?
betan çok düşük canım o yuzden en azında 100 olması lazımki idrar testinte çıksın

sizlerden bi rican var bei bilgilendiriseniz çok memnun olucam ben ben 24 ocakta adet gördüm en son degerim 4356 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim işin garibi doktor keseyi göremedi haftaya salı gel bakalım dedi ne olur biri beni aydınlatsın yoksa kafayı yicek düşünmekten herkeze dedim deger çok yüksek iiz olabilir dediler acabamı biri beni görsün cevap versin ne olur :59::59::59:

sizlerden bi rican var bei bilgilendiriseniz çok memnun olucam ben ben 24 ocakta adet gördüm en son degerim 4356 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim işin garibi doktor keseyi göremedi haftaya salı gel bakalım dedi ne olur biri beni aydınlatsın yoksa kafayı yicek düşünmekten herkeze dedim deger çok yüksek iiz olabilir dediler acabamı biri beni görsün cevap versin ne olur :59::59::59:

degerin çok güzelll ama keseyide görmekk gerekirdiii
bellide olmaz salı günüü görürsün inşallahh bazen haftasından geç gözükebilir
stres yapmaaa
sat göre 5hafta 2günlük hamilesinn

vajinal baktımı dr.un

Canım kese bu değerde görünmeliydi.
Kesinlikle ihmal etme ve takipte olun.
Eğer birkaç güne kadar görünmezse Allah göstermesin dış gebelik riski olabilir. Doktorunla irtibatta kal, sıkı takip et.
İnşallah görürsün keseyi bikaç güne.

degerin çok güzelll ama keseyide görmekk gerekirdiii
bellide olmaz salı günüü görürsün inşallahh bazen haftasından geç gözükebilir
stres yapmaaa
sat göre 5hafta 2günlük hamilesinn

vajinal baktımı dr.un
canım benim kilo var biraz birde üsten baktı malesef altan baktırmadım salı günü gel bakalım dedi birşeyler gözüküyo ama dedi emin olamadı :59::59::59:
Canım kese bu değerde görünmeliydi.
Kesinlikle ihmal etme ve takipte olun.
Eğer birkaç güne kadar görünmezse Allah göstermesin dış gebelik riski olabilir. Doktorunla irtibatta kal, sıkı takip et.
İnşallah görürsün keseyi bikaç güne.

işşallah canım görürüm ben 2 tane kayıp yaşadım 5 aylık erken dogumdan ogullarım 7 sene arayla erken dogumdan öldüler şidide korkuyorum yavruma bir şey olucak diye anlıcagınız rahimimi dikicekler korkuma altan baktırmadım üstündeded okadar bakmadı ilgilenmedi yani daha erken görünmez dedi:59::59::59:sag olun cevap verdiginiz için ikiz olma ihtimali olabilirmi acaba arkadaşlar öyle dediler degerin yüksek dediler kafam karıştı :44::44::44:

canım benim kilo var biraz birde üsten baktı malesef altan baktırmadım salı günü gel bakalım dedi birşeyler gözüküyo ama dedi emin olamadı :59::59::59:

işşallah canım görürüm ben 2 tane kayıp yaşadım 5 aylık erken dogumdan ogullarım 7 sene arayla erken dogumdan öldüler şidide korkuyorum yavruma bir şey olucak diye anlıcagınız rahimimi dikicekler korkuma altan baktırmadım üstündeded okadar bakmadı ilgilenmedi yani daha erken görünmez dedi:59::59::59:sag olun cevap verdiginiz için ikiz olma ihtimali olabilirmi acaba arkadaşlar öyle dediler degerin yüksek dediler kafam karıştı :44::44::44:

Evet değer 5 haftaya göre epey yüksek inşallah ikizdir be canım.:nazar:
İkizse o yüzden de görünmemiş olabilir.
Zaten 5 haftada ancak vajinal ultrasonla görünür, karından görünmeyebilir.
İnşallah görürsün tez zamanda, kalbini de duyarsın, sağlıkla kucağına alırsın.
Ben de düşük yaşadım,sana göre erken düşüktü ama hislerini anlayabiliyorum.
Rabbim yardımcın olsun inşallah :nazar:

sevtunn degerin gerçekten yüksekk
belki kilodan gözükmemiştir
kii gözükmeyebilirmişte

acaba erken doguma ne sebep oldu
araştırıldımı
ki iki kez olmuşş

Evet değer 5 haftaya göre epey yüksek inşallah ikizdir be canım.:nazar:
İkizse o yüzden de görünmemiş olabilir.
Zaten 5 haftada ancak vajinal ultrasonla görünür, karından görünmeyebilir.
İnşallah görürsün tez zamanda, kalbini de duyarsın, sağlıkla kucağına alırsın.
Ben de düşük yaşadım,sana göre erken düşüktü ama hislerini anlayabiliyorum.
Rabbim yardımcın olsun inşallah :nazar:
bir anne için erkeni geçi yok canım iki yavrunda vefat etti normal dogum yaptım ben can çekişe çekişe öldüler elimedn hiç bir şey gelmedi bugün hastaneye gebelikte yapılan rutin konturollerim vardı kan idrar verdim hastaneden çıktık oglumu o hastanede bırakıp gittim kapısından çıkarken taksiye binerken dedim elbet bir gün bu kapıdan bebegimle çıkıcam dedim eşime anlattım nasip olursa o kapıdan çıkıcam bu kerez dicemki ben evet ben başardım bebeklrimi burda bıraktım ama bu bebegim benimle geliyo dicem allahım işşallah nasip ederde yaparım:14::14::14::14:seninde başın saglsun arkadaşım allahım bir daha acısını göstermesin işşallah:16::16::16::16:
sevtunn degerin gerçekten yüksekk
belki kilodan gözükmemiştir
kii gözükmeyebilirmişte

