Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar ben ovulasyon testim pozitif gösterdikten 11 gün sonra kanda baktırdım 0.17 çıktı sonuç sizce erken yaptırmış olabilirmiyim:????

O testler yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını gösterir. Yumurta çatlayıp döllendikten sonra yaklaşık 7 günde tutunur. Yani evet çok erken yaptırmışsın en az 6-7 gün daha beklemelisin.

O testler yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını gösterir. Yumurta çatlayıp döllendikten sonra yaklaşık 7 günde tutunur. Yani evet çok erken yaptırmışsın en az 6-7 gün daha beklemelisin.

saol arkadaşım cvbın için inş erken yaptığım için çıkmamıştır:)

bende aranıza yeni katıldım beni aydınlatırsanız cook sevinicem benim 8 gün adetim gecti halada olmadım 4. günde kan thlili yaptırdım degerler 0.10 yazıyo doktor gebelik yok dedi adet yaptırıcı hap verdi ama içimden ilacı kullanmak gelmiyo 2 defa kullandım ne olur bu ddegerlerle gebelik varmı yardımcı olursanız sevinirim

hcg 0.10 olunca gebelik oluyomu arkadaslar bi cevp yazın lütfen kafam karışık..

merhaba bildiğim kadarıyla hcg referans değerleri min0 max5 bu degerlerin üzeri gebelik gösteriyor senin 5in altında olması gebelik olmayabilir doktorlar daha dogru bilgi veriyorlar.ben adetim 1gün geçmeden yaptırdım ilk hcg79.35 çıkmıştı. bir daha test yaptırabilirsin en azından gebelik varsa artış olmuştur.

bende aranıza yeni katıldım beni aydınlatırsanız cook sevinicem benim 8 gün adetim gecti halada olmadım 4. günde kan thlili yaptırdım degerler 0.10 yazıyo doktor gebelik yok dedi adet yaptırıcı hap verdi ama içimden ilacı kullanmak gelmiyo 2 defa kullandım ne olur bu ddegerlerle gebelik varmı yardımcı olursanız sevinirim

4 gün gecikmeyle o değer çıktıysa gebelik yoktur. Dönem dönem bu tarz gecikmeler tüm bayanlarda olur, ya da kistik birşey gelişmiş olabilir. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

merhaba, idrar testinde negatif görüp kan testinde pozitif çıkan varmı acaba ? adetine 1-2 gün kala yardımcı olurmusunuz lütfen ?

selam arkadaşlar...

ben pko hastasıyım... klomen progestan ve çatlatma iğnesi tedavisi görerk bu ay çok şükürki hamile kaldım...
9 mart adet günümdü. dayanamayıp 8 mart ta idrara testi yaptım negatifti.. 11 martta kan testinde pozitif cıktı. bugün tekrar idrar testi yaptığımda pozitif gördüm...

:49::49::49:

selam arkadaşlar...

ben pko hastasıyım... klomen progestan ve çatlatma iğnesi tedavisi görerk bu ay çok şükürki hamile kaldım...
9 mart adet günümdü. dayanamayıp 8 mart ta idrara testi yaptım negatifti.. 11 martta kan testinde pozitif cıktı. bugün tekrar idrar testi yaptığımda pozitif gördüm...

:49::49::49:

tebrik ederim canım ihşallah sağ salim kucağına alırsın..benimde adet günüm 9 mart ama hala adet olmadım 6 martta da kanda baktırmıştım 0,109 çıktı ama bi umut bende bekliyorum ...

kızlar benım en son reglı tarıhım 20 şubat 20 martta reglı olmam gerekıyor ben kan testı yaptırdım o.100 çıktı sızce yukselme sansı varmı yumurtlama gunumde 5 6 ve 7 sı gıybıytdı olsa cıkardı herhalde degılmı

bırde bışı dahga sorucam benım arkadasımın son reglı tarıhı 5 şubat 1 martta test yaptı 10 çıktı 3 martta bıdaha yaptı 50 çıktı bıde en son 5 martta yaptırmıştı 118 di bırde bugun yaptırdı 6678 çıktı bırden çok yukselmemışmı normalmı acaba.kese gözuktuı bugun

[/B][/B][/B]
Canım msjına cevap yazsam mı diye çok düşündüm ama seni üzmek istemem. Benimde değerlerimi yzmıştım arkadaşlar çok güzel dedi hatta ikiz bile dediler. Değerlerim 26 şubat 13,5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512ydi.
Ama 5 martta kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim.25 şubat adet günümdü o gün kanama geldi 3 gün sürdü. İlk değerim düşük olduğundan dr.um düşük tehlikesi dedi ama değerler yükselince dış gebelik dedi. Salı günü bakıldı ultrasonla bebek düşmüş ama kanda bikez daha bakalım dedi. Değer 289 a düşmüş. Dış gebelik değil dedi. Şimdi salı tekrar bakılacak kanda, sıfıra düştüğünü görelim parça kalmış olabilir dedi. Umarım seninki öyle bişey değildir de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına, çok geçmiş olsun...

Merhaba canim yazdiklarini yeni gördüm daha önce bakma imkanim olmamisti, maalesef düsük yaptim bugün doktoro gittim biyokimyasal gebelik dedi, bununla ikinci düsük oldu ve cok hos seyler söylemedi bazi testler yaptirmamizi istedi, kromozom analizi trombofili testleri falan, bütün bunlar ne anlama geliyor cok anlamdim ama iyi olmayan biseyler var cünkü bu testler yapilmadan sonuclar görülmeden gebelik düsünme dedi.

Son düzenleme:
merhabalar, ben aranıza yeni katıldım.bir sorum olacak 8 şubatta adet olmuştum adetim gecikti ve 9 martta betahcg 864 çıktı doktor daha gözükmez dedi sizce kaç haftalık hamileyim?

merhaba, idrar testinde negatif görüp kan testinde pozitif çıkan varmı acaba ? adetine 1-2 gün kala yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Merhaba,

adetine 1-2 gün kala idrar testinde çıkmaz zaten. Adetini 2-3 gün geçmeli...

Kan testin 48 saatte bir düzenli artıyorsa. Problem yok demektir..

merhabalar, ben aranıza yeni katıldım.bir sorum olacak 8 şubatta adet olmuştum adetim gecikti ve 9 martta betahcg 864 çıktı doktor daha gözükmez dedi sizce kaç haftalık hamileyim?

Tebrikler...:71:

Muhtemelen 4 haftalık canım. Beta Hcg 1500 olunca kese gözükür.

kızlar benım en son reglı tarıhım 20 şubat 20 martta reglı olmam gerekıyor ben kan testı yaptırdım o.100 çıktı sızce yukselme sansı varmı yumurtlama gunumde 5 6 ve 7 sı gıybıytdı olsa cıkardı herhalde degılmı

Canım çok erken yaptırmışsın. 2-3 gün bekle tekrarla testi..

tahlılı çok erken yaptırmıssın...
ama 0,100 gebelık yok demek...
adet tarıhını bekle ..ınşallah dıledıgın gıbı olur...

slm benim adetim 5 gün geçince sağlık ocağında kan testi yaptırdım. ama değerim 43,4 çıktı doktor 2 haftalık olabilir değer düşük geç döllenme de olabilir dedi. ben de korktum. 3 martta yumurtlamam bitti. ben napmalıyım. değer yükselir mi

Kızlar moralim çok bozuk yaa ayın
4/3/2011- 93
6/3/2011-275
16/3/2011-1430 çıktı dr deger düşük 8000 lerde olması lazım dedi keseyi gördü ama 8,9mm dedi anlamadım ben bişey yaa sizce neden böyle bebek yokmu sizce

Back
X