acaba erken doguma ne sebep oldu
araştırıldımı
ki iki kez olmuşş

rahim agzı açıklıgı vardı bende canım ondan dikilicek yani rahimim nisanın sonu gibi:16::16::16:

aranızda ikiz hamilelik geçiren arkadaşlar varmı varsa degerleriniz kaç çıktı ne olur söyleyin kardeşinize:59::59::59:

benm gecikmenin 3.gününde sadece 46 çıkmıştı canım.5.gün 99 , 7.gün 294 , 9.gün 871 çıktı.Geçen perşembe keseyi gördük haftaya perşembe de kalp atışlarını duyucaz inş.Yani canım olumsuz düşünme.Değerin çok da düşük değil.Bak nerelerden yükseldim.
canım içime su serptin valla,yarın tekrara yaptırcam,cok sağol.

işşallah canım görürüm ben 2 tane kayıp yaşadım 5 aylık erken dogumdan ogullarım 7 sene arayla erken dogumdan öldüler şidide korkuyorum yavruma bir şey olucak diye anlıcagınız rahimimi dikicekler korkuma altan baktırmadım üstündeded okadar bakmadı ilgilenmedi yani daha erken görünmez dedi:59::59::59:sag olun cevap verdiginiz için ikiz olma ihtimali olabilirmi acaba arkadaşlar öyle dediler degerin yüksek dediler kafam karıştı :44::44::44:[/QUOTE]

canım bnde 24haftalık kızızmı kaybettim erken doğumdan çok acı ama insanoğlu tekrar umutlanıyo acı unutulmuyor ama hahifliyor cennette olduklarını bilmek rahatlatıyo bizi biraz, sendede rahim ağzı yetmezliğivar galiba benimde 14. haftamda dikiş atılacak,hele ikizse durum biraz daha güçleşiyo yatmam lazım bence dikişten sonra,iyi haberlerini bekliyoruz.

BİRAZ KARIŞMIŞ YAZDIKLARIM TEKRAR YAZDIM :))

canım bnde 24haftalık kızızmı kaybettim erken doğumdan çok acı ama insanoğlu tekrar umutlanıyo acı unutulmuyor ama hahifliyor cennette olduklarını bilmek rahatlatıyo bizi biraz, sendede rahim ağzı yetmezliğivar galiba benimde 14. haftamda dikiş atılacak,hele ikizse durum biraz daha güçleşiyo yatmam lazım bence dikişten sonra,iyi haberlerini bekliyoruz

işşallah canım görürüm

canım bnde 24haftalık kızızmı kaybettim erken doğumdan çok acı ama insanoğlu tekrar umutlanıyo acı unutulmuyor ama hahifliyor cennette olduklarını bilmek rahatlatıyo bizi biraz, sendede rahim ağzı yetmezliğivar galiba benimde 14. haftamda dikiş atılacak,hele ikizse durum biraz daha güçleşiyo yatmam lazım bence dikişten sonra,iyi haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

canım benim seninki

ne kadarlık ben zaten rahim açıklıgı topigi var oruya yazıyorum ikiz olma çokmu yüksek ya kafam karıltı birde perşembe günümdü olmadım o zaman baktık net çizgi salı doktor test yaptı kanda baktı sonuç 4356 çıktı birşeyler var ama dedi haftay gel bakalım dedi salıya kadar ben ne yapıcam meraktan çatlırım kesin:1::1::1:perşembe günü

ögrenince progestoronu içmeye başladım acab diyorum omu degerini yüksek çıkardı ne dersiniz
yandım ben desenize 41le ya :43::43::43:

AH tamam sevtuncum bende isim tanıdık geliyo dedim aynı topikte bende varım şimdi döndüm baktım.
canım benim daha yeni dün : 62 çıktı yarım bidaha yaptırcam,amaben progesteron falan kullanmıyorum dr muverdi sana benim daha önceki hamileliklerimdede vermediler hiç,gerekli mi?

AH tamam sevtuncum bende isim tanıdık geliyo dedim aynı topikte bende varım şimdi döndüm baktım.
canım benim daha yeni dün : 62 çıktı yarım bidaha yaptırcam,amaben progesteron falan kullanmıyorum dr muverdi sana benim daha önceki hamileliklerimdede vermediler hiç,gerekli mi?

vallah,i yemin olsun bende dedim bu tanıdık ama gel kız öpen bri seni önce:38::38::38::38:nasılsın kardeşim bebekmi vatr kız hadi işşallah bakarsın aynı ayın mercimekleri olur ne dersin:55::55::55:
bak görüyomusun hay allah seni ne etmesin hemi:1::1::1::1::1:

eger düşük tehtidiyle karşılaştıysan dicem ama sende kaybettin benim gibi:59::59:kesin verir canım sende bebek varsa iç derim ben doktora dedim beni bilinçli hasta diye vallahi tebrik etti:1::1::1:

eger düşük tehtidiyle karşılaştıysan dicem ama sende kaybettin benim gibi:59::59:kesin verir canım sende bebek varsa iç derim ben doktora dedim beni bilinçli hasta diye vallahi tebrik etti:1::1::1:

bakarsın başka bir topikte,kasım ayı anneleri mesala, yine karşılaşırız,ben henüz doktora gitmedim erken diye gidince sorayım canım,kafama görede içmiyeyim dimi?

Back
X